6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0
Re: 6. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:0
[video]http://www.youtube.com/watch?v=t_RpPVzy58g[/video]
Al' kakav je ovo faul?? Pucam od smeha. Pa ovaj nas na kraju stvarno odradio..
Al' kakav je ovo faul?? Pucam od smeha. Pa ovaj nas na kraju stvarno odradio..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Ako je uprava nesto znala o ovoj utakmici i pre nje, sada bi morala da iznese sve to, jer je ovo toliko ocigledno kako nas je odradio sudija
Ali naravno, po ustaljenom obicaju, nece se nista preduzeti...
Ono sto nam preostaje jeste da u kupu izvedemo omladince i da sve utakmice (ako prodjemo) igraju omladinci, jer ne vidim da to nekog vise i interesuje, njima ce znaciti puno i dobicemo ozbiljnije kandidate za prvi tim, a i naravno kup je nas.
Takodje, ako ne pobedimo kod kuce onaj kilavi Partizan, red je da ode trener prvo, pa onda i svi redom! Eno Sutjeska je prva u CG ligi, domovina vas zove!

Ali naravno, po ustaljenom obicaju, nece se nista preduzeti...
Ono sto nam preostaje jeste da u kupu izvedemo omladince i da sve utakmice (ako prodjemo) igraju omladinci, jer ne vidim da to nekog vise i interesuje, njima ce znaciti puno i dobicemo ozbiljnije kandidate za prvi tim, a i naravno kup je nas.
Takodje, ako ne pobedimo kod kuce onaj kilavi Partizan, red je da ode trener prvo, pa onda i svi redom! Eno Sutjeska je prva u CG ligi, domovina vas zove!
Volem Vošu!
Kada zanemarimo sve ne-simpatije prema upravi i treneru kluba, možemo reći da smo ipak zaslužili 3 boda na jučerašnjoj utakmici!
Dve stopostotne prilike, poništen čist pogodak. Na drugoj strani samo penal koji definitivno nije postojao...po meni sasvim dovoljno za jedno teško gostovanje gde godinama nismo pobedili.
Obestinilo se ono što je uprava najavljivala pred utakmicu, hajde sada da vidimo koliko dugo će da istraju. Po reakcijama, naši su zadovoljni suđenjem?!
Dve stopostotne prilike, poništen čist pogodak. Na drugoj strani samo penal koji definitivno nije postojao...po meni sasvim dovoljno za jedno teško gostovanje gde godinama nismo pobedili.
Obestinilo se ono što je uprava najavljivala pred utakmicu, hajde sada da vidimo koliko dugo će da istraju. Po reakcijama, naši su zadovoljni suđenjem?!
Napred Voso!
Posle povratka sa Karaburme i prospavane noći, evo utiska. Mi smo igrali za 0, a beograđani za -1. Prvu šansu Abua nisam najbolje video sa tribine, a tek sad sa snimka vidim da je to bio zicer. Lopta mu je bila na njegovoj desnoj nozi i koliko god da sam tražio kolko-tolko opravdanje kada je u ranijim mečevima promašivao levom nogom, sada za njega opravdanja nema. Penal za OFK-u je bio čist kao suza. Vulićević je po ko zna koji put na Karaburmi napravio kardinalnu grešku. Prvo je pustio protivničkog igrača da pre stigne do lopte, a bio je bliži istoj, a zatim je nesmotreno potkačio svojom desnom nogom protivničkog igrača po levoj nozi. To smo svi na stadionu jasno videli. Naravno da je i golmanu Supiću i halfovima Đuriću i Jokiću bilo jasno da je jedanaesterac opravdano dosuđen. Supiću svaka čast za odbranu. Boga sam molio da njihov igrač šutira u Supin desni ugao, što je isti i učinio, a Supa se uvek baca u tu stranu i šut je maestralno odbranio. Šteta što Alar u Beču nije šutirao u istu stranu. Dalje, gol Jokića, stvarno nikome nije bio jasan zašto je poništen. No naši igrači su momentalno prihvatili odluku i bez pogovora su nastavili da igraju utakmicu. Na osnovu pregledanog snimka mi deluje da je sudija možda predhodno svirao faul Đurića u napadu, tako da je šut Jokića bio posle sudijinog zvižduka ili zajedno sa samim zviždukom. To bi nam mogli malo bolje objasniti naši forumaši koji su ovde zaduženi za poglavlje "crna tačka" koji su tako zdušno opravdavali "gol" koji je navodno dao Donji Srem. Za kraj, šta reći za poslednju šansu na utakmici i promašaj Abua glavom sa pet metara. Hteo je infarkt da me strefi na tribini, kada sam video da lopta odlazi pored gola. Dečko ispred mene je momentalno pao, skotrljao se niz stepenice i zaustavio tek na ogradi. Ležao je i gledao izbezumljeno u nebo. Kasnije je ustao i bio je sasvim okej. Abu je promašio nešto što je za njega sasvim nesvojstveno. Sećam ga se kada je iz puno težih i neizglednijih situcaija davao golove glavaom na spektakularan način. A baš je šteta što je onako izgednu, pravu fudbalsku akciju, gde je sve rađeno u trku, na tako amaterski način upropastio. Nepravedno bi bilo ne istaći da je Škuletić u punom trku, levom spoljnom nogom poslao dijagonalu Stevanoviću na desno krilo. Boske je takođe u trku primio loptu i kroz sam prijem lopte, dao sebi idealan for, a zatim izveo centaršut koji je u trepavicu pogodio Abua. Bio bi to gol za fudbalske udžbenike.
Sve ostalo nije vredno pomena, a to je bezmalo 85 minuta na Karaburmi. Generalno smo delovali čvršće i jače na lopti. OFK-a je bio bezopasan i nemoćan. Nikada nisam razmišljao o njima kao o drugoligašu, ali verujete mi da ove sezone zaslužuju ispadanje. Igra i igrači su im nikakavi (Veseljkova igra je bila ispod svake kritike). Na stadionu je bilo oko 600 duša, a od toga su pola činili slaninari. Šta će takvoj ekipi i takvoj publici prva liga!?
Moreira nije odigrao ništa posebno. Često je grešio u dodavanjima. Kada je pokušavao da napravi završni pas iza leđa protivničke odbrane, uvek je pogrešio. Međutim, nakon Moreirinog izlaska, Bilbija je zauzeo njegovo mesto na sredini terena, a Škuletić je prešao na levu stranu. Tek tada se videla slabost i mekoća Bilbije. Lopte su prolazile kroz našu sredinu kao da tu stoji neki duh, a ne Bilbija. Protivnik je čak preuzeo kakvu takvu kontrolu i igra se prenela na našu polovinu terena. Moreira koliko god da je juče bio loš, ipak zna da se guziča i da se okreće sa tom loptom, levo-desno, napred-nazad. Lako ulazi u duele sa protivničkim igračima i ne dozvoljava im da oni zavladaju sredinom terena. Tek sada se vidi koliko našem timu znači Poletanović i koliko nam nedostaje igrač kao on.
U sredu, protiv Donjeg Srema treba obavezno ubacitit omladince na teren. Od "matorih" treba da započnu samo Supić, Stevanović (na desnog beka), Đurić i Moreira.
Sve ostalo nije vredno pomena, a to je bezmalo 85 minuta na Karaburmi. Generalno smo delovali čvršće i jače na lopti. OFK-a je bio bezopasan i nemoćan. Nikada nisam razmišljao o njima kao o drugoligašu, ali verujete mi da ove sezone zaslužuju ispadanje. Igra i igrači su im nikakavi (Veseljkova igra je bila ispod svake kritike). Na stadionu je bilo oko 600 duša, a od toga su pola činili slaninari. Šta će takvoj ekipi i takvoj publici prva liga!?
Moreira nije odigrao ništa posebno. Često je grešio u dodavanjima. Kada je pokušavao da napravi završni pas iza leđa protivničke odbrane, uvek je pogrešio. Međutim, nakon Moreirinog izlaska, Bilbija je zauzeo njegovo mesto na sredini terena, a Škuletić je prešao na levu stranu. Tek tada se videla slabost i mekoća Bilbije. Lopte su prolazile kroz našu sredinu kao da tu stoji neki duh, a ne Bilbija. Protivnik je čak preuzeo kakvu takvu kontrolu i igra se prenela na našu polovinu terena. Moreira koliko god da je juče bio loš, ipak zna da se guziča i da se okreće sa tom loptom, levo-desno, napred-nazad. Lako ulazi u duele sa protivničkim igračima i ne dozvoljava im da oni zavladaju sredinom terena. Tek sada se vidi koliko našem timu znači Poletanović i koliko nam nedostaje igrač kao on.
