3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda 0:1
Re: 3. kolo JSL: Vojvodina-crvena zvezda, subota 20:30h
Hvala! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Ultra slanina
Ako neko ima kartu viška za zapad da proda nek' mi se javi na pm!!
Igramo ko babe
. Sad je vec mnogo bolje samo ko da da gol Laza najbolji za sada .

Tek na momente se vidi kakav potencijal imamo i kako ne umemo da to iskoristimo!
Cemu sluzi Makaric u timu? Sta on igra? Fali nam veznjak ili dva ali nam veznjak igra beka a bekovi sede na klupi.
Isto tako Poletanovic ne sluzi nicemu i to vec nekoliko utakmica. Ivanic se plasi duela ko da ce umreti posle istog a ima znanja da pravi majmune od cigana, ne razumem ne zainteresovanost.
Valjda ce biti bolje drugo poluvreme.
Cemu sluzi Makaric u timu? Sta on igra? Fali nam veznjak ili dva ali nam veznjak igra beka a bekovi sede na klupi.
Isto tako Poletanovic ne sluzi nicemu i to vec nekoliko utakmica. Ivanic se plasi duela ko da ce umreti posle istog a ima znanja da pravi majmune od cigana, ne razumem ne zainteresovanost.
Valjda ce biti bolje drugo poluvreme.
Fali Radoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Jebote zar nema niko bolji od Mareta za prekide, kornere izvodi kriminalno lose! 

Ubacuj vise Bobu sta cekas !!!!!!!!!
Nije momak los vec se muci na pogresnom mestu!Radoye wrote:Puska los!
Da, nije za beka nikako.Stexman wrote:Nije momak los vec se muci na pogresnom mestu!Radoye wrote:Puska los!
Sramota.
Sve je velika nula; od uprave, trenera i pola igrača.Idite svi što pre, bar ćemo znati na čemu smo.
Sve je velika nula; od uprave, trenera i pola igrača.Idite svi što pre, bar ćemo znati na čemu smo.
Last edited by Turija on Sat Aug 23, 2014 10:49 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cigani su jedna sasvim prosecna JSL ekipa, bunker valjanje i prenemaganje, nisu nista bolji od OFKe recimo, samo sto ih go**o od sudije nosi - svaki 50-50 duel ce svirati za cigane, za nas svira samo faule za zatvor. Sa druge strane Dzimi i dalje istrajava na nekim ezotericnim resenjima koja su samo njemu jasna, Puskaric ne moze da igra beka pa da je jedini u timu, izmene kasne... A i ekipa se lose krece, jurimo rezultat a svi stoje samo igrac koji ima loptu trci, nema timske igre samo soliranje. Mislim, jebes rezultat nije ni prvi ni poslednji put da izgubimo od ovih govana ali ovo je stvarno bilo lose... 

Nasa stara boljka taman kada se necemu ponadas oni sve opet useru, Maric katastrofa sa izmenama dobro nije cekao 90+ minut za 2 izmene.Danas od koga si najvise ocekivao Alivodic,Gacinovic nula a Laza prvo poluvreme odlican a 2 ko da je prespavao
.

Po meni je on(Puskaric) odigrao sasvim solidno na mestu beka ali smo zbog toga istumbali ceo tim a samo iz razloga da se napravi mesto nekim igracima. Jos jedan poraz na Dzimijevu dusu. Ja ne razumem sta on hoce da postigne? Cekas dva minuta pred kraj utakmice i pravis dvostruku izmenu? Ajde!
Struka je izgubila utakmicu opet! Maricu ako volis Vojvodinu ostavi je nekom strucnijem da spase sto se spasti moze!
Struka je izgubila utakmicu opet! Maricu ako volis Vojvodinu ostavi je nekom strucnijem da spase sto se spasti moze!
Ja ne znam zasto je mali Zivkovic izgubio mesto posto je proslu sezonu kidao sa Enverom a sada Enver i Puska katastrofa ,dal placa ceh onom glupom crvenom kartonu u Trencinu ?
Prosto kao pasulj,mec smo izgubili zbog pohlepe. Sad da li je vrednije to sto imamo 10 000 eura i pare od Radoje ili bi bila vrednija ova 3 boda?