Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
KoKanidja

Re: Uprava

Post by KoKanidja »

Причаш о том коктелу као да је не знам ни ја шта, као да си ти испао неки интелектуалац и здраворазуман јер ниси ишао на коктел, који ни не знаш како је прошао али битно је да то спомињеш. Кога бре боли курац ко је ишао на коктел, ко није ишао и из ког разлога, и какав је коктел био. Најмање могуће битна ствар. Сад испада како си ти паметан јер си предосетио да нешто неће ваљати и морао си то да напишеш да зато ниси био на јебеном коктелу. А под "неће ваљати" си узео то што је Коста Хаџи дао оставку због Цветка? Па јел си ти нормалан? Теби ту нешто не ваља?
Сад одма хоћете исте секунде да се крене на боље, а шта је са оном причом да макар играли бетон лигу само да ови оду?
То више не важи, А МОМЦИ?
Коста је комшија са Цветком. Ваљда су и неки пријатељи мало ближи. Није толико потенцирао на томе у почетку. Али што је време више одмицало, више је потенцирао на њему, толико да је ето дао оставку, кад му је речено да нема шансе. Ја му лично ништа не замерем, тај му је изгледа напунио главу ко зна са чим, а ја мислим да Коста уопште није упознат са деловаљем овог од пре у Клубу, тј. има само неку његову страну приче, коју ја нисам хтео ни да слушам. То је онако једино логично. Жао ми је, али живот иде даље, и ми немамо времена. Хвала му што је преузео кад је било тешко и теже него сада.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Milan

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
Stexman

Post by Stexman »

I ja bi da pitam nesto po cenu da me ispljuju ali moram:
Kako to Cvetko ne moze, a Vranjes moze? I on je pravio sranja u klubu, glumio nekog revolucionara i sta ti ja znam?
Da me ne svatite pogresno, nisam ja za Cvetka ali nisam bogami ni za Vranjesa ili bilo koga ko je vec bio u klubu i lose se pokazao!
Samo me interesuje i cemu je razlika izmedju njih dvoje?
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Samo tako,puna podrska za odbranu kluba od starih lesinara.Samo odbrana kluba od novih Pavlovica,Kezmana daje smisao teranju starih.Samo branite interese Vojvodine,nema odstupanja.
srkins

Post by srkins »

http://www.dnevnik.rs/sport/scepanovic- ... -vojvodina" onclick="window.open(this.href);return false; dug 4,8 miliona evra ,Milinkovic-Savic nije prodat, Mico Vranjes nije GS a i ono sto rece jedan forumas ispostavilo se kao tacno ,ponudjena je saradnja bivsima (doduse stidljivo)
tulip

Post by tulip »

Stexman wrote:I ja bi da pitam nesto po cenu da me ispljuju ali moram:
Kako to Cvetko ne moze, a Vranjes moze? I on je pravio sranja u klubu, glumio nekog revolucionara i sta ti ja znam?
Da me ne svatite pogresno, nisam ja za Cvetka ali nisam bogami ni za Vranjesa ili bilo koga ko je vec bio u klubu i lose se pokazao!
Glupo mi je da izigravam necijeg advokata, ali evo potpuno argumentovano objasnjenje (ubedjen sam da se mnogima nece svideti). Cvetko je otimao pare od Voše na ime svoje menadzerske agencije. Prvi je poceo sa tom praksom u Vosi uz debelu potporu SPS-a. Kasnije se to razvilo po klubovima, a kradja klupskog novca se unapredila uz pomoc 'investicionih fondova' ciji pobornik je recimo bio Pavlovic. Bata pokojni se usprotivio menadzerskoj agenciji koju je zastupao Mića Vranjes, ne zbog interesa Voše, vec zbog licnog interesa. Mićina agencija nije uzimala procente i provizije od Voše, vec direktno od igraca (plasticno objasnjenje: ukupan transfer X igraca u X klub izosi 1 milion eura. Voši ide 800.000, a igracu ide 200.000 eura. Mićina agencija nije ništa uzimala od Vošinog dela, vec od igracevog, jer je ulozila u istog dok je jos igrac bio dete). Svidelo se to nekom ili ne, ali Mića Vranješ nije nikada oštetio Vošu. U tome je 'samo' razlika.
DAJ GOL!!!
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

srkins wrote:http://www.dnevnik.rs/sport/scepanovic- ... -vojvodina dug 4,8 miliona evra ,Milinkovic-Savic nije prodat, Mico Vranjes nije GS a i ono sto rece jedan forumas ispostavilo se kao tacno ,ponudjena je saradnja bivsima (doduse stidljivo)
Ja sve što pišem na forumu pišem iz vrlo pouzdanih izvora i nikada mi ne bi palo na pamet u ovakvim trenucima da pišem nešto što nije provereno.
Da li neko ima možda novosti vezane za stručni štab???...Kakva je situacija sa Kosanovićevom licencom?...Da li se bar naslućuje ,jer pripreme počinju za 2 dana?!...Ne pitam zbog nekih velikih ambicija(daleko od toga) već mora da se počne sa rešavanjem onoga neizbežnog.To je po meni vrlo bitna stavka za budući period..
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
nssale

