15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 2:1

Locked
Voja
Dežurni spiker

Re: 15. kolo: crvena zvezda - Vojvodina

Post by Voja »

Image

Mi na utakmici nismo posteno uklizali,a gle pokolja... ju,ju,ju... trebali smo im jos kod 1:0 za nas zavezati masnu na loptu i dati im da igraju,a mi polako kuci. Steta sto Milijas nije dao gol,jer ce se ovako samo zataskati sva ova bruka i kradja
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

PanonskiFantom wrote:Onog mijailovića bi vezao za radijator i šamarao dok mu ne otpadne koža sa face!!
To je i moj prvi utisak. Na silu, sve rade na silu. Ma ima da vas mrzim istim zarom do smrti svoje!
Io odio Belgrado
Firmson89

Post by Firmson89 »

PanonskiFantom wrote:Onog mijailovića bi vezao za radijator i šamarao dok mu ne otpadne koža sa face!!
САМО ДА ОСТАНЕ ДО СЛЕДЕЋЕ УТАКМИЦЕ КОД НАС, МАГАРЧИНА!! :evil:

Момцима не могу ни замерити много, трудили су се, мада није била нека игра али јебем му матер колико је судија фаулова досудио, а тек картона поделио (само нама, наравно), није ни пуштао никакву игру!! Како то говно од Мијаиловића жути није добио цео меч!? Пенал у 88. минуту, гол у 93...који криминал. НАСТИЋУ, ГЛАВУ ГОРЕ, СА ШЉАМОМ ЈЕ УВЕК ОВАКО!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sudija jebem ti mamu u picku da ti jebem lopovsku! Aaaaaaa

Svaka cast za reakciju Vukovica kod penala i za izjavu Nikolica posle meca!
Last edited by novosadjanin on Sat Dec 07, 2013 8:17 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
lala1914

Post by lala1914 »

okrenuo nemacki fudbal...sudija se ne cuje,a "startovi" jos gori nego na cerga:VOSA
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Komentator u vestima u izvestaju kaze da ce i Marko Nikolic koji je imao primedbe na sudjenje videti na TVu da je bio penal :mrgreen:

Sa snimka glavne kamere se lepo vidi da je Nastic zaustavio nogu da ne bi udario po govnetu,a ko sme da se kladi da nikada vise taj snimak nece biti na TV Prva,nego pustaju kameru s terena odakle deluje da ga je osakatio.
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

@shecky - pa i ja im jebem mater, ne radi se o tome. Jednostavno ove sudijske kradje su sada vec postale toliko predvidljiv scenario da vise ne mogu ni da me iznenade. A sve manje se i iznerviram, ono kao kada dodje oluja pa otrese vocke taman pre nego sto su dozrele, ili kada led potuce zito... Dzaba se jedis, ne mozes nista da promenis.

Meni skoro da je vec i drago kad nas ovako seljacki pokradu, jer samo dokazuju da nisu ni za k***c i da ne mogu drugacije protiv nas. Ko nije slep od ociju i ko ima makar i malo morala vidi sta se danas (i ne samo danas) desilo, i sve mu je jasno. Onaj ko ne vidi taj nece nikad ni progledati.

Ko sto rekoh, nek' im je alal, neka se samo raduju svojim "pobedama" i "titulama", dabogda se zadavili sa njima, neka uzivaju u svom "derbiju" jebo ih on. Neka samo nastave da uzivaju u svojoj "velicini" i "dominaciji". Ja da se vise zestim zbog njih necu, nije vise zdravo u mojim godinama.

Od mene oni mogu da dobiju samo najdublji prezir i gadjenje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Radoye wrote:@shecky - pa i ja im jebem mater, ne radi se o tome. Jednostavno ove sudijske kradje su sada vec postale toliko predvidljiv scenario da vise ne mogu ni da me iznenade.
Ja sam bio ubedjen da ce kada je Milijas promasio i lopta otisla u korner odmah posle tog kornera sudija opet okreciti :mrgreen:

Da sam zvezdas stideo bih se i ove nedelje :roll:
Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Stideli? Oni? Evo vec poslednjih 50 godina se stide.
Boske87

Post by Boske87 »

Red Marquis wrote:
To je i moj prvi utisak. Na silu, sve rade na silu. Ma ima da vas mrzim istim zarom do smrti svoje!
Jasno je da će ove sezone uzeti titulu na silu, i pre starta se to znalo.
Kad vidim komentare njihovih navijača nakon ove tekme tipa "pokazali smo karakter" dođe mi da povraćam. Ljudi ja ne mogu više ni da ih mrzim. Jednostavno nisu vredni toga, svi oni su za žaljenje i posmatranje, izgubljeni slučajevi i pravi pokazatelj koliko je društvo moralno propalo u Srbiji, otišlo u 3 pičke materine. Svako naše pišanje po njima ću da slavim kao jednu malu lepu ali u globalu nebitnu pobedu, isto tako i porazi me ne dotiču uopšte. Blizance treba ignorisati, ne davati im značaj i okrenuti se sopstvenom dvorištu, jedino tako možemo da promenimo nešta na bolje.

