9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1

Locked
Milan

Re: 9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1

Post by Milan »

Dva boda smo izgubili zbog loseg (ocajnog) terena i pizde od sudije. Penala videlo nije! Slozicu se sa Vojinim stavom oko Vanje...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zapazio sam jedan detalj uz aut liniju,kada je Nastic trazio faul,a igrac Borca mu dobacuje "idi igraj kosarku" :mrgreen:
U sustini i taj komentar pokazuje kako smo igrali,mlako i nezno.....

Da sumiram,rezultat kao rezultat moze da prodje,igra nikakva,i to ne zelim da pripisem terenu,nije teren u Cacku bolji svim ostalim protivnicima,a samo nama los. Uprskali smo jednu lepu sansu. Nadam se da cemo dobiti Vozdovac,a bez obzira na to idemo li na titulu ili ne,bez Zaksa na JNA.... bolje i da ne krecemo,realno
Image
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Ајмо мало реалности.Седам победа у девет утакмица,мало ли је?И овај бод је добар на страни,јер ми не можемо да победимо све утакмице.Нисмо играли као у неким ранијим утакмицама,али шта је ту је идемо даље.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ДушанСП wrote:Ајмо мало реалности.
Bez zelje za nekom raspravom ili bilo cim,ali moram da odgovorim na ovo,zar je posle pobeda nad OFK,Spartakom,Jagodinom,Nisom,Pazarom.... NEREALNO ocekivati pobedu nad Borcem? I zasto je uopste nerealno ocekivati kontinuitet,kada si vidi da mozemo. Zamisli dokle bi Djokovic dogurao da su mu posle 10 pobeda govorili,daj malo realnosti,sta ce ti jedanaesta :mrgreen: :cheers:
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ovo bas i nije bilo nase vece....Lose smo otvorili utakmicu, zapravo bili smo dobri prvih 5-6 minuta, a posle osim borbenosti malo toga lepog smo uradili. Penal je dosao kao splet losih poteza koji su mu prethodili. Nas gol je dosao kao nagrada za borbenost i zahvaljujuci Mijatovoj snalazljivosti (koji po meni nije bio nista bolji od ostatka ekipe).

Prava JSL utakmica dva prosecna tima sredine tabele na terenu koji ni na sta nije licio. Tako je to izgledalo veceras!

Inace, ne treba mnogo zaliti za ovim bodovima! Cak, nekako mislim da je dobro sto smo se malo prizemljili.
Last edited by churguzijanac on Sun Oct 19, 2014 11:45 pm, edited 3 times in total.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Војо у тенису нема да играш бункер,па да победиш на контру,или из непостојећег пенала.Близанци за разлику од нас имају дужу клупу,и Војводина ће изгурати полусезону са 12,13 играча.Данас је фалио Иванић и то се видело на терену.Сви смо ми очекивали победу,али кад није дошла и овај бод је добар.А мораће партизан макар једном да киксне,јер још незнам која је екипа све победила на полусезони.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

ДушанСП wrote:Војо у тенису нема да играш бункер,па да победиш на контру,или из непостојећег пенала.Близанци за разлику од нас имају дужу клупу,и Војводина ће изгурати полусезону са 12,13 играча.Данас је фалио Иванић и то се видело на терену.Сви смо ми очекивали победу,али кад није дошла и овај бод је добар.А мораће партизан макар једном да киксне,јер још незнам која је екипа све победила на полусезони.
Kiksnuce protiv nas!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

"Kiksnuce" crni protiv nas, eto to ce im biti taj kao kiks sada kad su dobili svoju bracu. Zato sam ja pre utakmice rekao da je najbolje da ih cigani pobede (koji su vec prosuli 4 boda) jer ovi nece vise nigde izgubiti osim eventualno od nas, kad osim sa nama i sa bracom svojom igraju sve revijalne utakmice. Iako je na papiru bolje da oba "komunistika" zavrse nereseno, zbog ukupnog salda bodova, u ovoj situaciji ipak nije.

