Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Pripreme

Post by gospodinFKV »

Mene vise od ovog poraza brine atmosfera u ekipi, odnosi na relaciji svlacionica-uprava, Lalatovicev tihi rat s upravom koji traje i dalje,...
Niko krsten u medijima ne daje izjave ''bice forsiranje mladih kad ja kazem'', jer se podrazumeva da se takve stvari dogovaraju pre bilo kakvog izlaska u medije. Da se razumemo, ako je uprava tako nesto iznela pre njegovog pristanka i dogovora, ne mogu da mu zamerim to, jer su ga stavili pred svrsen cin u javnosti, ali mi se isto tako ne svidja ni njegova izjava posle danasnjeg meca kojom je sugerisao da je delom izgubio jer je forsirao klimce. Mali Kabic bio jedan od boljih, iznudio penal, koji je Bojic promasio. Da ne spominjem to sto je Simic bio kriminalan, jer nije dugo branio, Mrkaic ne ume da trci s loptom, a ni bez lopte nije bas najsigurniji s nogama. Noge jesu teske, ali nisu samo noge krive za ovo danas. Stvari vec neko vreme ne stimaju i dolazak Kosanovica i imenovanje Samardzica to nisu promenili.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

gospodinFKV wrote:Mene vise od ovog poraza brine atmosfera u ekipi, odnosi na relaciji svlacionica-uprava, Lalatovicev tihi rat s upravom koji traje i dalje,...
Niko krsten u medijima ne daje izjave ''bice forsiranje mladih kad ja kazem'', jer se podrazumeva da se takve stvari dogovaraju pre bilo kakvog izlaska u medije. Da se razumemo, ako je uprava tako nesto iznela pre njegovog pristanka i dogovora, ne mogu da mu zamerim to, jer su ga stavili pred svrsen cin u javnosti, ali mi se isto tako ne svidja ni njegova izjava posle danasnjeg meca kojom je sugerisao da je delom izgubio jer je forsirao klimce. Mali Kabic bio jedan od boljih, iznudio penal, koji je Bojic promasio. Da ne spominjem to sto je Simic bio kriminalan, jer nije dugo branio, Mrkaic ne ume da trci s loptom, a ni bez lopte nije bas najsigurniji s nogama. Noge jesu teske, ali nisu samo noge krive za ovo danas. Stvari vec neko vreme ne stimaju i dolazak Kosanovica i imenovanje Samardzica to nisu promenili.
On je rekao da će gurati mlade ako se klub okrene tome i ako mu daju više godišnji ugovor. U klubu su najmanji problem fudbaleri i trener. I pored svakojakih problema izvojevali su pet pobeda i to kada su mnogi očekivali maksimum 2 do 3 i to sve teške mečeve protiv bližih konkurenata. Mislim da sad situacija može samo biti bolja u klubu jer je ono pre psr meseci bilo baš loše. Imamo intervjue, priloge i još razne stvari sa priprema klub je u tom smeru napravio solidan korak. Svaki meč možemo da pogledamo, svaki dan nešto sa treninga i sl... Nadam se da napadač stiže.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nisam rekao da su oni problem, vec da su odnosi u klubu problem.
Jeste, rekao je i to, ali je rekao i ovo sto sam ja napisao. Obe stvari potpadaju pod to sta se dogovara u kancelariji pre nego sto se istupi u javnost i obe strane su podjednako krive. Oni su namazani i nesposobni, a on je covek bez takta s dugackim jezikom. S obzirom da mu ugovor istice na leto, ja ocekujem da ce biti jos ovakvih situacija.
Turija

Post by Turija »

Danas u 15h protiv Slavije iz Sofije.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eca/376927" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobro je da su svi izvukli pouke iz poraza 1:5, kao i sam trener, pa je smanjio intenzitet treninga, pred ovu utakmicu i trazi pobedu za rehabilitaciju.

Nije Lalatovic neiskusan trener da bi pravio tako lose procene uoci utakmice, zarad kao necega sto ce se, navodno, katastrofalno kondiciono odraziti za 2 nedelje, a odrazilo se katastrofalno odmah. Tesko je preboleti i zaboraviti ,,petardu" u mrezi Vojvodine. Nijedan velik klub i njegovi navijaci to ne zaboravljaju, bez obzira sto je pripremna utakmica.

Mozda danas budu u timu Topic i Sanicanin?
Ne znam zasto se pominje problem na zadnjem veznom? Miletic je OK alternativa.

Mogli bi videti, danas, ostalu nasu decu dovedenu u Belek, koja nisu dobila ni minut na prethodnim utakmicama.

