Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Turija »

Протомајстор wrote:Прво треба Дракулића најурити.

Што се тиче Веселиновића, не бих га мењао, јер како је кренуло са довођењем играча и тренера који немају никакве везе са Вошом (али ни са фудбалом), сада очекујем и Крстајића лично на нашој клупи...то би нас сасвим дотукло :roll:

Иако је Ђуми напрасно напустио клуб, како видим главна опција је Зоран Говедарица: http://www.vijesti.me/sport/govedarica- ... ni-1002950" onclick="window.open(this.href);return false;
Citajuci komentare u Vjesti, samo se potvrdjuje cinjenica kako je na Balkanu, svugde, sve isto.
Posle svih nasih rezultata i prikazane igre, neminovno je da trener i sportski direktor podnesu posledice svoga rada (ostavku ili smenu).
Vojvodina ne moze da trpi ovakav debakl.
A i sadasnji kapiten bi mogao povuci konsekvence, posto smatra da je zvezda druga dimenzija i da je 1:4 u Novom Sadu realan rezultat.
Do personalnih promena mora doci, ako mislimo nesto da promenimo. Promena moze da bude i na gore, ali neki impuls (najverovatnije lazni) ce dati.
Barem sansu svim igracima da se ponovo nametnu.

Edit
Mislim da je Kosan najveci autoritet, ako hoce da dodje, ali i da se isprsi za Vosu? Voleli ga ili ne voleli.
Na neki nacin, smatram i da je to njegova moralna obaveza prema Vosi, dok je jos u snazi.
Last edited by Turija on Thu Sep 06, 2018 10:17 am, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pucanj u nogu! Ima li iko normalan u ovom prokletom klubu!?! Dokle bre više!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne vidim sta bismo dobili smenom Veselinovica. Kao igracemo bolje tri kola I onda?
Ovde se vec prica odavno da je trener nebitan. Mi nemamo strategiju kao klub. Sta hocemo zapravo? Short term plan, medium term plan? Razvoj omladinske skole, sto podrazumeva, skautiranje po celoj Vojvodini, nove trenere u mladjim kategorijama, ulaganje u sam centar, forsiranje mladih u prvi tim sa trenerima koji imaju petlju licno, I sa upravom koja ima strpljenje za to. Psiholog koji ce da priprema klince za seniorski fudbal. Meni je strasno da vidim da pored Rockova, I Radoje pre toga, ne postoji nijedan zreo klinac iz nase kole vec godinama. Bukvalno celu omladinsku skolu treba raspustiti I poceti ispocetka.
Javasluk I zivotarenje danas za sutra, nas je dovelo dovde.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kosan je pod stare dane osetio sta znaci biti pod blizanackom cizmom. Super je taj bunt sto je provalio, ali mi je nekako draze to da gledam sto dalje od Vojvodine.

Sto se Zorana Govedarice tice:
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/zor ... 26-06-2018" onclick="window.open(this.href);return false;
Мање је познато у граду да сам у неколико ситуација био близу клупи Војводине, а никада на њу нисам сео. Наравно да је Воша жеља свих нас који смо одатле, међутим, не треба ништа радити на силу. Једноставно, када дође право време за то – десиће се. Војводина је бренд за све Новосађане, круна свега што се тиче играчког и тренерског рада.
Djumi kao kandidat je idealno resenje, a Sivic i ostali poluproizvodi bata djorine skole samo neka se drze dalje od kluba.

