Pun pogodak je zajedništvo celog SD! Svi kao jedan za našu Vojvodinu i naš grad Novi Sad! Lep gest na zatvarnju ove dobre sezone i najava nekih novih pobeda u budućnosti.
Fudbaleri su zaslužili po kvalitetu i kontinuitetu dobrih partija trofej u prvenstvu i trofej u Kupu. Šampiona su oba puta u prvenstvu, i u kup, još cigane da kada bi očetkali, pa da podvučemo više nego ubedljiv bilans sa blizancima, a napravimo planove za Evropu.
Odbojkašima je prvenstvo izmaklo u Finalu, iako imamo najkvalitetniji tim.
Vaterpolisti se polako razvijaju i za dve-tri godine, ako se nastavi sa ovako kvalitetnim radom možemo očekivati titule, a što da ne i igranje završnice Evro lige.
Rukometaši, iako u velikim finansijskim problemima, su nas najviše ove godine obradovali, igrajući srcem osvojili nacionalni Kup, i to na veličanstven način gazeći oba blizanca.
Zvaničnom dodelom pehara slavodobitnicima, ova utakmica će takođe biti i kruna rada nas članova Foruma i Sajta, koji smo svi zajedno uspeli da doprinesemo da njegova popularnost, čitanost i rejting iz dana u dan napreduju. Došli smo do toga da smo čitani od bitnijih faktora i nastavljamo dalje da se širimo.
Zato idemo svi na stadion u nedelju, da obaramo rekorde, da nastavimo da rastemo i borimo se za Vojvodinu i naš grad Novi Sad!
Last edited by Zeljafcv on Fri May 27, 2011 4:14 pm, edited 2 times in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Vidim da su se i ovi iz saveza opasuljili po pitanju toga da međusobni dueli odlučuju o tome ko će biti drugi u slučaju istog broja bodova.Zanimljivo je da pravilnik nisu menjali, ali ga sada tumače drugačije nego pre par godina.
U stvari, taj pravilnik je i napisan tako da ga može tumačiti ko kako hoće.
Svi klubovi, sd, jedinstvo... Don't mix frogs and grandmothers.
Sve mi to malo lici na seosku slavu, pa ajd svi da se skupimo, dolazi neko vazan. Vojvodini to ne treba, ili ako treba moglo se kao populisticki potez ciniti na manjim utakmicama, mozda bi pomoglo da se pojavi vise gledalaca.
Mislim da u nedelju brzim golom resavamo utakmicu.
kowalski wrote:Svi klubovi, sd, jedinstvo... Don't mix frogs and grandmothers.
Sve mi to malo lici na seosku slavu, pa ajd svi da se skupimo, dolazi neko vazan. Vojvodini to ne treba, ili ako treba moglo se kao populisticki potez ciniti na manjim utakmicama, mozda bi pomoglo da se pojavi vise gledalaca.
Mislim da u nedelju brzim golom resavamo utakmicu.
Kowalski, VOJVODINA JE JEDNA VELIKA PORODICA, ili ti, SVI SMO JEDNO, TO JE NASA SNAGA! Cemu taj diskriminatorski stav i defektizam? Poslednje je kolo, a da neko voli FK, a nipodistava rezultate RK, VK ili OK, ne ide mi u glavu...No, ima nas raznih (da ne kazem svakakvih). Mislim da momci zasluzuju priznanje za svoje rezultate. Ili su ti rezultati, za tebe, vrsnog poznavaoca sporta i pozvanog komentatora, nebitni? E, nije problem ni u Beogradjanima, ni u savezu, ni u politici..Lepo rece jednom jedan gospodin, "krivi smo mi, sto smo ih pustili..."...
Drug kowalski je cool tip, tako da cemo mu oprostiti ove zackoljice, ispratio je sva gostovanja
1. Ivana Spanovic: MARS u Beograd
2. Ona plivacica iz Panceva i njen brat trener (obozavaoci zvezde): MARS u Beograd
3. Predlazem da svi dodju ranije i da prvo popunimo ovaj nas deo blize severu i onda polako ka sredini i dalje, nemojte da vas mrzi da kupite karte i dodjete dosta ranije
kafe bagdad wrote:
3. Predlazem da svi dodju ranije i da prvo popunimo ovaj nas deo blize severu i onda polako ka sredini i dalje, nemojte da vas mrzi da kupite karte i dodjete dosta ranije
Ovo bi bila velika greška! Na tom delu ka severu će svakako biti puno naših, tako da što više ljudi treba da ode na onaj deo ka jugu, jer ćemo tamo sigurno biti u manjini!!!
Treba u nedelju da ih "ubijemo" i pokažemo gde im je mesto u ovoj mafijaškoj ligi i to najviše iz razloga što im je današnji posetilac poručio:"Želim da Zvezda i u budućnosti bude šampionski klub, da se smenjuje na vrhu sa Partizanom" More marš, pun mi vas je *****!!!!
Gde su sada novinari da ga pitaju: izvinite kralju jel ima još neki klub da igra tu ligu ili samo ova 2 igraju lopte? Zbog kupa i pomirenja naša uprava ko Koštunica izgleda nije obaveštena o ovoj sramnoj izjavi.I molim forumaše da ne traže više nikakvo opravdanje za igranje u ovoj njihovoj ligi gde će se oni smenjivati na vrhu a mi skidati gaće svake godine. E to nije Vojvodina koju ja hoću.Hoću dogodine da im se naj***** keve gde god da igramo a naročito njihovim filijalama. The Visitor is
kafe bagdad wrote:
Ovo bi bila velika greška! Na tom delu ka severu će svakako biti puno naših, tako da što više ljudi treba da ode na onaj deo ka jugu, jer ćemo tamo sigurno biti u manjini!!!
Milane, i sam znaš da jugozapad bez tebe nije isti. Vraćaj se
Tačno tako, forumaši neka pune deo zapada ka jugu, oni ostali neredovniji će verovatno biti na delu ka severu!
Po meni, ovo nije uopšte neki sitan detalj, mada naravno ne mogu ja nikome da određujem gde će biti, ovo je naravno samo predlog.
ice wrote:Tačno tako, forumaši neka pune deo zapada ka jugu, oni ostali neredovniji će verovatno biti na delu ka severu!
Po meni, ovo nije uopšte neki sitan detalj, mada naravno ne mogu ja nikome da određujem gde će biti, ovo je naravno samo predlog.
ice wrote:Tačno tako, forumaši neka pune deo zapada ka jugu, oni ostali neredovniji će verovatno biti na delu ka severu!
Ajde i mi da se slozimo jedared
Nazdravljam tome.
Ne moramo ni da se složimo, važno je da je sve ok, a onda će lako iskočiti i prilika da se složimo.