Bura se sprema?

Stara Garda

Post by Stara Garda »

Da,stvarno,Djumi sta se danas TO desavalo u klubu?Cujem da je neko ljut bio jako....i da je bilo "zestokog sukoba misljenja" sa tendencijama povisenog tona u razmeni misljenja izmedju pojedinaca?

Prijatelju,sta kazu tvoji izvori?Ko to od danas vise ne sedi na svojoj stolici?

Ili da citamo sutra u novinama?

:roll:

Cestitke na hrabrosti!
Владика
Administrator

Post by Владика »

I, sta se zbilo, sta se dogodilo?
upss!

Post by upss! »

podbara wrote:I, sta se zbilo, sta se dogodilo?
Koliko sam ja načuo,radila je metla juče u klubu,tj. Brka nije više u stručnom štabu fk Vojvodina
ogi
Administrator

Post by ogi »

upss! wrote:Brka nije više u stručnom štabu fk Vojvodina
Ako je ovo tacno, imas pivu od mene.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
limanfkv

Post by limanfkv »

Trazim pomoc prijatelja.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ode Brka?! Sta ce to da bude? Da li se sastao opravni odbor?
Evo kratak izvestaj koji pozajmljujem sa sajta Red Firma!

Jest da ja nisam trener,ali evo mogu i ja da pomognem.

Danas je u fudbalskom centru Vujadin Boskov (da ne kazem u ceptercity-u) odrzana prozivka igraca.Koliko sam uspeo da izbrojim,odazvalo se 23 igraca (neki su najavili da ce se tek sutra pojaviti):Todic, Kacar, Pavlovic, Vukelja, Bihorac, Pekaric, Despotovic, Milutinovic, Lazarevic, Dobric, Djuric, Djurovic, Stepanov, Brkic, Susak, Kovacevic, Colic, Buac... Neke momke nisam prepoznao,oni su inace prekomandovani iz podmladka u prvi tim.Pridoslica za sada nije bilo,dok ce Franciskovic i Belic potraziti drugu sredinu.

Sastanak je otvorio Djumi koji je najavio 11 utakmica u pripremnom periodu uz 44 treninga,a takodje je najavio i tacna mesta i datume odigravanja prijateljskih utakmica,uz napomenu da je moguca i generalna proba sa Ferencvarosem u Novom Sadu.
Direktor kluba Cvetko Ridjosic je dao svima do znanja da ce se sutra obaviti isplata zaostalih plata zaposlenima u klubu.Takodje je najavio da ce se pripreme odvijati u Novom Sadu uz "prilicno dobro" obrazlozenje da se vracamo starim dobrim vremenima kada su se nakon ovakvih priprema donosili veliki rezultati.Zapravo nije obrazlozeno da je stvar finansijske prirode iznudilo ovakvo resenje.Ridjosic je jos dodao da ce se do utorka znati kompletan igracki kadar sa kojim cemo nastupiti u narednoj sezoni.Najavio je par pojacanja,ali nije zeleo da otkrije njihova imena.

Dakle ovo su bitne stavke uz konstataciju da par iskusnijih igraca danas nije odradilo trening,verovatno necim nezadovoljni(sad,pretpostavite sami cime).

Sutra ce se obaviti i izvlacenje,kada ce se znati raspored za predstojecu sezonu.

Sve u svemu,bice ovo teska sezona,jer polovina klubova ispada iz elite.
Psihic

Post by Psihic »

podbara wrote:Ode Brka?! Sta ce to da bude? Da li se sastao opravni odbor?
.
Djumi je postavio nekog petrovica za sekretara strucnog staba umesto Brke :!: Bravo :!:
dukes1998

Post by dukes1998 »

Svaka cast za odstranjivanje brkajla iz planina :!: Samo nastavite sa ovim hiruskim rezovima :!:
PODBARA FCV

Post by PODBARA FCV »

Samo nastavite sa izbacivanjem smeca iz nasega kluba,ako nista drugo onda zbog lepseg i cistijeg Novog Sada.
Владика
Administrator

Pozdravljam potez

Post by Владика »

Brki zelim sretan put i siguran sam da strucnjak takvog kalibra nece biti dugo bez posla(mada mi nikad nece biti jasno zasto je on dobijao platu).
budababa

Post by budababa »

K'o sto ja vec rekoh, Brka uvek ima zagarantovan posao na recepciji hotela "Park". Trci, i ne okreci se, Brko!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Da li je bilo jos kakvih promena, osim otkaza Brki?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Go west

Post by Go west »

Konačno jedna lepa vest i iz FK Vojvodine. 8)
Image Image i daleko ti lepa kuća :wink:
upss!

Post by upss! »

Dokle će Vojvodina da bude nekom majka a nekom maćeha?
Ko bojkotuje njemu plate redovne i cele-a ko radi redovno i dobronamerno,šipak(minimalac)!!!
Dokle?!
Pa nije Vojvodina samo igrački kadar,ima tu i zaposlenih,trenera...čija deca treba da žive od roditeljskih plata zarađenih u FK pošteno a ne da čekaju i dobijaju mizeriju nauštrb 22 koji nam krate živce cele sezone!!!

Mislite o tome!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

upss! wrote:Dokle će Vojvodina da bude nekom majka a nekom maćeha?
Ko bojkotuje njemu plate redovne i cele-a ko radi redovno i dobronamerno,šipak(minimalac)!!!
Dokle?!
Pa nije Vojvodina samo igrački kadar,ima tu i zaposlenih,trenera...čija deca treba da žive od roditeljskih plata zarađenih u FK pošteno a ne da čekaju i dobijaju mizeriju nauštrb 22 koji nam krate živce cele sezone!!!

Mislite o tome!!!
Daj imena pa da mislimo?
Locked