1. kolo: Vojvodina-Čukarički 0:4
Re: 1. kolo: Vojvodina-Čukarički 0:4
Bilo pa proslo . Idemo dalje. Ni prvi ni poslednji put.
- Forza Voša
Nije problem izgubiti jednu utakmicu, problem je sto cemo ih izgubiti jos dosta ove sezone (Borac, Rad, Mladost, Radnicki Nis i blizanci).
Nemamo igru, a dok je Zagorcic trener necemo je ni imati. Za vreme njegovog proslog mandata takodje nismo imali igru (0-0 sa Smederevom koje je ispalo iz lige, 1-0 sa BSK koji je ispao iz lige, 1-0 sa Spartakom koji je zavrsio u donjem delu tabele i 1-0 sa Donjim Sremom koji je zavrsio u donjem delu tabele, Suduva kuci u 93. minutu Abu za 1-1 iz indirekta i Rapid 2-1 uz dva slucajna gola bez ijedne akcije za 180 minuta) iako smo tada imali bolju ekipu; Bata posle 4 kola doveo Vignjevica umesto njega uz obrazlozenje da Zaga nije trener na duze staze. Sve ovo podseca na prolece prosle sezone kada je Vosa pod Zaginim vodstvom izgubila 4-0 od crnog blizanca a potom postavljala rekorde po broju uzastopnih poraza na domacem terenu.
Mi smo protiv Letonaca (nemogu da se mere ni sa ekipama koje su sada usle u JSL) stvorili samo jednu sansu kada je Mrdakovic pogodio stativu i nista vise a ocemo da ...
Nemamo igru, a dok je Zagorcic trener necemo je ni imati. Za vreme njegovog proslog mandata takodje nismo imali igru (0-0 sa Smederevom koje je ispalo iz lige, 1-0 sa BSK koji je ispao iz lige, 1-0 sa Spartakom koji je zavrsio u donjem delu tabele i 1-0 sa Donjim Sremom koji je zavrsio u donjem delu tabele, Suduva kuci u 93. minutu Abu za 1-1 iz indirekta i Rapid 2-1 uz dva slucajna gola bez ijedne akcije za 180 minuta) iako smo tada imali bolju ekipu; Bata posle 4 kola doveo Vignjevica umesto njega uz obrazlozenje da Zaga nije trener na duze staze. Sve ovo podseca na prolece prosle sezone kada je Vosa pod Zaginim vodstvom izgubila 4-0 od crnog blizanca a potom postavljala rekorde po broju uzastopnih poraza na domacem terenu.
Mi smo protiv Letonaca (nemogu da se mere ni sa ekipama koje su sada usle u JSL) stvorili samo jednu sansu kada je Mrdakovic pogodio stativu i nista vise a ocemo da ...
„Hasta la Victoria Siempre!“
- naseljekolumbija
Ko jos gleda tabelu posle prvog kolatulip wrote:Poslednji smo na tabeli!
- Neizlecivi
Ajde ne ocajavajte. Onaj ko je pljuvao Palocevica i sa zapada vikao da mu ne daju vodu na pauzama je tenkre. Decko je odigrao sasvim ok partiju. Kao i svaku do sada. Ivanic je bio bas los, u odnosu na ono sto moze i na sta nas je navijao i nadam se da ce ga ova mini kriza sto pre proci.
Samo borbeno!
Samo borbeno!

Po meni je glavni problem juče bio to što naš vezni red nije radio kao na prošle dve utakmice - pre svega Ivanić, koji kao da se nije ni probudio tog dana, a onda Paločević, koji iako možda nije loš igrač (mada ne mislim ni da je posebno dobar), izgleda ima neki problem u glavi, jer ne igra timski nego sam za sebe. Tu bih se apsolutno složio sa mišljenjem da on i Ivanić (bar u ovoj fazi) ne treba da igraju zajedno, jer deluje kao da se ne podnose, pa onda igra čitavog tima pati zbog toga. Videćemo koliko je Zagorčić dobar trener po tome kako će da pristupi ovom problemu u narednim mečevima.
Sve ostalo što smo gledali od našeg tima je samo posledica ovoga gore - i nesnalaženje Sekulića i Stamenića i Babića i nesigurnost odbrane, jednostavno niko nije znao šta da radi jer naša potencijalno najjača karakteristika (igra veznog reda na čelu sa Ivanićem) je ovaj put očigledno zakazala.
Čukarički mi je delovao kao neki drugoligaški ostrvski klub, dobro organizovan, jak u zadnjoj veznoj liniji i odbrani, ali bez ideje i slab u napadu, kao što je neko već dobro opisao.
Ja lično ne vidim ovaj porez kao neku specijalnu tragediju, dokle god se budu izvukli pravilni zaključci u vezi onoga što sam gore napisao.
Mi ove sezone treba da tražimo našu šansu u lepršavoj i napadačkoj igri 'na gol više', onako kako smo igrali protiv MTK-a i prvo poluvreme protiv Spartaksa. Sva druga taktiziranja i gluposti će biti obična repriza mučenja od prošle polusezone, koje nikom dobra neće doneti.
Sve ostalo što smo gledali od našeg tima je samo posledica ovoga gore - i nesnalaženje Sekulića i Stamenića i Babića i nesigurnost odbrane, jednostavno niko nije znao šta da radi jer naša potencijalno najjača karakteristika (igra veznog reda na čelu sa Ivanićem) je ovaj put očigledno zakazala.
Čukarički mi je delovao kao neki drugoligaški ostrvski klub, dobro organizovan, jak u zadnjoj veznoj liniji i odbrani, ali bez ideje i slab u napadu, kao što je neko već dobro opisao.
Ja lično ne vidim ovaj porez kao neku specijalnu tragediju, dokle god se budu izvukli pravilni zaključci u vezi onoga što sam gore napisao.
Mi ove sezone treba da tražimo našu šansu u lepršavoj i napadačkoj igri 'na gol više', onako kako smo igrali protiv MTK-a i prvo poluvreme protiv Spartaksa. Sva druga taktiziranja i gluposti će biti obična repriza mučenja od prošle polusezone, koje nikom dobra neće doneti.
- fraxmanutd
Ми смо били равноправни, ако не и бољи све до тог примљеног гола, ко год је гледао, видео је!
Јако наивно примљен први гол нас је пореметио а ми на жалост нисмо имали играча на клупи који би могао да нас раздрма у том моменту. То се најбоље видело када се Мрдаковић повредио, уведен је Бабић а Стаменић гурнут у напад. Ја сам се исто питао због чега Максимовић није играо, јер по мени, боље комбиновати тамо у Летонији него против Чуке. Но, лепо је речено након утакмице, вирус је покосио тим, тако да верујем да је добар део њих играо и са тегобама. Не замерам им много, резултат је превисок, слажем се, али такав сплет околности, кардиналне грешке... поклопило се све. Зна се да ће нам одбрана бити слабија ове године, нема нам Нина али опет треба бити стрпљив. Ја бих само форсирао Лакићевића, Василић ми баш некако мекан...
Надам се да ће Мрдаковић брзо на терен!
Летонија би требала да буде решена, бољи смо много, али следећи викенд нам следи Сурдулица. Наложени су, ушли у лигу а долази им клуб као што је Војводина, изгореће! Зато гледајте да им помогнемо тамо, бићемо им потребни СВИ!
Идемо даље! Нема предаје!
Јако наивно примљен први гол нас је пореметио а ми на жалост нисмо имали играча на клупи који би могао да нас раздрма у том моменту. То се најбоље видело када се Мрдаковић повредио, уведен је Бабић а Стаменић гурнут у напад. Ја сам се исто питао због чега Максимовић није играо, јер по мени, боље комбиновати тамо у Летонији него против Чуке. Но, лепо је речено након утакмице, вирус је покосио тим, тако да верујем да је добар део њих играо и са тегобама. Не замерам им много, резултат је превисок, слажем се, али такав сплет околности, кардиналне грешке... поклопило се све. Зна се да ће нам одбрана бити слабија ове године, нема нам Нина али опет треба бити стрпљив. Ја бих само форсирао Лакићевића, Василић ми баш некако мекан...
Надам се да ће Мрдаковић брзо на терен!
Летонија би требала да буде решена, бољи смо много, али следећи викенд нам следи Сурдулица. Наложени су, ушли у лигу а долази им клуб као што је Војводина, изгореће! Зато гледајте да им помогнемо тамо, бићемо им потребни СВИ!
Идемо даље! Нема предаје!

Банат цео, црвено бео!
Slazem se, ne razumem odakle toliko negativnih komentara na njegov racunNeizlecivi wrote:Ajde ne ocajavajte. Onaj ko je pljuvao Palocevica i sa zapada vikao da mu ne daju vodu na pauzama je tenkre. Decko je odigrao sasvim ok partiju.

Taj koji je sa zapada vikao je totalni kreten. Sto se tice Palocevica, odigrao je odvratnu partiju kao i ovih par sto je odigrao do sada.salefkv wrote:Slazem se, ne razumem odakle toliko negativnih komentara na njegov racunNeizlecivi wrote:Ajde ne ocajavajte. Onaj ko je pljuvao Palocevica i sa zapada vikao da mu ne daju vodu na pauzama je tenkre. Decko je odigrao sasvim ok partiju.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Palocevicu pod hitno objasniti da je ovo timski sport i da njegov kvalitet kao i kvalitet drugih igraca moze isplivati kroz timski pristup. Ne mislim da je bog zna kakav igrac, ali i menadzer/trener treba da zna kako da izvuce maksimum iz takvih igraca.
Insistirati na momentalnom otkazu Vranjesa i Ljubeta Dundjerskog i njihovih interesnih krugova!!! Zatvorili klub za kvalitetne igrace, a doveli rezerviste iz Cacka. Jedino je ovaj rez dobar za ove sto idu avio prevozom u Letoniju. Vavan i ekipa moraju zavrnuti cugu i klopu da ublaze posledice Cuke. Idemo prava prica, fantazija pojacanja +1 bla, bla, bla.
+1, слаба игра Палочевића је добрим делом кумовала синоћњем срамотном поразу,онако алав играч не сме да буде на позицији задњег везног.Није чука Бог зна шта играла,бранили су се мушки и чекали наше грешке.А грешке....такве ствари не би смеле да се догађају ни на тренингу, надам се да ће тренер прописно казнити виновнике синоћне катастрофе.churguzijanac wrote:Palocevicu pod hitno objasniti da je ovo timski sport i da njegov kvalitet kao i kvalitet drugih igraca moze isplivati kroz timski pristup.
- Ultra slanina
Dnevnik: 1500
Na b92 i na blicu ne pise.
Na b92 i na blicu ne pise.
-
Ko tacno ide tim avionom, sakriven si pa pucaj direkt, ko ih j**e, prozivacemo ih bar na forumu...Matador wrote:Insistirati na momentalnom otkazu Vranjesa i Ljubeta Dundjerskog i njihovih interesnih krugova!!! Zatvorili klub za kvalitetne igrace, a doveli rezerviste iz Cacka. Jedino je ovaj rez dobar za ove sto idu avio prevozom u Letoniju. Vavan i ekipa moraju zavrnuti cugu i klopu da ublaze posledice Cuke. Idemo prava prica, fantazija pojacanja +1 bla, bla, bla.
tu smo najjaci...