18. kolo: Javor-Vojvodina 0:1

Prognozeri da vas cujem?

Poll ended at Thu Mar 17, 2011 10:05 pm

Pobeda Javora
3
6%
Nereseno
19
36%
Pobeda Vojvodine
31
58%

Total votes: 53

Junior

Post by Junior »

Milan

Post by Milan »

Bravo za momke i hvala Minji na slikama!!! Čim Podbara otvori poštu, biće i snimak gola u režiji prijatelja ovog foruma...

Meni je i dalje najjači utisak to što sa ovakvim skorom mi i dalje zaostajemo osam hebenih bodovo. Sramota od takmičenja!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Milan wrote: Čim Podbara otvori poštu, biće i snimak gola u režiji prijatelja ovog foruma...

Данке, хвала и спасиба!
tulip

Post by tulip »

U Ivanjici je uvek teško dati gol Javoru, tako da ova pobeda dobija na težini. Tokom utakmice su se pojavljivali nekorektni komentari na SOS-u i Mondu da je Javor nezasluženo izgubio. Možda su oni odigrali za njihove prilike utakmicu sa 100% svojih mogućnosti, ali im to očigledno nije bilo dovoljno za povoljan rezultat. A takvi komentari su nekorektni ili samo nestručni jer je do pred kraj utakmice bio skor u kornerima: Javor-Vojvodina 0-10!
Ipak ne treba sada poleteti. Čak i ovaj jedini gol što smo dali je plod katastrofalne greške njihovog igrača sa br. 8 koji je trebao samo da ostavi Branu u ofsajdu. Treba nastaviti još jače da se nadograđuje sistem igre koji forsira trener Milinković i povoljni rezultati će nesumnjivo dolaziti.
A sad svi u Lučane i da se prenese poruka igračima da svi svoj gol proslavljaju sa navijačima, a ne da to samo čini Trajković :wink:
DAJ GOL!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Koliko se secam, Javor nije imao narocito dobre prilike. Guzve da, izradjene akcije ne. Vojvodina nije blistala prvi deo, ali, reci da je Javor bio bolji rival, deluje neozbiljno.

Dali smo gol na vreme, rutinski, kasnije cuvali loptu, nismo dali Javoru priliku da dodje do igre.

Jedna od onih utakmica gde smo imali puno borbe (kada treneri kazu da igraci rade), a malo pravih prilika. Vojvodina je iskoristila svoj kvalitet i resila utakmica.

Za 90 minuta domaca publika je mozda jednom podigla tenziju. Maltene kao u pozoristu. To sasvim dovoljno govori o odnosu snaga na terenu.

Inace, domacini su bili veoma ljubazni i pravo je zadovljstvo ici na ovakve utakmice, bez obzira na konacan ishod.
lazarr

Post by lazarr »

U danasnjem Dnevniku najvece ocene su dobili Stevanovic i Ilic (obojica 8) dok su ostali dobili 7. Za Ilica je to ocekivano jer je resio utakmicu a za Bosketa znaci da je bio bolji od ostalih. To me posebno raduje jer igra na Lazeticevoj poziciji, tako da mozda i natera "matorog" na bolju igru u narednim utakmicama. U onu drugu opciju (da Boske postane starter) ipak manje verujem.
toftir

Post by toftir »

To Voso, ne pamtim kada je bila ovako dobra serija:

- U poslednjih osam kola sedam pobeda i remi ...

- Sve tri pobede u prolecnom delu sezone ...

- Samo jedan poraz u osamnaest kola ...

- Polufinale kupa ...

Jednom recju, posle grozne sezone, igramo jednu od najboljih sezona od 1990 ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
mihailov

Post by mihailov »

toftir wrote:To Voso, ne pamtim kada je bila ovako dobra serija:

- U poslednjih osam kola sedam pobeda i remi ...

- Sve tri pobede u prolecnom delu sezone ...

- Samo jedan poraz u osamnaest kola ...

- Polufinale kupa ...

Jednom recju, posle grozne sezone, igramo jednu od najboljih sezona od 1990 ...
Nisam siguran da li je ova serija bolja od Rajevceve 2006/2007. godine. Treba proveriti...tada smo takodje bili dugo nepobedivi, koliko se secam, niz je trajao od pocetka novembra(kada smo izgubili u Cacku), pa sve negde do pred kraj te sezone?
Napred Voso!
nboya
Administrator

Post by nboya »

mihailov wrote:Nisam siguran da li je ova serija bolja od Rajevceve 2006/2007. godine. Treba proveriti...tada smo takodje bili dugo nepobedivi, koliko se secam, niz je trajao od pocetka novembra(kada smo izgubili u Cacku), pa sve negde do pred kraj te sezone?
Od 11. novembra do 22. aprila - 11 pobeda i tri neresena u prvenstvu i kupu.

http://www.fkvojvodina.com/rezultati.php?sezona=2006
UPRAVA NAPOLJE!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Usralo me da sam slikao kornu iz koje je pao gol
Image

a sve zbog toga što sam krenuo da slikam osebujnog mladića koji je s nama na specifičan način bodrio FCV. Arilje Crew :juggle: :whip: :valcer:

Image

Image
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Brick Liman wrote:Image
Uf, koliko je fraklića potrebno isprazniti da se dobije ovo rumenilo? :oops: Širimo navijačku bazu, ozbiljna priča...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Mićkela je ozbiljna priča, jedan od najautentičnijih zadaha bačve koje sam u životu osetio. Istakao se pevanjem trad. pesme "Vojvodino naša, tebe vole svi, svi Srbini", čiji me eho i danas proganja ... :cekicanje:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
the Gari

Post by the Gari »

Veliki Respect za Arilje Crew, veliki! :twisted:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked