Uprava
- One and only
Djumija za tim menadzera, kao u engleskoj! I to odmah, a ne cekati 6 kola da menjamo sosu! Dati mu lep budzet sada ce biti para od prodaja, odresene ruke, bez pritisaka( svakako smo 20 god bez trofeja i stvara se samo lazni pritisak) i dugogodisnji ugovor! Da sam bira saradnike i igrace! To je jedina svetla buducnos koju vidim za nas klub!Djumi wrote:Sa ovom konstatacijom se uopste neslazem.Panta je samo mlad covek koji posle dugogodisnje karijere pokusava da nadje svetlost u svetu u kome vlada mrak.Isto ce biti i sa svim Vosinim igracima koji se odluce da posle igracke karijere ostanu na bilo kom poslu u fudbalu.Tek posle 2 godine rada moze se komentarisati njegov rad !servalsorim wrote: , , .
Znam ja da je vrlo tesko biti pozitivan posle razocarenja u poslednja tri kola. Vrlo je tesko naci neke pozitivne stvari koje su nam se desile tih sedmica. Istovremeno, vrlo je lako biti pametan i ukazivati na greske trenera Babica,Pekovica,Lovrica,Adjurua,Kizita ili bilo koga drugog. Istina je da ima stvari koje bi svako od nas uradio drukcije u tim utakmicama ali sada je kasno za to. Vosina sezona nije zavrsena i klub verovatno nece osvojiti nijedan trofej po ko zna koji put, ali mislim da se ne treba predavati.Dakle, ovaj tim Vojvodine ima talenat, znanje i siguran sam da imaju ogromnu volju. Uz par pojacanja, pretezno u napadu, mislim da se sledece godine mozemo vratiti u trku za titulu. I mislim da bi to Sosi tebao biti glavni cilj - zaboraviti na kupove po svaku cenu- samo tim je bitan. Sto se tice ove sezone, ne mislim da je gotova moramo pokusati da bar igramo finale kupa, sto ne i da ga osvojimo. To bi znacilo da smo napredovali za jednu stepenicu od prosle godine. Nije nesto ekstra ali je napredak. Sa ovim timom(kostur tima) mislim da jos nismo videli koliko oni zaista mogu napredovati!Ni najveci optimist vise nema bas prevelika ocekivanja, treci smo, petnestak bodova od vrha, a motor nam vise ne radi ili nam se bar tako cini.Vojvodina mene podseca na figuru iz Trasnformersa, u tili cas se od kamiona pretvori u avion i iz aviona u kamion. Ali izgleda da su se neki sarafi rasklimali, ili mozda ih ni nema. Pa se nekad u toj nasoj transformaciji sve raspadne na najsitnije delice, taman kad treba da se pretvorimo u avion...
Zato ja sad piem sve ovo?
Piem jer zelim da vas uverim da je Vojvodina za mene najbolji i najveci tim u zemlji. Ja to znam, jer je moj i jer ga volim(voleti znaci misliti o buducnosti). Nikad, ama bas nikad me nije izneverio i znam da nece(cak i kad su me smenjivali). Ponekad dodju teske godine(pa valjda sam to ja najbole osetio), ponekad se desi utakmica u kojoj biste najradije plakali, ali posle kise uvek dodje sunce. Na nama je da izdrzimo, da damo krila nasim momcima i pokazemo da ne navijamo za Zvezdu zato sto je bila Svetski prvak, da ne navijamo za Partizan zato sto mogu kupiti igraca iz inostranstva kad hoce.
Ne, ne i ne! Mi navijamo za tim, tim koji se zove Vojvodina i tim koji ce za nas vecno biti bar u mislima najbolji pa cak i onda kad tabela ne bude pokazivala isto.
Sto ja to vas ucim kad vi to znate i osecate bolje od mene!
- servalsorim
Пошто се Ђуми не слажеш око моје констатације за Панту драго ми је да око Рабрена није било полемике
А што се тиче Панте могао је да знање стиче у неком клубу слабијег ранга од Војводине па ако се тамо докаже немам ништа против...једноставно немамо ми толико времена и стрпљења да неког чекамо да сазри!!!