Ipak, i pored svih pobrojanih, treba dati sansu Veselinovicu da izgura sezonu. Mi od Kize Milinkovica nemamo trenera koji je celu sezonu izgurao. Od tada je proslo 8 godina...
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Немојте људи, таман су се уиграли и распуцали против Раткова :D
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ne treba menjati Veselinovica jer je nebitno ko nas trenira,dok uprava nastavlja urusavanje kluba,omladinske skole,dok se gomilaju poluigraci na ustrb nasih omladinaca.Dosta vise sa pricama da nemamo kvalitet u omladincima,doduse mozda nisu na nivou prethodnika al i takvi kakvi su igracine su za one sto nas predstavljaju.
Душан

Post by Душан »

Ђуми би по мени био много боље решење као спортски директор.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Đumi sportski, Veselinović trener, a odmah se i zahvaliti jedno petorici - šestorici Drakulićevih igrača.
Djisa

Post by Djisa »

Rabba wrote:Đumi sportski, Veselinović trener, a odmah se i zahvaliti jedno petorici - šestorici Drakulićevih igrača.

+1
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Za lose odradjen prelazni rok, ako se vec mora platiti ceh, isti moraju platiti obojica.

Zasto? Zato sto nam se povredio jedan zadnji vezni, u ekipi ih imamo jos dvojicu (Mirkov i Ahcin), a Veselinovic je na to mesto trpao levog beka, sto implicira da je on procenio da levi bek moze bolje odigrati na toj poziciji od dvojice igraca kojima je to prirodna pozicija.
Djisa

Post by Djisa »

ssnigd wrote:Ne vidim sta bismo dobili smenom Veselinovica. Kao igracemo bolje tri kola I onda?
Ovde se vec prica odavno da je trener nebitan. Mi nemamo strategiju kao klub. Sta hocemo zapravo? Short term plan, medium term plan? Razvoj omladinske skole, sto podrazumeva, skautiranje po celoj Vojvodini, nove trenere u mladjim kategorijama, ulaganje u sam centar, forsiranje mladih u prvi tim sa trenerima koji imaju petlju licno, I sa upravom koja ima strpljenje za to. Psiholog koji ce da priprema klince za seniorski fudbal. Meni je strasno da vidim da pored Rockova, I Radoje pre toga, ne postoji nijedan zreo klinac iz nase kole vec godinama. Bukvalno celu omladinsku skolu treba raspustiti I poceti ispocetka.

Upravo tako. Ako Vojvodina u svojoj skoli nema svake godine makar 2 igraca za ovu nasu jadnu ligu, onda tu nesto gadno ne valja.
Kup je nas!
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote:Ne vidim sta bismo dobili smenom Veselinovica.

Pa očuvanje tradicije promene trenera do 7.-8. kola... :mrgreen:

ssnigd wrote:Ovde se vec prica odavno da je trener nebitan. Mi nemamo strategiju kao klub. Sta hocemo zapravo? Short term plan, medium term plan? Razvoj omladinske skole, sto podrazumeva, skautiranje po celoj Vojvodini, nove trenere u mladjim kategorijama, ulaganje u sam centar, forsiranje mladih u prvi tim sa trenerima koji imaju petlju licno, I sa upravom koja ima strpljenje za to. Psiholog koji ce da priprema klince za seniorski fudbal. Meni je strasno da vidim da pored Rockova, I Radoje pre toga, ne postoji nijedan zreo klinac iz nase kole vec godinama. Bukvalno celu omladinsku skolu treba raspustiti I poceti ispocetka.

Slazem se!

Mozemo mi promeniti jos 3 trenera ove sezone, nas to spasiti nece. Dokle god u klub ne dodju posteni ljudi, nama nema pomoci...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Djisa wrote: Ako Vojvodina u svojoj skoli nema svake godine makar 2 igraca za ovu nasu jadnu ligu, onda tu nesto gadno ne valja.
Колико знамо, сваке године бар два клинца уступимо за џабе конкурентима, у овој нашој јадној лиги...
borkovic

Post by borkovic »

Okuka!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

borkovic wrote:Okuka!!!
Čudno, očekivao sam ovog što je dobio otkaz u Surdulici, ali dobro. Odličan izbor. Očekujem novu invaziju navijača na Karađorđe, a potrudiću se da lično dam primer, tako što ću otići odmah na prvu utakmicu, da pozdravim maga modernog fudbala, oličenje elokventnosti i čoveka od milion vrlina!
Post Reply