Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
KoKanidja

Re: Uprava

Post by KoKanidja »

Сутра после Скупштине (која неће дуго трајати) се иде у СЦ "Вујадин Бошков" на коктел, такође сви су позвани.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Baltazar

Post by Baltazar »

srkins wrote:Neka moje zelje za novu upravu
1. Nema prodaje igraca blizancima ni pod koju cenu
2. Vece postovanje prema sobstvenim navijacima
3. Transparentnost u poslovanju( u granicama dozvoljenosti) da se vidi kome se duguje koliko i za cega
4. Razvijanje i ulaganje u omladinsku skolu
5. Marketing i vodjenje sajta prepustiti profesionalcima
6.Nema prodaje igraca agencijama koje su u poslovnim odnosima sa clanovima uprave (tj moze prodaja ako su i interesi Vose zadovoljeni)
7. Ugovor i upisivanje kursa za licencu za Kosanovica
1. Prodaja škuletića i trajkovića je bio dobar poslovni potez bivšebivše uprave. Sa 6 meseci do isteka ugovora to je bio pametan potez koji bi svoju punu snagu imao da smo za dobijene pare kupili Gobeljića, Marušića, Vasilića i potpisali ugovore na 3-4 godine. Dobri su igrači, a njih bi prodali za 2-3 godine pa opet jovo.nanovo a mi u plusu. Ovakvo ponašanje očekujem od nove uprave.
2. Slažem se.Kako da verujemo upravi koja proda sezonske karte a onda pusti slobodan ulaz. Ili da umesto nas da odluči za pomoć poplavljenim. Nemam ništa protiv, ali nije način.
3. "Plate smo isplatili unapred". Reče naš pokojni predsednik. A posle 2 meseca nas igrači tuže za neisplaćene plate.
4. Ako je ikako moguće osnivanje akademije koja bi kao prva na Balkanu mogla biti lokomotiva razvoja FKV i igračkog i finansijskog.
5.
6.Bez menadžera se jednostavno ne može. To je neminovnost. Ali sa poštenim radom u interesu Voše se može poslovati i sa Stojadinovićem i sa Pavlovićem i sa Ramadanijem...
7. Ne znam koliko je Kosanović dobar trener. Ako ne može da položi za jebenu licencu onda neka kosi travu. I moja baba bi sa Kordićem, Pankovim, Gaćinovićem, Ilićem, Melegom, Nastićem, Babićem, Sergejom...bila prva. I ja bi voleo da Kosan izraste u velikog trenera, ili takvi kod nas (u Srbiji ) više ne rastu!
8. Krečenje freske na stadionu.
9. Promena statuta i izbacivanje iz skupštine kluba igrača, navijača, ljudi iz radne zajednice.
10. Dati otkaze Čapelji, Rabrenoviću...
11. Dati na znanje novoj upravi da nas nema nigde, ali da ih stalno gledamo...
12. Selidba gostujućih navijača i davanje 5% od kapaciteta, a to je oko 730 ulaznica.
13. Ujedinjeni u bolje sutra!
Vojvodina, jedna jedina!
budababa

Post by budababa »

Ja bi koktele ostavio za neka srećnija vremena. Velik je posao pred novom upravom, a prioriteti treba da budu komplet revizija poslovanja u poslednjih dvadesetak godina, definisanje strategije za izlazak kluba iz finansijske krize, nastavak obeležavanja stogodišnjice kluba prigodnim manifestacijama (prijateljska, izložbe raznog tipa, još jedan koncert na leto) i aktivan rad na stvaranju tima koji će izboriti plasman u Ligu Evrope. Teranje stare uprave samo po sebi ništa neće značiti ako se dobro ne zasuču rukavi od prvog dana, energija kod ljudi je tu, ali će se brzo istrošiti ako se ne bude video radikalan zaokret na mnogim poljima. Umerena podrška za početak, a nakon prvih 100 dana (nove Vošine Vlade) ćemo podvući prvu crtu i videti da li su i koliko stvari otišle nabolje. Neka nam je sa srećom.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mare

Post by Mare »

Pokušavam da nađem negde vest o ovom događaju ali niko još uvek ništa nije objavio, čestitke i nadam se boljen sutra i naravno punijim tribinama jer sad više nema izgovora dok je ova uprava...
srkins

Post by srkins »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Vojvodinu" onclick="window.open(this.href);return false;
Daljac

Post by Daljac »

Од срца честитке свима који су ову борбу водили из првих редова и победили у тако кратком року. Свака вам част браћо!

