Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Pripreme

Post by gospodinFKV »

MiSmoFKV! wrote:Nikako, prevaziđena vrsta napadača, orijentisana samo ka golu, ne ka timskoj igri.
I Mitrovic je, pa to vraca golovima.

Iskreno, pre bih u tom slucaju voleo Bojovica, ali mislim da bi u ovom trenutku i Darko Spalevic u ovim godinama bio efikasniji od Mrkaica, tako da ne bismo trebali zelje da poredimo sa tim da li bi bile bolje od njega, posto malo ko ne bi.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

gospodinFKV wrote:
MiSmoFKV! wrote:Nikako, prevaziđena vrsta napadača, orijentisana samo ka golu, ne ka timskoj igri.
I Mitrovic je, pa to vraca golovima.

Iskreno, pre bih u tom slucaju voleo Bojovica, ali mislim da bi u ovom trenutku i Darko Spalevic u ovim godinama bio efikasniji od Mrkaica, tako da ne bismo trebali zelje da poredimo sa tim da li bi bile bolje od njega, posto malo ko ne bi.
Da, ali Mitrović je u Fulamu kod Parkera sedeo na klupi, a u reprezentaciji ima Tadića iza sebe. Mislim da nam timski orijentasani špic znači više od golgetera.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:
Voja wrote:
Turija wrote:Za mene je Veljko Simic sigurni starter.
Pa vec sam pisao da ce on ovom treneru biti bozanstvo :wink:
Vojo, mislim da je objektivno i tako. Simicu fali samo bolja realizacija sansi da bi bio odlican 5.
Ne verujem da je Djordjevic veci zvezdin fan od Lalatovica, pa da ga iz tog razloga stavlja u 11.

A, sta kazes za drugog Simica?
Napisao si da cekas da vidis ko ce biti na golu za stav? Ili treba jos neko vreme da prodje za ,,kristalizaciju" do de(r)bija?
Ma uopste na mislim na bilo kakvu vezu Simica sa Zvezdom,nego su mi ljudi koji poznaju trenera i njegov minuli rad rekli stvari o kojima sam pisao vec ovde i njegovom odnosu prema igracima,i iz svega smo zakljucili da je Veljko Simic profil kojeg ce najvise da ceni i voli u Vosi. Nista vezano za to ko je odakle dosao i sl.

Kao sto vec rekoh,prva pripremna,pa je jos nisam ni gledao (samo 15 minuta).. za ocekivati je da svi dobiju sansu,da uvere trenera koliko mogu.Iskreno ne verujem da je Zakula mogao bilo sta da promeni u radu za bilo kojim golmanom za tako kratak period.Jednostavno tako se poklopilo Simke je imao dan. Ono sto je Simke tokom sezone pokazao kao prvi golman za mene je malo... ajd sto je ukopan na liniji,nego sto mi deluje bezvoljno,nezainteresovano za mec... al videcemo... mozda se nesto promeni,nikad nije kasno :mrgreen:
Image
fare

Post by fare »

Nastavak priprema bez Neškovića i Vukadinovića vratili su se u Novi Sad zbog povreda.
Turija

Post by Turija »

Prema izvestaju u Dnevniku, vecerasnja utakmica pocinje u 19h, zbog visoke temperature.
https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 26-06-2021" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
N13

Post by N13 »

Ovo je katastrofa, koliko se defanzivno lose postavljamo, a ofanzivno ne znamo sta cemo sa loptom.
Jos se trener cuje kako vice 'blize, blize' i 'udvoji, dupliraj', ali dzabe, igrace kao da ne razumeju. Ja mislim da ni u trecoj ligi igraci ne dozvoljavaju da protivnicki igrac prima loptu na tvojoj polovini a niko od njega u radijusu od 10 metara.

Defanzivno - amaterizam, ofanzivno - bunarenje.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Stara dobra Voša. Biće ovo teška godina.
ssnigd

Post by ssnigd »

Jedno od najjadnijih pola sata koje sam ikada gledao. Zelja ne postoji, a takodje ni kvalitet.
Devetak jedini izgleda kao fudbaler.
Hajde da vidimo II poluvreme, pa da damo neki sud.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Ovaj Kovacevic bolje da zavrsi karijeru.Kriv je za sva 3 gola, zasada.
ssnigd

Post by ssnigd »

15min pred kraj na 4:0, da kazem da je ovo i dobar rezultat i da imamo samo jednog fudbalera renomea Vojvodine. To je mali Uros Kabic.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fare

Post by fare »

Opet Kabić daje gol za nas 4:1.
Turija

Post by Turija »

Pera Centar wrote:Ovaj Kovacevic bolje da zavrsi karijeru.Kriv je za sva 3 gola, zasada.
+1
Igor Jelicic je daleko bolje resenje.

A Zukicu bih, ne oduzeo traku, nego usi izvukao.
Uzas, svaki duel izgubi, svako loptu ,,carini', sporo misli, lose prima, lose dodaje ( tajming i tacnost pasa), sporo se krece, samo se dobro,,guzica"" i okrece u mestu.

Kabic dobar sa loptom, ali sporo pokriva prostor u defanzivi. Za svoje godine, sasvim OK i najbolji spic, kojeg za sada imamo.

Posto smo slabi u 16m na centarsutu, moraju golmani vise ucestvovati u tim situacijama. Vuklis se tek kasnije ,,iskupio".

Bjekovic mozda bolje da je desno krilo, nego desni bek? Imali smo slucajeva kad su nam se krila proslavila tek na beku, pa mozda moze i obratno, posto nemamo desno krilo. Vidim da je Novevski igrao desnog halfa danas?
Mladenovic - vec vidjeno.

Dobar je ovaj poraz i vreme da se polako kristalise postava i rezerve. I da se dovedu jos 2 prava igraca. Svi su dobili priliku do sada, pa kako je ko iskoristio to im je do nove sanse i boljeg rada.

Dakle, za sada, dosta sigurni za startere su Bjekovic, Djordjevic, Stevanovic, Covic, Simic i Kabic. Trebao bi biti i Devetak, ali ne znam na koju poziciju da ga stavim - bek ili stoper ( a te pozicije zauzete)? Veoma malo.

Ostali borba za mesto u timu, a i na klupi za neke.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

neverovatno,ali meni se jednostavno ne da da gledam danasnju Vosu.Poceo prvih 5 minuta i jbt odmah totalni posed Slovencima i odmah sam ugasio
Image
Krle

Post by Krle »

Kabić c-for. Za sada nam bolji ne treba. Slažem se za Kovačevića, ćao zdravo. Desno Bjeković/Cucin deluje dovoljno. Levo Đorđević. Ostalo... Mora bolje, pametnije...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
fare

Post by fare »

Koliko sam skontao Slavoljuba da će forsirati Kabića na centarforu iliti u špicu napada.
Post Reply