...uno di noi...
-
http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... vestaj.htm
Kakvo srozavanje Stare Dame!!!Kako te nije sramota Butorovicu(Buturovicu,kako god se vec prezivas)?Ako se Kiza ne vrati u klub i dozvoli mu se da zivi i radi dokle god ga ugovor veze,ja sigurno na prolece necu ici da gledam ovu svinjariju u koju se klub pretvorio.
Kakvo srozavanje Stare Dame!!!Kako te nije sramota Butorovicu(Buturovicu,kako god se vec prezivas)?Ako se Kiza ne vrati u klub i dozvoli mu se da zivi i radi dokle god ga ugovor veze,ja sigurno na prolece necu ici da gledam ovu svinjariju u koju se klub pretvorio.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Cisto da se dodavan der iV a.k.a Totti wrote:http://www.napredvosa.com/naslovna/izdv ... vestaj.htm

Vlatko Grozdanoski bio povredjen otisao da se leci i nije se javljao klubu 2 i po meseca

Alin Stojka nezalaganje na treningu, ne javljanje zbog povrede 3 meseca

Mario Djurovski otisao svojevoljno iz kluba da pika mali fudbal i da postane pevac

SVE U SVEMU, PRANJE PARA

Kiza bez obzira koliko bezobrazan bio je dao nesto ovom klubu, naravno i klub njemu. U ovom slucaju ako igrac nece da produzi ugovor, BUDITE LJUDI i dogovorite se pa da se ugovor raskine

UPRAVA NAPOLJE

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
-
Taj radCasual wrote:http://www.youtube.com/watch?v=WeGX2hU9cTY

- One and only
- servalsorim
Па није ни чудо што је Киза био само бледа сенка себе ове јесени.Управа се крајње некоректно понела према њему.Изгледа да је то постала пракса према играчима којима истиче уговор без обзира шта су они до тада пружили Војводини!!!Срамотан однос спрам величине клуба.
За последње четири кодине само се потврдило правило да једино што ваља у клубу је само омладинска школа и ништа друго.Нико од ових није имао ни муда ни визију да задржи тим на окупу барем три године,да узме који трофеј,одигра Европу мало озбиљније и онда да побере плодове свог рада...Јесте клуб је био у тоталном расулу и курцу,Бата га је својим начином рада стабилизовао али је стао јер није имао по мени ни воље да иде до краја.Ако су биле потребне паре могао се узети кредит од било које банке а као залог дати Ветерник.Али за овакав потез ти је потребно право руководство које воли клуб и које га осећа као део себе.Неволим да поредим се са Звездом али погледајте како се они боре са огромним дуговима и како им неке друге банке дају подршку за рефинансирање дуга јер знају добро да се одавно у спорту врти већа лова него у привреди и шансе за погрешан пласман лове је много мањи.
По мени Бата је добро и еуфорично започео посао а онда је стао.Можда, јер је окружен ласкавцима и полтронима а не зналцима.Мислим да није касно да се започне са новим начином вођења клуба или се ипак дубоко заваравам!!!
За последње четири кодине само се потврдило правило да једино што ваља у клубу је само омладинска школа и ништа друго.Нико од ових није имао ни муда ни визију да задржи тим на окупу барем три године,да узме који трофеј,одигра Европу мало озбиљније и онда да побере плодове свог рада...Јесте клуб је био у тоталном расулу и курцу,Бата га је својим начином рада стабилизовао али је стао јер није имао по мени ни воље да иде до краја.Ако су биле потребне паре могао се узети кредит од било које банке а као залог дати Ветерник.Али за овакав потез ти је потребно право руководство које воли клуб и које га осећа као део себе.Неволим да поредим се са Звездом али погледајте како се они боре са огромним дуговима и како им неке друге банке дају подршку за рефинансирање дуга јер знају добро да се одавно у спорту врти већа лова него у привреди и шансе за погрешан пласман лове је много мањи.
По мени Бата је добро и еуфорично започео посао а онда је стао.Можда, јер је окружен ласкавцима и полтронима а не зналцима.Мислим да није касно да се започне са новим начином вођења клуба или се ипак дубоко заваравам!!!
...uno di noi...
Imao je vise nego dovoljno vremena da skloni rabrena i okupi pravi tim ljudi! Njemu je izgleda najvaznija licna promocija, hvalospevi, tapsanje po ramenu, pravi djeticki junak
dinara on klubu nije dao, a koristi ima.
Mozda trenutno nema boljeg resenja, nema sumlje da je stabilizovao klub i da mu je stalo do kluba, ali treba nam ozbiljna organizacija, uprava, tren, dugorocni plan, cilj. Mnogo se tapka u mestu, a to tapkanje ce nam sigurno smanjiti moguci cilj i potencijal i to u vecoj meri nego sto mislimo! Potrebne su korenite promene, ali kao da je ponestalo energije za njima pa se samo prezivljava

Mozda trenutno nema boljeg resenja, nema sumlje da je stabilizovao klub i da mu je stalo do kluba, ali treba nam ozbiljna organizacija, uprava, tren, dugorocni plan, cilj. Mnogo se tapka u mestu, a to tapkanje ce nam sigurno smanjiti moguci cilj i potencijal i to u vecoj meri nego sto mislimo! Potrebne su korenite promene, ali kao da je ponestalo energije za njima pa se samo prezivljava