Marketing kluba
-
Re: Marketing kluba
Nevezano za sezonske, mogli bi vise da porade na izgledu ulaznica, godinama vec imamo Gigstix karte koje su kao da uzimas kartu za koncert.
Pre dve godine su lepo izgledale ulaznice.
Pre dve godine su lepo izgledale ulaznice.
Uprava napolje!
Organizator može da pošalje dizajn/pripremu Gigstix-u. Centralni karte može da se prilagođava, ostatak je takav kakav je. Menjaju se samo detalji, iznos ulaznice i sl.
Jel rade do osam uveče?... Na Gigstix mislim...
- slanobarac
Ne žurite, hoće da vas navuku. 
Danas očekuju najveću prodaju pretplatnih.
Nije zbiljić džaba studirao marketing na akademiji mladih sns-a.

Danas očekuju najveću prodaju pretplatnih.
Nije zbiljić džaba studirao marketing na akademiji mladih sns-a.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Kakav amaterizam ovo nije normalno.
Zar ne mozete jebeno da posaljete informaciju da se sezonske prodaju do tog i tog datuma?!?! Da li je to toliko tesko ili ste bas toliko nesposobni???
Ili kazete, prvi kontigent se prodaje u ovom terminu i cene su te i te i prodaju se dok se ne proda inicijalna kolicina. Pa onda drugi kontigent...
Jbt, najobicnije stvari vi niste sposobni da odradite kako treba. Tekatilac iz Odzaka je bokji od nas, 1000%. Iako nemam pojma o njihovom marketingu.
Zar ne mozete jebeno da posaljete informaciju da se sezonske prodaju do tog i tog datuma?!?! Da li je to toliko tesko ili ste bas toliko nesposobni???
Ili kazete, prvi kontigent se prodaje u ovom terminu i cene su te i te i prodaju se dok se ne proda inicijalna kolicina. Pa onda drugi kontigent...
Jbt, najobicnije stvari vi niste sposobni da odradite kako treba. Tekatilac iz Odzaka je bokji od nas, 1000%. Iako nemam pojma o njihovom marketingu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Nije amaterizam već tačno znaju šta rade. Prodali su xy broj pretplatnih i sad moraju svojima da daju karte za Ajax. Ako nastave prodaju, neće biti za stranačku kamarilu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mislim da je do sada prodato manje od hiljadu sezonskih, da li neko zna priblizan broj? Neko sa foruma bi mogao dati odgovor po broju koja mu pise na sezonskoj, neko ko je uzeo danas ili ovih dana? P.S. Morali su da stopiraju prodaju, jer moraju znati tacan broj koliko ce pustiti karata za Ajaks, u slucaju dobrog reziltata u Holandiji bice paprene cene...
930 jutros.Na_3_boda wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 8:05 pm Mislim da je do sada prodato manje od hiljadu sezonskih, da li neko zna priblizan broj? Neko sa foruma bi mogao dati odgovor po broju koja mu pise na sezonskoj, neko ko je uzeo danas ili ovih dana? P.S. Morali su da stopiraju prodaju, jer moraju znati tacan broj koliko ce pustiti karata za Ajaks, u slucaju dobrog reziltata u Holandiji bice paprene cene...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
982 popodne danas.
Morali su isto tako malo mućnuti glavom, promisliti par koraka unapred i predvideti moguće scenarije. Ali to je misaona imenica za ove amatere.
Morali su isto tako malo mućnuti glavom, promisliti par koraka unapred i predvideti moguće scenarije. Ali to je misaona imenica za ove amatere.
POŠTO OBRAZ ???!!!
1048 i 1049 zapad oko 19.15 maltene zadnji trenutak.... Pre mene jedna žena uzela četiri komada... Samo nek se prodaju hvala bogu al ovaj potez kluba je stvarno nešto najodvratnije moguće... Kao za k***c baš mi neki težak dan na poslu i još neke obaveze, polomih se da stignem... Al nadam se da će vredeti... 

Ja nažalost nisam znao da je danas poslednji dan, i bas sam mislio sutra-prekosutra.
Amateri su mogli u startu da kažu do kada je rok.
Amateri su mogli u startu da kažu do kada je rok.
I za istok ima preko 1000, drugar koji je bio oko 16h ima broj 990.
Braćo, pa ne prodaju se sezonske ipak od prekjuče pa da se sad toliko čudite. Ja sam svoju kupio mislim pre 10 dana i svi smo znali da će zbog Ajaxa biti povećana potražnja. Bar se na forumu o sezonskim pisalo skoro pa svaki dan, tako da ovde nije moglo biti neobaveštenih da su u prodaji već neko vreme.
Naravno da smo svi mogli pretpostaviti kako će u jednom trenutku doći do privremenog stopiranja je je kapacitet stadiona mali a nemoguće je u isto vreme prodavati sezonske i karte. Fer je što su ipak koliko toliko ranije oglasili da će obustaviti prodaju a ne samo prekinuli. Pretpostavljam da će uskoro krenuti prodaja karata pa ćemo videti da je se isplatilo na vreme kupiti sezonsku
Naravno da smo svi mogli pretpostaviti kako će u jednom trenutku doći do privremenog stopiranja je je kapacitet stadiona mali a nemoguće je u isto vreme prodavati sezonske i karte. Fer je što su ipak koliko toliko ranije oglasili da će obustaviti prodaju a ne samo prekinuli. Pretpostavljam da će uskoro krenuti prodaja karata pa ćemo videti da je se isplatilo na vreme kupiti sezonsku

- Uvek sa tobom
Лево је стари грб ФК Фејенорд, а десно је - нови!
https://www.novosti.rs/c/sport/fudbal/1 ... vije-vesti
Е тако се то ради, зна се шта се значајно мења, а шта не.
За наше маркетинг магове.
https://www.novosti.rs/c/sport/fudbal/1 ... vije-vesti
Е тако се то ради, зна се шта се значајно мења, а шта не.
За наше маркетинг магове.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !