8. kolo 24/25: VOJVODINA - Železničar 2:0 (2:0)

Locked
Mare_Liman

Re: 8. kolo 24/25: VOJVODINA - Železničar 2:0 (2:0)

Post by Mare_Liman »

Какво изненађење 8-ог кола, претпоследњи победио другопласираног :mrgreen: , одиграли колико треба... Какве две интервенције Росића, нестварно, греота што је седео на клупи иза Цара.. Позитивно и за одбрану и за њега утакмица без примљеног гола ... Терен стварно сјајан, упркос ужасном времену...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Победа је била важна, и то је једино битно, надам се да ће момци почети да играју са мање грча. И опет понављам танки смо на средини и поред гомиле играча које имамо.
LIMAN

Post by LIMAN »

Utisak utakmice: na kraju ceo stadion peva u Evropi ima jedan grad, sudija svira kraj, Korac s klupe skace i peva zajedno sa publikom, nije klonuo duhom nakon sto ga je Bandovic stavio na klupu u najvaznijim utakmicama :cheers:
Само храбро до нове победе, але...
Maki

Post by Maki »

Katastrofa smo bili, ali ipak nadigrali boljeg rivala uz mnogo sreće. Krtolica za sada bez primljenog gola, a bili smo sa Bandovićem među najgorima u ligi po tom parametru.
Svaka čast treneru na debijima Kokanovića i Mladenovića. Kada se uključi Ranđelović bićemo mnogo ubojitiji. Poletanović je odigrao maestralno, tačni i brzi pasovi, i kratki i dugi, odlična odbrana. Sve za primer drugima. Nažalost niko nije ni blizu njegovog kvaliteta, osim možda Barosa i Crnomarkovića. Seri i Njegoš imaju potencijal, ali im neki k***c fali da budu kompletni igrači. Možda jači trener, možda jača takmičenja, ne znam...
Prvo poluvreme sam pratio sa zapada, a drugo sam kisnuo na istoku, kao i naši igrači, sve polovično. :roll:
Last edited by Maki on Sat Sep 14, 2024 8:59 pm, edited 1 time in total.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Baros, Rosic i Dele :thankyou:
Njegos je suva emocija i jako mi je drago sto mu se vratilo i pored promasenog penala.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Воша заблистала на премијери у Новом Саду: Петровић и Сери прекинули радост Железничара

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ara/491828
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Кртолица: Ова победа нам много значи

Image

Тренер Војводине Немања Кртолица сматра да је победа над Железничаром од великог значаја за њега и његов тим.

Фудбалери „старе даме“ вечерас су на свом „Карађорђу“ на јесењој премијери победили Железничар резултатом 2:0, а Кртолица не крије да је било веома тешко.

Tешка утакмица за нас, а свака победа у овом тренутку је за нас била велики императив о чему смо већ причали. Дали смо рани гол, а онда смо ухватили ваздух па смо пред крај првог полувремена дошли до другог гола. Између смо имали много проблема, једно 10-15 минута нисмо постојали на терену. У другом полувремену смо чинили све да сачувамо резултат и драго ми је што смо победили једну од најорганизованијих екипа у лиги ако не рачунамо оне најјаче. Колеги желим много среће у наставку првенства и нема сумње да ће Железничар бити на бољој позицији у односу на прошлу – рекао је Кртолица.

Он је прокоментарисао и повреду Андрије Радуловића, који је морао да напусти терен у првом полувремену.

Можда је била и моја грешка што је почео утакмицу, али од велике жеље нисам желео да му се супротставим. Он је код тог првог гола напао ту дубину и помогао нам да добијемо утакмицу – истакао је Кртолица.

Тренер Војводине не крије да је на реновираном терену „Карађорђа“ далеко лакше и лепше да се игра.

Иако је киша падала скоро два сата, знате како је пре терен изгледао у таквим условима, а погледајте данас, као да се ништа није десило, терен је врхунски. За мене лично ова победа значи много. Замислите да је резултат био другачији, како бисмо се осетили ми, како би реаголваи навијачи и клуб, једноставно, нама је свака победа од великог значаја. Ја се надам да ћемо се подићи и да ћемо бити бољи – закључио је Кртолица.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Maki wrote: Sat Sep 14, 2024 8:55 pm Poletanović je odigrao maestralno, tačni i brzi pasovi, i kratki i dugi, odlična odbrana. Sve za primer drugima.
+1
Једно од најбољих појачања овај прелазни рок...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Cestitam Krtolici na realnosti i hrabrosti i 4 boda u dve visestrano teske utakmice i to bez primljenog gola.
Moglo je biti i maksimalnih 6 bodova, samo da su nasi napadaci bili spretniji protiv partizana.
Cestitka i Njegosu za pokazanu emociju. :cheers:

Takodje, cestitka i za kvalitetan teren, sa nadom da cemo znati da ga odrzavamo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Pre svega bih pozdravio potez da početni udarac izvedu gospodin Sentin i klinci! Šmekerski i gospodski, nema šta :lala:

Baros i Seri sve bolje igraju zajedno po toj levoj strani, ali mislim da previše vučemo napade preko njih dvojice. Prošle polusezone smo koliko-toliko i napadali desno preko Radulovića/Kembela, što je imalo mnogo bolji efekat. Jeste da je Seri nepredvidiv ponekad, ali ceo stadion zna kuda lopta ide što već samo po sebi pomaže protivničkim odbranama. Drugi gol je upravo plod kreacije na drugoj strani, Dele je otišao desno, dvojica su krenula ka njemu, jedan štoper je krenuo nazad da trči ka golu, a Seri je maltene ostao sam. Naravno, čitava akcija kao i asistencija su odlične!

Rosić nas je spasio muke u završnici da nije izvukao one dve odbrane. Mislim da bismo se mučili i da nismo dali taj prvi gol, ovako smo odigrali neopterećeno u napadu.

Kokanović i Mladenović nisu bili nezapaženi, čak su lepo i doprineli ponekim napadima. Šteta za onaj promašaj Depua, kao da se i on iznenadio tako dobre prilike. Koraćeva energija uprkos svemu je za svaku pohvalu, bravo momak! :lala:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

I pored 2:0, ne bi se moglo reći da je u pitanju rutinska pobeda. Ovaj put, za razliku od mnogih prethodnih puta, mi smo iskoristili našu šansu, protivnik njihove nije. Utakmica po kvalitetu čak iznad superligaškog standarda. Najgori danas na terenu sudija. Penal bih morao da pogledam, sa mog mesta nije delovalo da je penal, iako je konsultovana VAR soba. Energija na terenu danas značajno bolja.

@Minja, Korać je žuti dobio prestrogo, a onda par minuta kasnije imao sreće što mu sudija nije dao i drugi. Pretpostavljam da je bio na poslednjoj opomeni, pa ga je Krtolica ostavio na klupi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Скоро исти старт је био пенал и жути за Кораћа, прво лопта па играч, само што је код пенала лопта отишла право и оборен је Радуловић те тако неби стигао до ње и евентуално у го прилику, а код Кораћа лопта је отишла иза играча који је пао, по мени не заслужен жути.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Image

Mišljenja sam da smo slabo odigrali utakmicu. Paradoksalno je da smo mnogo njih odigrali dobro, ali je izostajala pobeda. Nemamo igru, najkraće rečeno.

Od novajlija nismo mnogo videli, ali već sada mogu da kažem da bih radije gledao Kokanovića nego Radulovića. Veličković za sad ni blizu igrača kakvom smo se nadali. Obradovao sam se štoperskom paru Korać-Crnomarković. Dva pit bula, samo što Korać mora biti oprezniji.

Medojeviću smo se lepo usrali u završetak karijere ako je plan da ugovor presedi na klupi.

Idemo dalje…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Ja se ne slazem, sa kod nas odomacenom floskulom, da strani igrac treba da bude dvaput bolji od domaceg.
Prvo, sta znaci dvaput bolji? A, drugo, mislim da cim je bolji treba da igra, a domaci neka se potrudi da bude bolji od njega ( nije im to, onda, tesko, posto stranac nije dvaput bolji).

Sto se penala tice, bio je.
@Rabba, zar mislis da bi Trifkovic svirao, da nije i da bi var cutao?
Radulovic je pobegao Milunovicu, imao kontrolu nad loptom, a Milunovic uklizao sa ledja i sapleo ga.

Ja sam zadovoljan nasim nastupom veceras. Teren jeste dobar, ali kisa i imperativ pobede su se odrazil na nesto grca u nasoj igri. Dobro smo poceli, pa smo onda imali ozbiljnu minus fazu u prvom poluvremenu na sredini terena i ispred nasih 16m. Na srecu, nismo primili gol. Taj Romanic je zaista brz i nezgodan napadac.

Drugo poluvreme smo ih lepo umirili i drzali rezultat, do pred kraj, kad smo se, opet, uspanicili, pa nas je Rosic odrzao, da ne udjemo u haos zavrsnicu. Borbenost nasih i zelja na nivou. Bodovi osvojeni, bez primljenog gola. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Milan wrote: Sat Sep 14, 2024 9:50 pm Image

Mišljenja sam da smo slabo odigrali utakmicu. Paradoksalno je da smo mnogo njih odigrali dobro, ali je izostajala pobeda. Nemamo igru, najkraće rečeno.

Od novajlija nismo mnogo videli, ali već sada mogu da kažem da bih radije gledao Kokanovića nego Radulovića. Veličković za sad ni blizu igrača kakvom smo se nadali. Obradovao sam se štoperskom paru Korać-Crnomarković. Dva pit bula, samo što Korać mora biti oprezniji.

Medojeviću smo se lepo usrali u završetak karijere ako je plan da ugovor presedi na klupi.

Idemo dalje…
Ako je sada presedeo ne znači da će uvek. Dve izmene su bile prinudne zbog povreda, a treća je izvršena jer je igraču visio drugi žuti.
Locked