5. kolo: Vojvodina-Radnički (Niš) 3:0

Red Marquis
Moderator

Re: 5. kolo: Vojvodina-Radnički (Niš) 3:0

Post by Red Marquis »

Čisto da pojasnim - rekao sam da Mijat par mečeva počne sa klupe, ništa više. Verujem da bi mu to pomoglo da se trgne malo.
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Red Marquis wrote:Čisto da pojasnim - rekao sam da Mijat par mečeva počne sa klupe, ništa više. Verujem da bi mu to pomoglo da se trgne malo.
Mijat je dosta emotivan i videlo se od meca sa Jagodinom u Novom Sadu da tesko prihvata kritiku bez obzira koliko ona bila vulgarna ili konstruktivna. Posle sto rece dulajlo i taj promasen penal na prvenstvu je uticao na njega. Ako se mali stavi na klupu to ce samo uneti dodatni nemir kod njega, ipak je on jos klinac u jednoj ocajnoj sredini zvanoj srpski fudbal. Sa druge strane on nama itekako znaci na terenu i nije odigrao bas tako lose da se sada zahteva odlazak na klupu, a posebno sto jos nemamo spremnu zamenu za njegovo mesto.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Па незнам баш да ли је тај пенал утицао на њега,с обзиром на то да је у Лучанима био најбољи на терену,и правио им шоу-програм по левој страни.Пре бих рекао да је у паду форме после утакмице са циганима.
bobanrb

Post by bobanrb »

Jel neko slučajno primetio Babića na utakmici ;)
laki

Post by laki »

bobanrb wrote:Jel neko slučajno primetio Babića na utakmici ;)
To sam i ja hteo da pitam ali onda reko aj necu da mracim. Decko ima 18 godina, nije cudno ako nijevkonstantno u onakvoj formi kao cele prosle polusezone.
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nekako imam utisak da smo malo u padu forme u odnosu na igre koje smo pruzali pre pauze. Rezultatski je sve dobro proslo, posto se igra Radnickog raspala posle autogola.

Spartak ce nam dati bolju sliku.

Odlicno otvaramo utakmice ove sezone. Videcemo kako ce izgledati kada budemo jurili rezultat. :cheers:
Locked