Nije katastrofa ostaviti dva boda u Cacku (ili bilo gde drugde, ako se ne desava previse cesto), jebiga fudbal je to, nije normalno da pobedis bas u svakoj utakmici (osim ako se ne zoves partizan, jel'te), no ima necega u tome sto Voja kaze da ako smo do sada naredjali pobede protiv OFK, Spartaka, NP i ostalih da je realno bilo ocekivati da pobedimo i Borac. Ipak, ne treba praviti pritisak na igrace, neka oni igraju svaku utakmicu za sebe, bez puno osvrtanja na stanje na tabeli pa sta nam Bog da. Ako dodje nesto - dodje, ako ne dodje nije kraj sveta, navikli smo. Samo neka igra na terenu bude dobra i da se vidi da su igraci ostavili srce na terenu i da igraju oni najbolji a ne oni koji moraju zbog "visih ciljeva" (da ne idem u detalje - Vanja sine u tebe gledam, svaka tebi cast jesi talenat ali mozes ti to i bolje).

Maric da ne gresim dusu relativno dobro vodi ekipu, nema se puno zameriti na postavci igre i izboru startera, ali moram da priznam da sam ispizdeo i poceo da psujem kad je Bakmaz u 85. minutu rekao kako je ovaj poslao dvojicu igraca na zagrevanje. Mislim, koji k***c ih zagrevas u 85. minutu, kad ce da ti udju kada je ostalo jos 5 do kraja? I kakvu razliku ce moci da ucine za tih 30 sekundi sto provedu na terenu? Jebiga Dzimi menjaj sto imas da menjas do negde 60-75. minuta, nemoj da zajebavas. A treba da menjas kada ocigledno ne ide ekipu, jesu ovi na terenu najbolje sto imas ali probaj ponekad malo da promesas taj spil kada situacija ne stima.

Sve u svemu - nije strasno, idemo dalje, crtu cemo podvuci posle poslednjeg kola i tada suditi da li je sezona bila uspesna ili ne. Za sada mi se ipak cini da dobro ide.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

Bice Vanja onaj pravi ne sumnjam, mislim da je bitno da brani i stice samopouzdanje. Ono sto se ne primecuje kod njega, a sto mislim da izuzetno dobro radi, je njegovo postavljanje (doduse to ne mislim za danasnju utakmicu). One lopte kada navijaci kazu "pogodila ga lopta", mislim da ce njega mnogo cesto da pogadjaju u buducnosti. Jedino mi je zao sto se kada jurimo rezultat ne koriste dovoljno njegova dubinska ispucavanja. Sve lopte sa nase polovine, ako se "bunari" mora on da izvodi.

Sto se tice utakmice ja nisam toliko nezadovoljan. Videlo se jos protiv Pazara da je nivo igre malo pao, ali oscilacije su nesto normalno. Raduje me svakako gol Mijata, mislim da mu je forma u blago uzlaznoj putanji. Jedino mi zao sto nisam mogao da idem u Ceceniju, ne sumnjam da je bila fina brlja.

Bice to sve ok, ne treba nametati nista i leteti sa pricama o nekakvim titulama i kupovima. Treba ici polako i ispravljati greske, od velikih do najsitnijih. Ja bih se slozio da smo u Cacku igrali losije nego na prethodnim utakmicama, ali smo opet igrali nasu igru sto me izuzetno raduje. Vec pocetkom drugog sam znao da necemo izgubiti. Uz malo srece bice to dobro tamo gde treba najvise..

Bozic iz Cacka? Da li je to igrac koji je igrao jedno 4-5 godina po Madjarskoj, Ujpest i jos neki klubovi? Ako jeste, i vise nego korektan igrac za nasu ligu.
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

limanfkv wrote:Bozic iz Cacka? Da li je to igrac koji je igrao jedno 4-5 godina po Madjarskoj, Ujpest i jos neki klubovi? Ako jeste, i vise nego korektan igrac za nasu ligu.
Da, to je taj!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Bianco Rosso

Post by Bianco Rosso »

Е, какви смо ти ми сланинари! 90% коментара зрачи тешким дефетизмом и песимизмом... а до прекључе смо летели... бринем се за појединце јер контам да такве осцилације у расположењу могу лоше утицати на здравље. Сад смо одједном удаљени од титуле милионе светлосних година, а до јуче смо је већ практично својатали, као да је само питање бодовне разлике којом ћемо је освојити.
Ако се добије Вождовац, овај кикс ће за мене бити потпуно анулиран, а онда против нкп нека буде шта бити не може!
Момци јесу јуче одиграли слабију текму, на шта после онакве серије победа и имају право. Једноставно, колико год био бољи од остатка лиге, НЕ МОЖЕ се увек побеђивати (односно може ако си чедо државе, што ми свакако нисмо).
Што се тиче утисака са утакмице, лепа бројка у нашем копу; слаб сам у проценама те врсте али мислим да се може рећи да нас је било 200 јуче у Чачку. Њихових било 50-так, вероватно локални циганчићи који су дан пре својим присуством увеличали ел комуниситико. Терен ТЕШКА ЊИВА и колико год било јадно правдати се на ту фору, ја сам убеђен да би смо јуче добили да је терен био нормалан!

