Mediji i FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Mediji i FK Vojvodina

Post by MiSmoFKV! »

Imam samo da kažem, udri holandska milicijo!
Turija

Post by Turija »

MiSmoFKV! wrote: Fri Oct 06, 2023 12:54 pm
Peglali su oni onomad i Ajaksovce, kad su poceli razbijati prostorije.
On je bivsi igrac zvezde, a u vezi njega Vojvodinu nek' ne spominju :devil:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Turija wrote: Fri Oct 06, 2023 1:23 pm
MiSmoFKV! wrote: Fri Oct 06, 2023 12:54 pm
Peglali su oni onomad i Ajaksovce, kad su poceli razbijati prostorije.
On je bivsi igrac zvezde, a u vezi njega Vojvodinu nek' ne spominju :devil:
Један утицајни инстаграмер је баш тако објавио, ухапшен бивши играч звезде.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote: Thu Oct 05, 2023 9:29 pm partizan je klub vojske koja vise ne postoji, koja je branila drzavu koja vise ne postoji.
... koji je nastao od reprezentacije drzave protiv koje se ta vojska borila u WW2 a koja (drzava) ponovo postoji upravo jer drzava koju je branila vojska vise ne postoji...

Da te zaboli glava od kombinacija dok nekom sa strane ne objasnis sve ovo :greenbutt:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Radoye wrote: Sun Oct 08, 2023 3:23 pm
Minja wrote: Thu Oct 05, 2023 9:29 pm partizan je klub vojske koja vise ne postoji, koja je branila drzavu koja vise ne postoji.
... koji je nastao od reprezentacije drzave protiv koje se ta vojska borila u WW2 a koja (drzava) ponovo postoji upravo jer drzava koju je branila vojska vise ne postoji...

Da te zaboli glava od kombinacija dok nekom sa strane ne objasnis sve ovo :greenbutt:
Koje ludilo :mrgreen: A kako tek objasniti nekome sa strane da su Draza i njegova vojska zapravo bili za crvenu zvezdu pa navijaci kace njihove zastave a zapravo su stradali od onih koji su ih osnovali, ovi crni su tu malo pametniji pa ne isticu zastave onih koje su njihovi osnivaci progonili i ubijali...
slanobarac

Post by slanobarac »

Johny bee good. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

https://nova.rs/vesti/politika/zeljko-r ... lan-sns-a/

Cestitamo! Sad si uspeo. Izvinjavam se ako sam pogresio topik.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Milan

Post by Milan »

Novinari opet bez pitanja na konferenciji nakon utakmice… :oops:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Turija

Post by Turija »

Krainje je vreme da se Vojvodina oduzi Tozi i da Njegovo ime stadionu. Ako je zvezda mogla da promeni ime svog stadiona i da mu imme svoje legende, zasto to Vojvodina ne ucini i oduzi dvema svojim najvecim legendama?

Vujke je dobio FCVB, a Toza bi morao dobiti stadion.
Kad se procita ovo iz Novosti, valjda su svi svesni kakvu su legendu Vosa i Novi Sad imali.

Bio bi red, ponovo, spojiti Vujketa i Tozu. Oni su nerazdvojivi deo fudbalskog Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Turija wrote: Tue Oct 24, 2023 7:27 pm
Krainje je vreme da se Vojvodina oduzi Tozi i da Njegovo ime stadionu. Ako je zvezda mogla da promeni ime svog stadiona i da mu imme svoje legende, zasto to Vojvodina ne ucini i oduzi dvema svojim najvecim legendama?

Kad se procita ovo iz Novosti, valjda su svi svesni kakvu su legendu Vosa i Novi Sad imali.

Bio bi red, ponovo, spojiti Vujketa i Tozu. Oni su nerazdvojivi deo fudbalskog Novog Sada.
Slazem, ali ipak bolje ne. Bila bi sramota da se ovo ruglo od stadiona zove po nekoj legendi Vojvodine.
Jednog dana ako docekamo da nam izgrade potpuno novi stadion, dizem obe ruke da se zove po Tozi.
Turija

Post by Turija »

N13 wrote: Tue Oct 24, 2023 7:31 pm
Turija wrote: Tue Oct 24, 2023 7:27 pm

Slazem, ali ipak bolje ne. Bila bi sramota da se ovo ruglo od stadiona zove po nekoj legendi Vojvodine.
Jednog dana ako docekamo da nam izgrade potpuno novi stadion, dizem obe ruke da se zove po Tozi.
Mislis da ce to da se desi skoro? Mislim, nov stadion u Novom Sadu. Pre ce biti ono sto peva Balasevic ,, ...od tog doba, sedam se mora Dunavom slilo..." Generacije ce potpuno zaboraviti Tozu. Vec su ga i sada mnogi zaboravili :oops:
Post Reply