Eto da sam znao ja bi ti izašao u susret, bio sam na sajmu još u utorak i svašta pazario, bogami ostavio sam oko 200 eura tamo.Sajam je zaista pravi dogadjaj i toliko toga lepog i interesantnog može da se pronadje da je to milina.A uvek ima i zanimljivog programa i nekih predavanja.Ja inače svake godine idem na sajam, nekad gledam da to bude i dva puta, odmah na početku i zatim za vikend kada se premijerno predstavljaju pojedina izdanja.Drago mi je da forumaše itekako zanima ova priredba i po tome se razlikujemo od drugih.Andreyos wrote:Izuzetno mi je žao što nisam postavio pitanje vezano za eventuani odlazak nekoga od forumaša na sajam,pošto sam silno želeo da nabavim određeno štivo...Danas zaista ništa nije bilo suđenokafe bagdad wrote:Upravo stigoh sa sajma knjiga .
10. kolo: Rad-Vojvodina 1:0
Stavljanje đubrovskog u tim je bilo pljuvanje u lice svim Slaninarima, znak ostalim igračima da ne važi za sve isto, da postoje nedodirljivi iako igraju loše, iako su šljam i kao igrači i kao ljudi...
Pa nama su cigani okosnica tima i nedodirljivi igrači već ne znam ni ja koliko sezona, u stvari od Gojinog odlaska. Setimo se samo mrđe i njegovog ponašanja, na redu je lazetić...
Pa nama su cigani okosnica tima i nedodirljivi igrači već ne znam ni ja koliko sezona, u stvari od Gojinog odlaska. Setimo se samo mrđe i njegovog ponašanja, na redu je lazetić...
Hvala ti u svakom slučaju,drago mi je da postoje ljudi na koje mogu da računam ubuduće.Drugi put ću biti ažurnijiice wrote:
Eto da sam znao ja bi ti izašao u susret, bio sam na sajmu još u utorak i svašta pazario, bogami ostavio sam oko 200 eura tamo.Sajam je zaista pravi dogadjaj i toliko toga lepog i interesantnog može da se pronadje da je to milina.A uvek ima i zanimljivog programa i nekih predavanja.Ja inače svake godine idem na sajam, nekad gledam da to bude i dva puta, odmah na početku i zatim za vikend kada se premijerno predstavljaju pojedina izdanja.Drago mi je da forumaše itekako zanima ova priredba i po tome se razlikujemo od drugih.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
-
Mario,Mario ,Mario ti si kriv što Vojvodina 20 godina ništa nije osvojila,ti si kriv što je malo gledalaca na stadionu,ti si kriv što se vošina deca ne mogu da sastave sa loptom(Smiljanić i Mudrinski),ti si kriv što je najbolji centarfor(Mrdja-koga ne vole neki forumaši)Vojvodine u poslednjih 20 godina otišao,ti si kriv što Oumaru nije gol igrač,ti si kriv što Jao ne dobija priliku,ti si kriv što klub i navijači nemaju markenting,nema nikakve akcije da se poveća broj navijača,ti si kriv što ti je Milko otac,ti si kriv što se više piše o Džombi nego Voši,ti si kriv što smo dobili Partizan,svet će biti lepši bez tebe u Vojvodini.
-
Ajd molim vas banujte ovu debilčinu Vesa koja je tu očigledno samo da provocira
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedina njegova funkcija na forumu je odbrana Marija Djurovskog, a ne ono zbog cega smo svi mi ovde ato je FK VOJVODINA. Dokle vise da budemo tolerantni. Mislim da je vreme da zavlada diktatura na forumu, da se zna ko je stariji i ko je admin i cija rec je amin. Previse ali previse je tolerancije na forumu. Zaboravljate na cinjenicu da se broj forumasa udesetostrucio u odnosu na pocetak i da bi ovaj forum ostao najbolji u zemlji, mora da se menja politika, tj da se uvede diktatura.Brick Liman wrote:Ajd molim vas banujte ovu debilčinu Vesa koja je tu očigledno samo da provocira
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- AntonioKasano
Потребно је само идентификовати провокаторе као што је овај лик нпр. и лепо га бановати. Срећа па се они препознају у прва два поста која оставе. Стварно не контам те ликове, да ли им је главна преокупација у животу да гњаве друге људе. Тај се вероватно сад кад чита ово, смеје сам са собом. Бан и готово.
Ja samo hoću da kažem da nije slaba forma Maria glavni problem vošine igre,zar ne vidite da treba jedan robusni centarfor,sve se dobro odradi ali nemamo završnicu,Merba i Oumaru nisu klasični špic igrači,i ne znam otkud tolika netrpeljivost prema Mariu,pa nije on sam igrao protiv Rada,igrao je i Smiljanić,igrao je i Mudrinski,igrao je Medojević,vošina deca,ja nisam provokator,samo realno gledam stvari.
Човече!veso wrote:Ja samo hoću da kažem da nije slaba forma Maria glavni problem vošine igre,zar ne vidite da treba jedan robusni centarfor,sve se dobro odradi ali nemamo završnicu,Merba i Oumaru nisu klasični špic igrači,i ne znam otkud tolika netrpeljivost prema Mariu,pa nije on sam igrao protiv Rada,igrao je i Smiljanić,igrao je i Mudrinski,igrao je Medojević,vošina deca,ja nisam provokator,samo realno gledam stvari.
Војводина/Воша и сваки присвојни придев који има везе са СД Војводина се пише великим почетним словом В

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Red Marquis
- Moderator
Prosto ne mogu da verujem inače da niko nije označio pravog krivca za ovakvo stanje i loše igre, plus nagrađivanje Đurovskog (baš to) .A ko bi drugi bio to do naša uprava na čelu sa svemogućim prešjednikom?Nema nama 'leba sa njima, nije valjda da još neko očekuje kup?Sve mi miriše da se ni protiv Jagodine nećemo dobro provesti.Bolje sada nešto uraditi dok kola nisu potpuno krenula nizbrdo, mislim, čisto zato da se potpuno ne obrukamo, treba ipak i neki obraz sačuvati, ipak je ovo klub sa svetlom tradicijom.
I nikoga ne dotiče to što su terenu u sportskom centru u TOTALNO OČAJNOM stanju i što su po njima počele da rastu nekakve biljke?U zapuštenom, prljavom, smećem zatrpanom i ruiniranom stadionu bez struje i da ne pričam, to je idealno mesto za simanje horor filmova, pogotovo ako se izabere kao lokacija neki WC.
Strašno i užasno, onaj cirkusant na čelu kluba nas vodi ravno u propast, možda u neku drugu dimenziju odakle je onakav verovatno i došao jer se normalni ljudi tako ne ponašaju.
I nikoga ne dotiče to što su terenu u sportskom centru u TOTALNO OČAJNOM stanju i što su po njima počele da rastu nekakve biljke?U zapuštenom, prljavom, smećem zatrpanom i ruiniranom stadionu bez struje i da ne pričam, to je idealno mesto za simanje horor filmova, pogotovo ako se izabere kao lokacija neki WC.
Strašno i užasno, onaj cirkusant na čelu kluba nas vodi ravno u propast, možda u neku drugu dimenziju odakle je onakav verovatno i došao jer se normalni ljudi tako ne ponašaju.