Post by nssale »

Jel samo ja primećujem da do sada nije angažovana nezavisna revizorska kuća, već se finansijskim stanjem bavi nazovimo je "komisija nove uprave" ?
Stexman

Post by Stexman »

tulip wrote:Bata pokojni se usprotivio menadzerskoj agenciji koju je zastupao Mića Vranjes, ne zbog interesa Voše, vec zbog licnog interesa. Mićina agencija nije uzimala procente i provizije od Voše, vec direktno od igraca (plasticno objasnjenje: ukupan transfer X igraca u X klub izosi 1 milion eura. Voši ide 800.000, a igracu ide 200.000 eura. Mićina agencija nije ništa uzimala od Vošinog dela, vec od igracevog, jer je ulozila u istog dok je jos igrac bio dete). Svidelo se to nekom ili ne, ali Mića Vranješ nije nikada oštetio Vošu. U tome je 'samo' razlika.
Hvala tulip, ali moje pisanje u vezi Mice jre bilo za period kada je bio igrac i kada je bio navodno organizator strajka. Nisam tacno upucen u taj period a cuo sam razne price pa sam zato pitao.

A novi nam predsednik na prvom obracanju pozvao pavlovica i ostale iz stare garniture da pomognu !? :cry:
Avangarda

Post by Avangarda »

tulip wrote:
Stexman wrote:I ja bi da pitam nesto po cenu da me ispljuju ali moram:
Glupo mi je da izigravam necijeg advokata, ali evo potpuno argumentovano objasnjenje (ubedjen sam da se mnogima nece svideti). Cvetko je otimao pare od Voše na ime svoje menadzerske agencije. Prvi je poceo sa tom praksom u Vosi uz debelu potporu SPS-a. Kasnije se to razvilo po klubovima, a kradja klupskog novca se unapredila uz pomoc 'investicionih fondova' ciji pobornik je recimo bio Pavlovic. Bata pokojni se usprotivio menadzerskoj agenciji koju je zastupao Mića Vranjes, ne zbog interesa Voše, vec zbog licnog interesa. Mićina agencija nije uzimala procente i provizije od Voše, vec direktno od igraca (plasticno objasnjenje: ukupan transfer X igraca u X klub izosi 1 milion eura. Voši ide 800.000, a igracu ide 200.000 eura. Mićina agencija nije ništa uzimala od Vošinog dela, vec od igracevog, jer je ulozila u istog dok je jos igrac bio dete). Svidelo se to nekom ili ne, ali Mića Vranješ nije nikada oštetio Vošu. U tome je 'samo' razlika.
Ulozio u igraca 500-1000e i onda kod transfera da uzme 200 000+ eura?! Malo sutra nije krao direktno od kluba! Ne moze igrac sa klubom da ugovori da 20% od transfera ide njemu, vec to ugovara njegov menadzer, a tu dolazimo do Mice Vranjesa. Doticni gospodin nije dozvoljavao svojim igracima da potpisu prve profesionalne ugovore sa FKV ako FKV ne pristane na taj razbojnicki uslov u ugovoru da igracu (citaj agenciji Mici) pripadne 20% od transfera! Ko je jos video u evropskom fudbalu, da igrac uzima tj. agent uzima 20% prilikom transfera?! Sta je Bejl onda trebao da uzme 20 miliona funti?! To nije normalno i nijedan iole normalan klub ne moze da pristane na to! Takodje ucenjivao je klub, da ako ne pristane na taj uslov njegovi igraci ce otici kao slobodni kad im istekne stipendijski uz minimalno FIFA obestecenje. Nisam fan Butorovica prvog, ali svako normalan bi se pobunio protiv takve agencije i takvih uslova. Tako da je "gospodin" Vranjes direktno stetio nasem klubu, pa sta reci samo za slucaj Meleg?! Zbog ucena M.Vranjesa dobili smo za jednog od najvecih talenata samo tepsiju ribe! Uostalom ako tako posmatrate onda ni Cvetko, ni Rabren, ni Pavlovic, ni Vukovic nisu krali direktno od kluba, jer svi su oni to fino ispeglali preko: "papira, igraca, fondova itd." Svi posteni, a klub na prosjackom stapu!

Cvetko, Vranjes, Pavlovic - isti menadzeri - ista go**a!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
pedjans

Post by pedjans »

I meni je palo u oči da nema ni traga od nezavisne revizorske kuće i sl. Medjutim, čak i ova finansijska situacija kako je predstavljena nije toliko katastrofalna, mada nesumnjivo jeste loša. Ako zaista dugujemo 4,8 miliona eura a imamo igrače koji sada igraju u prvom timu i vrede više od ovog iznosa na tržištu trenutno, pa čak i kad se odbiju razne menadžerske provizije i druge prevare, onda situacija nije katastrofalna i nerešiva. Svi igrači cigana zajedno vrede 5-6 miliona a dužni su 50 miliona, to je katastrofa. I Partizan loše stoji. Velika je odgovornost na ovoj upravi da stvari dovede u red - neće biti nikakvog opravdanja ako se rasprodaju svi vredni igrači a dug ostane isti ili veći. Takodje, obaveza je uprave da klub i u ovoj situaciji u narednoj sezoni izbori najmanje plasman u Evropu (tako se, pored ostalog, i zaradjuje), ne možemo ući ni u jednu sezonu sa pričom da nije važno kako ćemo proći, treba da se konsolidujemo itd itd. Osim svega nabrojanog, valjda će i neko od članova UO, i budućih članova UO (sedam još treba da se izabere) nešto i doprineti, mada to koliko vidim niko i ne pominje. Dakle: Pavlovića, Rabrena i družine smo se otarasili i sada više nema opravdanja za bilo koji propust, o svemu odlučuje ova uprava.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Ево за оне којима је било тешко да оду до спенса неки од занимљивијих делова финансијског избештаја.

ФКБ има запослених спортски део 21, радна заједница 39. Број играча са професионалним уговором 29, 7 стипендиста.
Дуг клуба 3.837.685Е, потраживање 6.7 милиона динара од Грина, око 950 000Е потражују бивши играчи и трговци играчима.

Најзанимљивији део је афера око клупског стана, али то сазнајте сами :twisted:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Toto Riina wrote:Ево за оне којима је било тешко да оду до спенса неки од занимљивијих делова финансијског избештаја.

ФКБ има запослених спортски део 21, радна заједница 39. Број играча са професионалним уговором 29, 7 стипендиста.
Дуг клуба 3.837.685Е, потраживање 6.7 милиона динара од Грина, око 950 000Е потражују бивши играчи и трговци играчима.

Најзанимљивији део је афера око клупског стана, али то сазнајте сами :twisted:
У тај дуг од 3,8 милки,спадају дуговања према клубовима за трансфере,плате запосленима и играчима и она фамозна блокада?Ако сва могућа дуговања која Војводина има(дуговања Јавору,Раду...трговци играчима,блокада рачуна,плате,стипендије,и остале крвопије) износи 4,8 милиона,онда то и није толико страшно.Много јесте,али није ни немогуће решити.
Matador

Post by Matador »

Cabra je u aprilu ove godine od UO kupio klupski stan (preko 70 kvadrata) u Mileve Maric 64. Na 360 rata u pola cene, 120e mesecno. Vrednost ugovora je oko 43.000e.
Donjem Sremu je pozajmljeno oko 17.000e.
Grouch

Post by Grouch »

Matador wrote:Cabra je u aprilu ove godine od UO kupio klupski stan (preko 70 kvadrata) u Mileve Maric 64. Na 360 rata u pola cene, 120e mesecno. Vrednost ugovora je oko 43.000e.
Donjem Sremu je pozajmljeno oko 17.000e.
Mozemo samo zamisliti koliko ovakvih indijanstina ima u "dugu" od 4.8 miliona evra.Ne bi me cudilo da je Cabra opremio gajbu na racun kluba i da nije jedini koji je tako "kupio" stan.Treba procesljati svaki evro i reci sta se i kome realno duguje a objaviti imena i prezimena ostalih lesinara i muljatora i njihova navodna potrazivanja.Naravno,nista im ne placati nego ih tuziti i pokusati strpati u bukagije.Apsolutno zabraniti da i 1% od buducih transfera igraca ide u dzepove onih koji su eventualno pripomogli klubu sa nekim parama.Nek im se,kad se proda neki igrac,vrate pare i eventualno mogu imati neki bonus 10-15 procenata od toga koliko su dali.Tako ce pokazati da su pravi prijatelji kluba a ne da se bogate na racun nase dece a klub da propada.
Post Reply