Mi na utakmici nismo posteno uklizali,a gle pokolja... ju,ju,ju... trebali smo im jos kod 1:0 za nas zavezati masnu na loptu i dati im da igraju,a mi polako kuci. Steta sto Milijas nije dao gol,jer ce se ovako samo zataskati sva ova bruka i kradja
To je i moj prvi utisak. Na silu, sve rade na silu. Ma ima da vas mrzim istim zarom do smrti svoje!PanonskiFantom wrote:Onog mijailovića bi vezao za radijator i šamarao dok mu ne otpadne koža sa face!!
САМО ДА ОСТАНЕ ДО СЛЕДЕЋЕ УТАКМИЦЕ КОД НАС, МАГАРЧИНА!!PanonskiFantom wrote:Onog mijailovića bi vezao za radijator i šamarao dok mu ne otpadne koža sa face!!
Ja sam bio ubedjen da ce kada je Milijas promasio i lopta otisla u korner odmah posle tog kornera sudija opet okrecitiRadoye wrote:@shecky - pa i ja im jebem mater, ne radi se o tome. Jednostavno ove sudijske kradje su sada vec postale toliko predvidljiv scenario da vise ne mogu ni da me iznenade.
Jasno je da će ove sezone uzeti titulu na silu, i pre starta se to znalo.Red Marquis wrote:To je i moj prvi utisak. Na silu, sve rade na silu. Ma ima da vas mrzim istim zarom do smrti svoje!PanonskiFantom wrote:Onog mijailovića bi vezao za radijator i šamarao dok mu ne otpadne koža sa face!!
Boske87 wrote:Vojvodinu pratim i volim ne zbog rezultata već zbog toga što je naša i što je sinonim za borbu malog čoveka za opstanak u današnjoj Srbiji. Pamtim lepe poteze, pobede, sećam se i poraza i grešaka ali idem dalje sa optimizmom u budućnost. Doćiće i naših 5 minuta kad tad, verovatno će brzo proćiali tako stoje stvari jbg.