19. kolo: TSC - VOJVODINA 1:3 (0:2)

čeda_maraš

Re: 19. kolo: TSC - VOJVODINA 1:3 (0:2)

Post by čeda_maraš »

Nisam primetio da su danas UN i Randjelović bili loši ko što pišete.UN 2 asistencije,Randjelović dok je igrao najopasniji i predivan pas za Delea.Za Radulovića se slažem.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja iskreno ne podnosim Nikolica, ne uliva mi nikakvu sigurnost. Nema ostrinu, nema duel, nije brz, nema driing. Mnogo sansi u lopti mu treba da bi izvikao neki plus. Ima solidnu nogu za ubacaj i to je danas i iskoristio. Randjelovicu fali minuta, a nazalost opet ce na bolovanje...

Elem, ako je tako, Djordjevic, Secinje ce na teren, a ne bi me cudilo da krenemo bez spica. Kako god, bice cupavo sledeceg vikenda. Za ovu utakmicu jedino mislim da smo maksimalno iskoristili saren sastav domacina
ФКВАе

Post by ФКВАе »

Добро је да смо добили ово.Било је шанси а и голови су потекли из добрих акција.
Волео бих да видим такође мало више млађих играча на терену.
Једну ствар немогу да поверујем да се играч који је дао 9 голова (а иначе је крило) назива промашајем.Очигледно је у серији,треба пружити подршку (понекад).
:cheers:
ssnigd

Post by ssnigd »

Jos jednom su oni koje je trener pljuvao javno, sacuvali guzicu tom istom treneru. Takodje, guzica mu je sacuvana od nista losijeg trener od njega, na suprotnoj klupi.
Utakmica vrlo slicna onoj u Pazaru. Majstor Seri i komicne scene protivnicke odbrane.
Ako zelimo ista u ovoj sezoni da uradimo, mi moramo da dovedemo trenera stvaralaca, koji zna da radi sa mladim igracima. Tim nam je preskup sa ovoliko "iskusnih i preplacenih". Ako ce nam ovo biti strategija, "The end is near!"
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Мали Лане дао гол за звезду вечерас, ми се такве своје деце одричемо зарад неких половњака из других француско - турско - португалских лига.... Еј бре, тамо неки СЕРИ (хахаха) из Каена/Амијена/ЛеМана да заузима место нашој деци, еееејјјј! :evil:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Prava smo gostujuća ekipa.Igra na kontru.Čim nam se malo zatvore ekipe, što većina i radi na Karadjordju, druga priča.
ssnigd

Post by ssnigd »

Dragojlo resurrected wrote: Mon Dec 16, 2024 12:57 am Мали Лане дао гол за звезду вечерас, ми се такве своје деце одричемо зарад неких половњака из других француско - турско - португалских лига.... Еј бре, тамо неки СЕРИ (хахаха) из Каена/Амијена/ЛеМана да заузима место нашој деци, еееејјјј! :evil:
AntiSeri propaganda se nastavlja. Ili si bio samo ironican?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

ssnigd wrote: Mon Dec 16, 2024 1:16 am
Dragojlo resurrected wrote: Mon Dec 16, 2024 12:57 am Мали Лане дао гол за звезду вечерас, ми се такве своје деце одричемо зарад неких половњака из других француско - турско - португалских лига.... Еј бре, тамо неки СЕРИ (хахаха) из Каена/Амијена/ЛеМана да заузима место нашој деци, еееејјјј! :evil:
Pošto sam ja ovde možda i jedini kritikovao Serija osećam se prozvano. Okej, Seri je majstor i igrač kakvog nismo imali zadnjih x godina. Slažem se, ali ja tu ne vidim puno profesionalizma kod njega. Izgleda mi da je nekad sebičan i da mu je lični učinak ispred timskog. Još jednom ponavljam, Seri je najbolji igrač zadnjih x godina u Vojvodini.
A što se tiče @Dragojla definitivno je ironičan.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sto se proslave tice, mislim da je to neka interna fora. Na Instagram reel-u koji je okacila zvanicna stranica se cuje ''Me and you finished'', ali ne deluje kao neka poruka upucena klubu. Bar se nadam.
VošaNS

Post by VošaNS »

Ja mislim da je poruka upućena korner zastavici. Tako mi se činilo i prethodni put. Svaki put posle gola boksuje sa zastavicom i mislim da je pokazao da je završio sa istom.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Mon Dec 16, 2024 11:20 am Ja mislim da je poruka upućena korner zastavici. Tako mi se činilo i prethodni put. Svaki put posle gola boksuje sa zastavicom i mislim da je pokazao da je završio sa istom.
Svaka cast- nasmeja me zapravo :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

djoks wrote: Sun Dec 15, 2024 8:01 pm
Turija wrote: Sun Dec 15, 2024 7:53 pm

PS
Jos jednom vrlo misteriozna Serijeva proslava gola. Ja mislim da nije to sto kaze komentator arene.
Надајмо се да јесте :D
Šta je bilo objašnjenje?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Mon Dec 16, 2024 11:33 am
djoks wrote: Sun Dec 15, 2024 8:01 pm
Turija wrote: Sun Dec 15, 2024 7:53 pm

PS
Jos jednom vrlo misteriozna Serijeva proslava gola. Ja mislim da nije to sto kaze komentator arene.
Надајмо се да јесте :D
Šta je bilo objašnjenje?
Objasnjenje je bilo da je, sa tim Serijevim golom i gestikulacijom, resen pobednik.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Badaboom

Post by Badaboom »

Mislim da serijeva proslava gola nije upucena nikome direktno,vise je u fazonu "gotovo je",u smislu utakmica je resena,motaj kablove,gasi mesalicu....

Za one koji prate ili su pratili kosarku, sigurno se secaju Vince Carter-a i njegovog legendarnog "it's over" zakucavanja na "all star" takmicenju.

Evo i link za one koji ne znaju o cemu pricam.
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

ssnigd wrote: Mon Dec 16, 2024 1:16 am
Био сам ироничан /саркастичан, било је јаче од мене, извињавам се... :wink:
Али забрињавајуће је што на овом Форуму заиста има неколицина чланова са неиронично горенаведеним ставовима...
Поготово ми боде очи по том питању један члан који се зове као једно оближње сремачко село...
Locked