Ja doticnog nisam nazvao primitivnim zato sto je rekao da su klinci odigrali lose, vec citiram "ovi omladinci su katastrofa" (a inace od omladinaca na terenu samo Kosovic i Nastic). To po meni nije dobronamerna kritika vec zlurad komentar, narocito ako se uzme u obzir da je to doticnom forumasu vec ko zna koji put da na taj nacin pise o njima. Ko god da je danas istrcao na teren, "najjacih 11" ili ovi sto su na kraju i istrcali istrcali, to bi izgledalo ovako kako je izgledalo - lose, jer je proslo tek nekoliko dana od famoznog finala i glupo je uopste bilo za ocekivati neku leprsavu tika-taka igru. Zato sam se i pribojavao kad sam video sastav, jer sam znao da ce pojedinci jedva docekati da ospu paljbu po onima koji su to najmanje zasluzili.Mare wrote:Grbo poštujem te kao forumaša, nema spora ovde si jedan od onih sa konkretnim i boljim postovima, ali mislim da je malo grubo nazvati nekog primitivnim zato što je neko reko da su klinci odigrali loše. Niko nije vređan od tih igrača ili nazivan pogrdnim imenima. Dalje, šta znači u današnjem fudbalu igrač sa 18, 19 ili 20 godina? Neko je naveo na drugom delu foruma u kakvom sastavu je OFK izašao juče na Marakanu, ako se dobro sećam bilo je tu par igrača 94, 95 godište koji su igrali protiv cigojnera pred po nekim informacijama 30.000 protivničkih navijača i pružili odličnu partiju. Naši su danas igrali pred praznim tribinama protiv ekipe koja se nalazi na dnu tabele, složićeš se da im je ipak bilo lajše nego klincima iz OFK-e. Mislim da dobronamerna kritika ne treba nikad da predstavlj problem, čak naprotiv i zato ne vidim potrebu da se neko naziva primitivan zbog toga, a klincima svakako podrška i da se malo okuraže pa kad im se pruži prilika pokažu taj svoj talenat.
27. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1
Re: 27. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... vog-Pazara" onclick="window.open(this.href);return false;
"Imali smo imperativ i inicijativu, dali smo sve od sebe, ali nas je najbolja ekipa u ligi kaznila zbog promašenih zicera. Da je Vojvodina igrala u finalu Kupa Srbije u ovakvom sastavu, siguran sam da bi bolje prošla. Neodstajali su nam sreća i publika. Idemo dalje, nastavljamo borbu za opstanak, ali bi bilo bolje na psihološkom planu da smo ostali neporaženi", rekao je Vučićević.
- Tony Starks
Nekako mi deluje da je neresno najrealnije.
Ghmm jel se to meni cini ili se nam se ovaj trener slihta??
Ghmm jel se to meni cini ili se nam se ovaj trener slihta??
Pogledajte na 1:33 loptu Kosovica pa dupli pas sa Kataiem i kroz noge i lopta iz kornera kada je postignut gol. Mozemo da pretpostavimo kakvi su talenti nasi omladinci,kada bi zajedno igrali neko vreme,prosetali bi se kroz ovu nasu jadnu ligu.