Vojvodinu pratim i volim ne zbog rezultata već zbog toga što je naša i što je sinonim za borbu malog čoveka za opstanak u današnjoj Srbiji. Pamtim lepe poteze, pobede, sećam se i poraza i grešaka ali idem dalje sa optimizmom u budućnost. Doćiće i naših 5 minuta kad tad, verovatno će brzo proći :) ali tako stoje stvari jbg. Ova fudbalska 2013. nam je donela mnogo velikih pobeda i poraza, uspona i padova i prava borba za budućnost kluba tek predstoji. Imam utisak da je sa ovom utakmicom i zvanično završena jedna mini era, sigurno ćemo ostati bez dosta igrača i drugačije ćemo izgledati na proleće.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Liman 1

Post by Liman 1 »

Uvazeni gospodine Vucicu,
Da li je dosudjen penal i crveni karton na fudbalskoj utakmici Fk Crvena Zvezda- Fk Vojvodina deo akcije suzbijanja kriminala pod imenom Grom?
U svojstvu gledaoca ove fudbalske predstave osecam se ogorceno i tuzno kada vidim koliko duboko je potonuo fudbal u nasoj zemlji. Zasto drugi klubovi u Srbiji (sem dva koja nose komunisticka imena) nemaju pravo da se ravnopravno bore za titulu sampiona drzave? Koja je vasa uloga u Fk Crvena Zvezda i da li ste u nekoj od clanica Evropske unije prema kojoj tezimo naisli na neki primer da se potpredsednik vlade mesa u fudbalsko prvenstvo i daje izjave kako jedan klub mora da bude sampion? Ne trazim od vas argumente za ova nedela koja se desavaju iz vikenda u vikend na fudbalskim borilistima u Srbiji, samo vas molim da ukinete fudbal kao discipliu u potpunosti i da nas tako resite muke koju nam priredjujete. Verujem da ste sposobni da to uradite i da imate dovoljan autoritet medju nadleznima.

Navijac Vojvodine iz Novog Sada.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Boske87 wrote:Vojvodinu pratim i volim ne zbog rezultata već zbog toga što je naša i što je sinonim za borbu malog čoveka za opstanak u današnjoj Srbiji. Pamtim lepe poteze, pobede, sećam se i poraza i grešaka ali idem dalje sa optimizmom u budućnost. Doćiće i naših 5 minuta kad tad, verovatno će brzo proći :) ali tako stoje stvari jbg.
:klanjanje:
Image
Turija

Post by Turija »

Kakva hajdučija u rupi.
Šta reći, ovako nas kradu 60 i kusur godina.Ima li još koga da u to ne veruje, a da veruje u njihove trofeje?
Kažu Vojvodina je mali klub - jer ima samo dve domaće titule.I te dve treba odmah da im poklonimo i odreknemo ih se javno.Eto im ih. Nama ne trebaju. Neka pišu slavopojke i o te dve i njihovim postavljenim rekordima.
Jel' još uvek postoji neko koga čudi što nemamo nijedan osvojen domaći Kup?Da li je moguće dobiti bilo koji odlučujući meč u ovako regularnim uslovima?
Samo uživajte u današnjoj ,,pobedi". Slavite vašeg spasića.Svaka vam čast.Sve ostalo je nebitno.Milijaš je, recimo, po ,,novinarima" promašio penal.Ne, nije ga Žakula odbranio.Koja :shit:
Ima li ikakvog smisla za Vojvodinu uopšte učestvovati u domaćim takmičenjima?Kažite koje ste nam mesto namenili, pa da se uzalud ne zamajavamo i ne bacamo novce.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da je veoma bitna jedna stvar.Nismo mi ogorceni zbog nepostojeceg penala,nego zbog 20 nepostojecih faulova tokom meca.Nismo mi osteceni u 88.minutu,vec smo sakaceni tokom celog meca.Zaista retko kada komentarisem sudjenje,ali ovo veceras... u rangu je finala kupa s Partizanom.

p.s.i pored svega,ne smemo sakriti ni nasu ocajno igru iako smo i takvi za klasu iznad njih
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pozdrav svima onima koji i dalje misle da smo navijači provincijskog mentaliteta kome su važnije pobede nad blizancima no trofeji...Ma oni su samo sportski protivnici...

Tako je Vojo, faulovi su ključnu ulogu danas odigrali. Kakvu igru smo mogli stvoriti, a plus igrači u odbrani su morali da se vode kao da su ciganski napadači od šlaga napravljeni da se ne bi nešto sviralo...
Io odio Belgrado
Locked