У сваком случају, главу горе, идемо даље. Ја сам и даље убеђен да можемо запржити чорбу режимским говнима. Наредна 2 кола ће показати да ли сам у праву.
pedjans

Post by pedjans »

Svakako ne treba mračiti, naš početak sezone je s obzirom na očekivanja odličan. I juče se videla ogromna razlika u klasi. Da nije penala za koji ne može da se kaže da nije postojao ali može da se kaže da protiv blizanaca ni u ludilu ne bi bio sviran, teško da bismo dobili gol. Na žalost, najveća slabost naše ekipe je golman, hteli to da priznamo ili ne. Da brani npr. Žakula imali bi manje novca ali bi imali više bodova, s obzirom da je Vanja odlučio i meč protiv cigana i ovaj. S druge strane, kritike protiv Laze su potpuno neosnovane, već sam pisao ovde da nam je on u prvih 7 kola, do povrede, bio ubedljivo najbolji igrač i sam doneo neke pobede. Boba Novaković nikako ne može da zameni Ivanića, što se juče takođe jasno videlo, kao i to da je Enver prilično van forme mada se veoma trudi.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nesto slabije izdanje nasih, odnosno napadacki slabije. Penal tako tako... Sve u svemu, nista srtasno,mogli je biti bolje, ali idemo dalje. Mislim da bi inzvaredno bilo kada bi ih sledeceg vikenda docekao lepo popunjen Karadjordje i dobra atmosfera. Na pocetku sezone nismo se nadali nicemu, te mislim da momcima ne smemo zamerati jedan slabiji rezultat. Od timova u prethodnih makar 10 godina, od ovog se najmanje ocekivalo, a dobili smo najvise. Cenim da cemo dobiti jos mnogo. Idemo dalje!
laki

Post by laki »

Ala su neki postali razmazeni!! Nasi su dali sve od sebe, ne znam koliko se to videlo na TV prenosu ali ko je bio u Cackalici mogao je videti da smo izginuli na terenu. Jednostavno nas nije htelo: Enver imao katastrofalan dan, ali svejedno borben. Puska odigrao najlosiju utakmicu do sada ali ne mozes reci da se nije trudio. Falilo je 5, 6 suteva sa distance da se po onom mokrom terenu ugrozi gol one autobus taktike. Kada smo oprangijali 3 puta, ako se ne varam, lopta je za malo prosla 2 puta pored stative a jenom nas je ukenjao gol. Ja ne znam da li sam ja lud ili sta, ali protiv bunkeraja samo rostiljas cim udjes u 25m to je toliko poznata stvar da nema dalje!
Prezadovljan sam borbenoscu i bodovnim saldom do sada, i ne mogu da verujem da su se neki toliko raspekmezili oko toga sto smo izgubili 2 boda u Cackalici. Cacani su trcali i trudili se kao da im je ovo utakmica na zivot ili smrt! Eto kako se igra kad se hoce, a ne kao kad se igra protiv blizanaca!

I jos jedan utisak: Koji k***c se mi dovikujemo sa ciganima , tzv "cete", ma koji razlog za to bio?! Sta mi imamo sa tim ciganima iz Cacka? Glume neke cete a u stvari su najobicnije cigansture, kakav lokal patriotizam, pa da je el komunistiko bio u isto vreme ne bi ni C oc Ceta bilo na stadionu na jucerasnjoj utakmici!
Image
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Dan pre utakmice sam rekao grofu žekuli: nećemo pobediti u sva tri naredna meča, a ako negde moramo da kiksnemo najbolje je da se to desi u Čačku...
Nije bio naš dan, ali ne treba padati, treniraj još jače i biće pobeda...
Locked