Надам се да ће нова управа умети да искористи овај позитиван узлет присутан међу свим војводинашима и да клуб поведе у правом смеру.

Предлажем и апелујем, а говорим у име многих Сланинара: ако су наши момци (фудбалери) слободни до 20.6, одмах по повратку са одмора, а најбоље на Видовдан, 28.6, Војводина мора да одигра пријатељски меч против Шајкаша у Ковиљу! Не постоји изговор да се тај сусрет не деси, а и то је прави начин да прославу стогодишњице вратимо на прави колосек.
Baltazar

Post by Baltazar »

Mićo Vranješ će biti generalni sekretar! Da li će nastaviti da vrbuje naše omladince i kadete pošto je zastupnik one agencije protiv koje se čak i Bata borio? Ili Murta stupa u sedlo. Ako se to desi moraćemo opet menjati.
Vojvodina, jedna jedina!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Novoj upravi zelim puno srece i uspeha u radu,radite posteno i odgovorno prema nasoj ljubavi.Treba iskoristiti ovu pobedu i vratiti jedinstvo medju navijacima.Za neke ozbiljnije pohvale ima vremena,vec predstojeci prelazni rok ce dosta pokazati o sposobnosti nove uprave.
srkins

Post by srkins »

http://www.transfermarkt.co.uk/primespo ... rater/1943" onclick="window.open(this.href);return false; evo ih igraci koje predstavlja agencija u kojoj je Mico zaposlen ,trenutno nema nasih igraca
21114

Post by 21114 »

Konačno!
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Matador

Post by Matador »

Veliki deo posla je ovim urađen i iskreno se nadam da će se cela ova priča kretati u valjanom pravcu, onako kako bi svaki slaninar poželeo.
Jeste li bacili pogled na klupski sajt? Čapelja,... :greenbutt: http://www.fkvojvodina.rs
Nadam se da nisam prerano uklonio potpis (UPRAVA NAPOLJE) :D
Turija

Post by Turija »

Želim puno uspeha novoj Upravi i da vrati Klub na izvorni put.
Moram da priznam da je za mene neočekivano kakvom se brzinom sve odigralo. Nadam se da će i Voša, isto tako brzo, stati na čvrsto tlo.
Drago mi je da su obe strane smogle snage za civilizacijsku primopredaju dužnosti, onako kako uvek treba da se (u)radi u Voši.Ovaj događaj mi pobuđuje umereni optimizam.
:lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Napokon!

Jedino čega se sad bojim jeste sta ce reci revizorska kuca... i pojavu nekih novih menica od strane dojucerasnjih ljudi u klubu. Samo da bude sve makar u granicama da se moze normalno poslovati, a kasnije, dobrim marketingom, pametnim odlukama i ulaganjima, da se predje i u pozitivan poslovni rezultat.
"Sitnica" koja me obradovala jeste zvanicni sajt. Capelji kao da niko nije rekao da je zvanicni sajt nesto vrlo vazno za svaki klub, da ti posecuju i strani klubovi, traze potrebne informacije o klubu, igracima, itd... mogu misliti reakciju ljudi iz evropskih klubova da vide ona objave tamo, saopstenja i ostalo na novou deteta od 12 godina... Pod hitno sve to pobrisati, redizajnirati sajt, ugledati se na sajtove velikih klubova, i voditi ga na taj nacin... bez nepotrebnih gluposti.

Ne treba brzo poleteti ipak... iako sve ide dobrim putem. Nisam pesimista, ali svi navijaci Vojvodine su naucili vec neke lekcije iz proslosti, zato bolje da ne letimo jos uvek, dok sve ne bude reseno... samo strpljivo.
verni zapad

Post by verni zapad »

Ako capelja bude ostao u klubu ja cu se obestiti!!!!! :D
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Neka je sa srećom novoj Upravi, veliki posao je završen ali veći tek počinje...

Krečenje murala pod jedan
Promena Statuta pod dva

Onda sve drugo...
Post Reply