U sredu, protiv Donjeg Srema treba obavezno ubacitit omladince na teren. Od "matorih" treba da započnu samo Supić, Stevanović (na desnog beka), Đurić i Moreira.
DAJ GOL!!!
Na snimku koji je kej postavio jasno se cuje zvizduk posle postignutog gola.tulip wrote:sudija možda predhodno svirao faul Đurića u napadu, tako da je šut Jokića bio posle sudijinog zvižduka ili zajedno sa samim zviždukom
To sto se igraci nisu bunili je dobro posto je sledeca utakmica protiv Partizana. Kada sam video ono saopstenje pre utakmice odmah sam pomislio da nas ocekuje kartonijada i da se zato uprava buni. Ono sto je Pantelic rekao na SOS-u, da je igracima savetovano da ne prigovaraju sudiji, potvrdjuje da je to mozda bio motiv.
UPRAVA NAPOLJE!!!
На крају ће испасти да је судија оштетио ОФК.Ако мрзите управу,или поједине играче у првој постави то вам не даје за право да измишљате свашта.Ако је оно по вама пенал,зашто онда играње руком фудбалера ОФК. није био пенал?
Nema potrebe za ovakvim tonom Uroše. Želim samo objektivno da prenesem utiske sa stadiona.Uroš wrote:На крају ће испасти да је судија оштетио ОФК.Ако мрзите управу,или поједине играче у првој постави то вам не даје за право да измишљате свашта.Ако је оно по вама пенал,зашто онда играње руком фудбалера ОФК. није био пенал?
Što se tiče igranja rukom igrača OFK-e u svom šesnaestercu, tu se potpuno slažem sa tobom. To mi je stvarno promaklo da pomenem u postu, a situacija se dogodila odmah na početku drugog poluvremena, negde u 48. min. Čini mi se da je Stevanović bio na ivici kaznenog prostora i želo je da prebaci jednog igrača OFK-e, da utrči sa loptom pred njihov gol. Taj odbrambeni igrač se nalazio na 14-15 metara od svog gola, u svom kaznenom prostoru, skočio je na loptu sa obe ruke u vis i u stilu Marka Podraščanina, zalepio loptu rukama u bloku. To je za sve nas vojvodinaše bio penal i jasno smo ga videli. Domaćini su se pravili gluvonemi, a sudija nije želeo ništa da svira. Ostaje samo nejasno zašto je samo dvojica-trojica naših igrača insitktivno raširila ruke i uzviknula penal, a zatim su svi bez ikakvog prigovora sudiji nastavili da igraju utakmicu kao da se ništa nije dogodilo.
DAJ GOL!!!
Najnejasnije je to što se na zvaničnom sajtu u izveštaju sa utakmice ni ne pominje poništen gol. Očekivao sam sočno pominjanje sudije, blaćenje njegovog lika i dela i bacanje kletvi, kao što obično biva u tim izveštajima. Po meni, ovaj navodni faul Đurića je tri puta veća lakrdija od onog navodnog faula Trajkovića u Beču. Gledam i ovaj start za penal, gledam po deset puta, ali vidim samo kako ovaj sapliće samog sebe. Šta je ovo, da li sam ja odlepio kad tu ne vidim ništa? Ne znam, možda nisam sposoban da objektivno tumačim ove odluke. Vidim da se igrači nisu bunili ni za penal ni za gol. Ili ja ludim ili nas je ovaj Arbitar upropastio kao retko koji do sad. Nije ga omelo ni to saopštenje pre utakmice koje je predvidelo ovo. To se zove čovek od principa!
Što se tiče onog faula Donjeg Srema, budimo iskreni- takođe lakrdija. Jeste da je sudija svirao pre nego što su dali gol, jeste da su igrači stali, ali da nije svirao(ko što i nije trebalo da svira), pitanje je da li bismo odbranili gol pošto je Supa odleteo ko zna gde, a lopta je pala na nogu njihovog igrača dok je gol bio prazan.
A sad napadamo kup, jer kup je naš i mi smo njegovi!
Što se tiče onog faula Donjeg Srema, budimo iskreni- takođe lakrdija. Jeste da je sudija svirao pre nego što su dali gol, jeste da su igrači stali, ali da nije svirao(ko što i nije trebalo da svira), pitanje je da li bismo odbranili gol pošto je Supa odleteo ko zna gde, a lopta je pala na nogu njihovog igrača dok je gol bio prazan.
A sad napadamo kup, jer kup je naš i mi smo njegovi!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- gospodinFKV
Ljudi, jel ste vi skontali kako se Supic konstantno baca u svoju desnu stranu?
Fala bogu, pa se ovaj zajebao...Deni Alar nije, nazalost 

Možda su našoj upravi sa više instance zavrnute uši još pre utakmice pa se sad ne žale na evidentno katastrofalno suđenje. Mene su prvo iznervirali kada su izbacili ovo retardirano saopštenje ali ako su ga već izbacili onda nek to teraju do kraja jer se ispostavilo da su bili u pravu. Uprava je opet postupila u maniru ,,poštenih,, devojaka, ona bi da se j**e a da joj ne uđe ...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Znas onaj vic - udje Lala u apoteku, dobar dan dobar dan, i pita jel' imaju one "muske vode" sto popravlja potenciju. Ima ima kako da nema, kaze apotekar, 1000 dinara za litar, na to ce Lala dajte mi molim vas ondak jedan deci te vode. Ne moze deci, prodaje se samo na litar kaze apotekar a Lala opet dajte mi samo jedan deci da probam prvo kako radi. Pa nece da radi samo jedan deci, mora ceo litar da se popije opet ce apotekar. Uf skupo mi je ceo litar kad ne znam jel' valja ili ne, dajte vi meni deci pa ako valja uzecu i litar. Alo covece kaze apotekar sada vec iznerviran, jel' ti cujes mene ne prodaje se na deci, a i ne radi na manje od litar. Lala i dalje - daj ti meni deci da probam. Aman covece jel' ti hoces da jebes ili sta, pita ga apotekar a Lala ce - ja bi samo malko da ZAJEBAVAM...Boske87 wrote:Možda su našoj upravi sa više instance zavrnute uši još pre utakmice pa se sad ne žale na evidentno katastrofalno suđenje. Mene su prvo iznervirali kada su izbacili ovo retardirano saopštenje ali ako su ga već izbacili onda nek to teraju do kraja jer se ispostavilo da su bili u pravu. Uprava je opet postupila u maniru ,,poštenih,, devojaka, ona bi da se j**e a da joj ne uđe ...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
A to što je Pantelić rekao da je igračima sugerisano da se ne bune na suđenje...hmm...deluje kao čuvanje od kartona za subotnji meč. Imam osećaj da ćemo da grizemo (što mi odgovara), samo iz tuđih(znate na koji tim mislim), a ne naših interesa.
Io odio Belgrado
- vosa do groba
Evo i ja da se javim.Drug koji igra fudbal u Beogradu (ime tima necu da navedem) juce jos pre utakmice mi je rekao da se zna da je OFK Beograd namestio sudije,da sude njegove sudije i da je to ceo Beograd znam.Kad dodjem kuci posle utkmice i imam sta da vidim.Nepostojeci penal i cist gol nam ponisten.Cak da je i svirao Djuricu faul,ni tu prekrsaj nije postojao.Ako zanemarimo nasu igru i sve sto se desava u poslednje vreme,MI SMO POKRADENI!
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
- naseljekolumbija
Postujem tvoje misljenje ali mislim da je Vojvodina klub koji itekako ima svoje interese u ovoj ligi za razliku od nekih drugih koji se sklanjaju beogradskom dvojcu. Da ne pominjem tradiciju i znacaj koji ima u srpskom fudbalu i zbog cega tako nesto sebi nikad ne bi dozvolila.Red Marquis wrote:A to što je Pantelić rekao da je igračima sugerisano da se ne bune na suđenje...hmm...deluje kao čuvanje od kartona za subotnji meč. Imam osećaj da ćemo da grizemo (što mi odgovara), samo iz tuđih(znate na koji tim mislim), a ne naših interesa.
- Grof Žekula
- Administrator
Prema najavi TV Arenasport, sledeći meč prvenstva (znate protiv koga) igramo u subotu od 19h.
Naravno - treba sačekati i zvaničnu potvrdu ovoga.
http://www.tvarenasport.com/channel/2012-09-29" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno - treba sačekati i zvaničnu potvrdu ovoga.
http://www.tvarenasport.com/channel/2012-09-29" onclick="window.open(this.href);return false;