8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 1:0

Voja
Dežurni spiker

Re: 8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar, subota 19h

Post by Voja »

Ustao i odmah doleteo na NET da vidim da li sam sanjao divan san,ili ih je Ali zaista onako bacao po terenu,kad vidim,postoji video zapis :klanjanje:

Eeeeh,kada bi neko sastavio video klip sa svim golovima i driblinzima Alivodica u dresu Vose.... kakvi su to momenti,svaki za vecno pamcenje :lala:
Image
Jole

Post by Jole »

Voja wrote:Ustao i odmah doleteo na NET da vidim da li sam sanjao divan san...
hahahaha isto :cup:
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Svaka čast momcima, ali samo polako... Tek će biti razloga s+za slavlje, osećam to...

A na web stranici Žurnala i sada (pola 11 u nedelju), dakle ohoho posle naše pobede nikako da ažuriraju tabelu. :shit: jedna
pedjans

Post by pedjans »

Zaista fantastičan osećaj. Mislim da smo i juče odigrali odlično, što se naročito odnosi na defanzivu - skoro da smo mogli da igramo bez golmana, gosti nisu ni jednom pripretili. U ofanzivi je strašno nedostajao i Ivanić ali posebno Laza, koji je čini mi se naš daleko najbolji igrač. Stojanović se nije snašao i na njemu se oseća da ne igra - nekako je bio nesiguran i činilo mi se da se u pojedinim trenucima nekako sakriva, kao da beži od odgovornosti, što je za napadača jako loše. Mislim da ga ne treba prerano otpisati. Ipak, sve u u svemu sjajan osećaj, odlične igre, prvo mesto, fantazija. Naredna tri kola su jako teška (gostovanje Borcu posle dva njihova poraza, čekamo Voždovac koji se jako pojačao i gostovanje na groblju) i ako uspemo da osvojimo npr. 7 bodova zaista se smeši čak možda i prvo mesto na polusezoni, što bi u uslovima ove lige bio nevidjen podvig. Kad čovek pogleda utakmicu grobara protiv onih Grka koji nisu ništa posebno, potpuno mu je jasno da oni imaju 80% mečeva kod nas u ligi unapred ugovorenih - ne izgledaju mi ništa bolji od npr. Čukaričkog ili Spartaka.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Bravo momci,bravo Dzimi,pripremajte se za svaku sledecu utakmicu kao za finale lige sampiona,svaka sledeca je najvaznija,ne opterecujte se tabelom i rasporedom.Ne zadovoljavajte se postignutim vec uvek stremite ka jos boljem.Znam da to mozete jer to i pokazujete.
johnny

Re: 8. kolo: Vojvodina-Novi Pazar 1:0

Post by johnny »

Čestitke Džimiju i stručnom štabu, čestitke igračima!

Nije mi jasan aplauz Kosanu sa zapadne tribine, kako, zašto...
Junior

Post by Junior »

Jako važna pobeda! Igrali smo bez dva najbolja igrača, to ne treba zaboraviti. Čestitke Džimiju i ekipi! :cheers:
Turija

Post by Turija »

johnny wrote:Nije mi jasan aplauz Kosanu sa zapadne tribine, kako, zašto...
Nije ni meni, ali mnogo ljudi na Zapadu je neinformisano (stariji svet) o njegovim izjavama, a pamte ga kao Sportskog direktora iz trofejne 89, kao i nekadašnjeg igrača i trenera Vojvodine.
Istina, ponašao se sinoć kako treba da se ponaša jedan Novosađan(in), ali se zato van Novog Sada ne ponaša kao bivši igrač, trener i funkcioner Vojvodine, već naprotiv. :pegla:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djisa

Post by Djisa »

Ja nikad necu zaboraviti njegovu izjavu iz sredine devedesetih kad je bio trener cigana. I pre meca sa obilicem ga pita neki novinar kako se oseca pred derbi mec, a on odgovori da treba jos dosta vremena da prodje da se neki mec gde ne igaju zvezda, partizan I VOJVODINA nazove derbi.
Kup je nas!
Daljac

Post by Daljac »

Image

Први на табели, бар још сат времена, и онда две недеље паузе да маштамо и лудујемо и планирамо пут за Чачак, као на Месец да смо пошли. У међувремену, идемо у Мошорин и Ковиљ. У међувремену, дајте Реал да се играмо. Тешко да ико осим максимим 500 лудака разуме ово о чему пишем. Од момака на терену, Боба сигурно разуме, и зато је и славио овако са нама, а и остали почињу да схватају у чему је магија. Нек и кикснемо, нек и не освојимо ништа, али ово лудило, то паре не могу да купе. Жао ми најискреније свих који не воле некога или нешто као ми Војводину.
johnny

Post by johnny »

Daljac wrote:Жао ми најискреније свих који не воле некога или нешто као ми Војводину.
Naklon do poda za ovo...
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Da li ima negde snimak gola Novakovića?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
ssnigd

Post by ssnigd »

Oprilike koliko smo juce promasili cistih kontri tako je bilo i u Krusevcu, tamo smo se provukli a ovde se uvukla malo panika u ekipu u zadnjih nekoliko minuta . To je ono sto ce Dzimi i ostatak strucnog staba sigurno da srede do Cacka.
Naklon do poda momcima, odlicna utakmica, trke, jurnjave, borbe, energije ulozene koja se vratila na kraju visestruko. Steta je velika sto nije bar jedna Enverova usla inace bismo imali jos lepsi osecaj, a i svakako je lepse kada stoji 2:0 ili 3:0 8) U Krusevcu samo Nino i Enver nisu bili igraci iz nase skole, mada i oni kao da su nasi, a juce samo Stojanovic i Nino. Jesmo li trazili ovo da gledamo. Jesmo i polako pocinjemo da sanjamo :beg:

Ljudi koji dolaze samo kada je DZ ulaz sada su videli sta mogu da ocekuju na Karadjordju, sledeci put karta se placa. Pa koliko god da nas bude.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ragazzi di Neoplanta wrote:Da li ima negde snimak gola Novakovića?
Imaš na prethodnoj strani izveštaj, post voše do groba...
Io odio Belgrado
limanfkv

Post by limanfkv »

Red Marquis wrote:
ragazzi di Neoplanta wrote:Da li ima negde snimak gola Novakovića?
Imaš na prethodnoj strani izveštaj, post voše do groba...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=QvPSvxGY-WY[/video]

Evo i ovde isti izvestaj, ja imam problem sa ucitavanjem sportnetwork sajta, pa ako neko ima slicnih problema...
0.0625
Locked