Vazno je da idemo na pobedu, ali, ipak, je najbitnije da ne izgubimo, posle debakla onomad. Bice tesko, Slavija je ozbiljan protivnik.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

U 14h. Izgleda su promenili termin. Barem prema zvanicnom sajtu

https://www.fkvojvodina.rs/slavija-iz-s ... t-za-vosu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote:U 14h. Izgleda su promenili termin. Barem prema zvanicnom sajtu

https://www.fkvojvodina.rs/slavija-iz-s ... t-za-vosu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da. Verovatno je to tacan termin.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Ко суди ово?! Шарац? :D прво сам мислио да је лалат хахаахах
Turija

Post by Turija »

Dobre partije Drincica, napadaca Simica, naseg bekovskog para Bjekovic - Djordjevic, kao i mladog Novevskog, pa i Topica.
Da li je onu sansu Bugara ,,skinuo" Toroman ili Simic?

Dobro je sto su usli Sanicanin i Topic.
Dobro sudjenje Sarca :D

Nije dobro sto Lalatovic nema poverenja u nasu decu, a ima neograniceno poverenje u Mrkaica, Andrica, Mladenovica i Gemovica.
Kovacevic se jos uvek pati u odbrani, kao i Djuric.No, valjda ce se vratiti u nekadsnju formu i on i golman Simic? Trenutno je Vuklis No1.
Devetak mora poboljsati dodavanje unapred.

Voleo bih da vidim u sledecoj utakmici nase mlade momke, koji su vec dobili neku minutazu i one koji nisu.
Bilo bi posteno i normalno da ih trener pusti na teren, jer ako im ne da ni minut na pripremama, sto su se onda zaputili do Turske?
Na kraju, vidimo i mi da ima dobrog potencijala u Mileticu, Novevskom, Kabicu, a vrlo verovatno i u ostaloj deci koja su tamo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Dobre partije Drincica, napadaca Simica, naseg bekovskog para Bjekovic - Djordjevic, kao i mladog Novevskog, pa i Topica.
Da li je onu sansu Bugara ,,skinuo" Toroman ili Simic?

Dobro je sto su usli Sanicanin i Topic.
Dobro sudjenje Sarca :D

Nije dobro sto Lalatovic nema poverenja u nasu decu, a ima neograniceno poverenje u Mrkaica, Andrica, Mladenovica i Gemovica.
Kovacevic se jos uvek pati u odbrani, kao i Djuric.No, valjda ce se vratiti u nekadsnju formu i on i golman Simic? Trenutno je Vuklis No1.
Devetak mora poboljsati dodavanje unapred.

Voleo bih da vidim u sledecoj utakmici nase mlade momke, koji su vec dobili neku minutazu i one koji nisu.
Bilo bi posteno i normalno da ih trener pusti na teren, jer ako im ne da ni minut na pripremama, sto su se onda zaputili do Turske?
Na kraju, vidimo i mi da ima dobrog potencijala u Mileticu, Novevskom, Kabicu, a vrlo verovatno i u ostaloj deci koja su tamo.
Ne znam za tebe ali ja bih Gemoviću i Djuriću dao papire i umesto njih gurao našu decu. Vukliš mora da brani em što je No1 kod nas on je po onome sto je pokazao top 3 golmana i u LLSL. Mladi momci igraju sad jedan ozbiljan mec protiv Lokomotive u23 i tu ce mlađi dobiti šansu.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ne znam šta znači ovo forsiranje Mrkaića? Što reče Turija, sigurno je dobar dečko ali ljudi on ne zna da igra fudbal. Finale kupa u Nišu i to je to. Mladenović isto. Gemović ima momente dobre igre ali mršavo je to. Inače je za Mrkaića sam Maradona.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Djisa

Post by Djisa »

Ja vec nekoliko dana razmisljam, ali konacno da kazem sta me muci. Mi smo na pripreme poveli i Kurtu i Murtu. Leti se tamo ovamo, bez neke posebne potrebe. Doveli smo 5 (petog) golmana jer Lalatovicu nije dosta 2 da ima jedne nedelje, pa taj decko nece videti klupu Vojvodine jos najmanje 3 godine. Uprava i novinari su premasili brojku 20. Pa nas ce pripreme kostati kao da smo doveli 2 dobra igraca. Pa zar to ima smisla, kad radnoj zajednici dugujemo plate? Pa povratna karta kosta najmanje 300 evra, a tolika je plata nasim spremacicama i kuvaricama. Kako se on osecaju kad vide ko se sve sunca o trosku kluba?
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

