Imam samo da kažem, udri holandska milicijo!
Mediji i FK Vojvodina
Re: Mediji i FK Vojvodina
Peglali su oni onomad i Ajaksovce, kad su poceli razbijati prostorije.
On je bivsi igrac zvezde, a u vezi njega Vojvodinu nek' ne spominju

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Један утицајни инстаграмер је баш тако објавио, ухапшен бивши играч звезде.
... koji je nastao od reprezentacije drzave protiv koje se ta vojska borila u WW2 a koja (drzava) ponovo postoji upravo jer drzava koju je branila vojska vise ne postoji...
Da te zaboli glava od kombinacija dok nekom sa strane ne objasnis sve ovo

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Koje ludilo

- slanobarac
-
https://nova.rs/vesti/politika/zeljko-r ... lan-sns-a/
Cestitamo! Sad si uspeo. Izvinjavam se ako sam pogresio topik.
Cestitamo! Sad si uspeo. Izvinjavam se ako sam pogresio topik.
- Grbavica.021*
Novinari opet bez pitanja na konferenciji nakon utakmice… 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Grbavica.021*
Krainje je vreme da se Vojvodina oduzi Tozi i da Njegovo ime stadionu. Ako je zvezda mogla da promeni ime svog stadiona i da mu imme svoje legende, zasto to Vojvodina ne ucini i oduzi dvema svojim najvecim legendama?
Vujke je dobio FCVB, a Toza bi morao dobiti stadion.
Kad se procita ovo iz Novosti, valjda su svi svesni kakvu su legendu Vosa i Novi Sad imali.
Bio bi red, ponovo, spojiti Vujketa i Tozu. Oni su nerazdvojivi deo fudbalskog Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Slazem, ali ipak bolje ne. Bila bi sramota da se ovo ruglo od stadiona zove po nekoj legendi Vojvodine.Turija wrote: ↑Tue Oct 24, 2023 7:27 pmKrainje je vreme da se Vojvodina oduzi Tozi i da Njegovo ime stadionu. Ako je zvezda mogla da promeni ime svog stadiona i da mu imme svoje legende, zasto to Vojvodina ne ucini i oduzi dvema svojim najvecim legendama?
Kad se procita ovo iz Novosti, valjda su svi svesni kakvu su legendu Vosa i Novi Sad imali.
Bio bi red, ponovo, spojiti Vujketa i Tozu. Oni su nerazdvojivi deo fudbalskog Novog Sada.
Jednog dana ako docekamo da nam izgrade potpuno novi stadion, dizem obe ruke da se zove po Tozi.
Mislis da ce to da se desi skoro? Mislim, nov stadion u Novom Sadu. Pre ce biti ono sto peva Balasevic ,, ...od tog doba, sedam se mora Dunavom slilo..." Generacije ce potpuno zaboraviti Tozu. Vec su ga i sada mnogi zaboraviliN13 wrote: ↑Tue Oct 24, 2023 7:31 pmSlazem, ali ipak bolje ne. Bila bi sramota da se ovo ruglo od stadiona zove po nekoj legendi Vojvodine.Turija wrote: ↑Tue Oct 24, 2023 7:27 pmKrainje je vreme da se Vojvodina oduzi Tozi i da Njegovo ime stadionu. Ako je zvezda mogla da promeni ime svog stadiona i da mu imme svoje legende, zasto to Vojvodina ne ucini i oduzi dvema svojim najvecim legendama?
Jednog dana ako docekamo da nam izgrade potpuno novi stadion, dizem obe ruke da se zove po Tozi.