Djisa wrote:Ja vec nekoliko dana razmisljam, ali konacno da kazem sta me muci. Mi smo na pripreme poveli i Kurtu i Murtu. Leti se tamo ovamo, bez neke posebne potrebe. Doveli smo 5 (petog) golmana jer Lalatovicu nije dosta 2 da ima jedne nedelje, pa taj decko nece videti klupu Vojvodine jos najmanje 3 godine. Uprava i novinari su premasili brojku 20. Pa nas ce pripreme kostati kao da smo doveli 2 dobra igraca. Pa zar to ima smisla, kad radnoj zajednici dugujemo plate? Pa povratna karta kosta najmanje 300 evra, a tolika je plata nasim spremacicama i kuvaricama. Kako se on osecaju kad vide ko se sve sunca o trosku kluba?
I ja sam hteo da napisem to za petog golmana, pa sam odustao iz razloga neka taj poziv bude nagrada decku.
Besmisleno je i to sto su vodili i trojicu reprezentativaca, kad su znali da vise od pola priprema nece biti tamo.
Sto su vodili i Sanicanina, ako ce mu to saopstiti u Beleku, sto je Lalatovic rekao.
A, najveca bruka je ako nisu isplacene plate zaposlenima. Oni, svi zajedno u zbiru, ako imaju jednu platu najplacenijeg igraca i trenera. I sad treba najvise da trpe, a novac im je najpotrebniji za osnovnu egzistenciju. Gde da se snadju te zene? Ima li bar malo humanosti i obraza u, nekad , Vojvodini za primer?
Turija

Post by Turija »

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... stave.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lalatovic odlozio ugovorenu utakmicu. Neverovatno, neprofesionalno i neodgovorno.

Pa, sto nije pustio nasu decu da igraju protiv ruske dece?
Moze i 2x30 minuta.

Kada ce, ako ne sada? Neko od te dece nece imati ni minut pripremne utakmice.
Sto mora biti 2 kompletne postave na tom mecu?
Kao puno racuna na njih, pa se boji da se ne povrede. A sto bi se povredili, ako su dobro spremni? Kolika je to verovatnoca?

Ima na raspolaganju preko 20 igraca i kaze da ih nema dosta.
Deca i rezervisti su sasvim dovoljan broj da se Klub ne bruka amaterskom neozbiljnoscu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... stave.html

Lalatovic odlozio ugovorenu utakmicu. Neverovatno, neprofesionalno i neodgovorno. Bruka.

Pa, sto nije pustio nasu decu da igraju protiv ruske dece?
Kada ce, ako ne sad? Neko od te dece nece imati ni minut pripremne utakmice.
Sto mora biti 2 kompletne postave na tom mecu?
Kao puno racuna na njih, pa se boji da se ne povrede. A sto bi se povredili, ako su dobro spremni? Kolika je to verovatnoca?

Ima na raspolaganju preko 20 igraca i kaze da ih nema dosta.
Deca i rezervisti su sasvim dovoljan broj da se Klub ne bruka amaterskom neozbiljnoscu.
Šta je ovde neprofesionalno? U velikom broju klubovi odlazu utakmice. Danas je Maribor odložio meč sa zvezdom. Na ovoj temi se upravo komentarisalo da nema smisla da se vodi ovoliki broj igrača? A sada kada imamo problema sa povredama i pored tolikog vroja igrača hocete da igramo? Dupli arsini rekao bih. Neke ekipe vode i omladince kao npr Čukarički znači oko 50tak igračam Pametna je odluka što se otkazala utakmica jer mi imamo mnogo vazniju za 10 dana ne treba rizikovati povrede fudbalera. Recimo Veljka Simica suigrači Slavije prebili na terenu. Svaki start direktno po nogama a biće nam po svemu sudeći među najvažnijim i najboljim fudbalerima u drugom delu. Treba se čuvati jer su nam prva dva kola u drugom delu možda i najvažniji u sezoni. Po izjavama mladih igrača koji su sa klubom na pripremama može se zaključiti da su i više nego prezadovoljni što su na pripremama sa ekipom. Biće vremena za njih i ovo je škola. A svi su imali solidan broj minuta neko manje neko više. Ne treba sad svaku Lalatovićevu odluku da preuveličavamo i komentarišemo pozitivno ili negativno. Ocena priprema su prva dva meča u drugom delu sezone i tu ćemo videti da li je odradio dobar posao ili nije.
Turija

Post by Turija »

U tekstu pise da nemamo dovoljan broj igraca za 2 postave, a ne o vremenskim uslovima i terenima u Beleku?
Je l' igrao neko danas utakmicu u Beleku?
Hoce li neko igrati sutra?
Kakvo je vreme tamo?
Ti tereni su izgledali vrlo dobro u prenosima.
Ako su bas potopljeni i predvidja se nevreme za sutra, onda ima smisla dogovorno otkazati mec.
Da li su Rusi zeleli da otkazu utakmicu?
Posto je zvezdina odlozena ( nije otkazana?) onda nam je jasnije.

Medjutim, velika je steta uskratiti nasoj deci utakmicu sa decom Lokomotive. To je dozivljaj za njih koji bi dugo pamtili.

Nije ni blizu isto zakazati im mec po povratku u NS, sa nekim domacim (nize)ligasem i utakmicu u Beleku.
Post Reply