22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0
Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h
Prebaciću se sa Serijem na topik "Prvi tim", da se ovde ne izgubi nakon utakmice...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Gočmanac – Butean, Sičendže, Korać, Baros – Petrović, Medojević – U. Nikolić, Kokanović, Romanić – Bamidele
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Мислим да идаље играмо са 3 назад, Меда штопер уместо црног
Sajt superlige kaže da si u pravu, ali da je Njegoš u odbrani.
Izmene:
Rosić, Bolingi, Bukinac, Depú, Mladenović, L. Nikolić, Popović, Serdar, Tanjga, Đokanović, Đorđević.
Jel se samo meni čini ili mi praktično nemamo klupu baš u ovoj utakmici?
-
I meni je tako delovalo, ne verujem da ce Njegos na tu poziciju, bice da je greska na sajtu ili ja gresim?
Neka me neko ispravi, ako je ranije igrao na toj poziciji, ali realnije je da je Meda tu a on u veznom redu?
Sta su onda Korać i Sičenjdze ako je Meda štoper?
Izgleda da ovde moraju svi da igraju odbranu inace ih nema u timu. Taman da se prestane sa spekulacijama o formaciji. 1-10-0-0 to nam je formacija
Ау шта брани Гочманац. Сичење изузетно погрешио. И Петровић мало пре тога, такве грешке не смеју да се дешавају.
- Pera Centar
Sičenje rupa, Butean nema jadan kordinaciju pokreta ni za rekreativno bavljenje sportom.
- Mare_Liman
Ми смо без Серија просек екипа, средина табеле, без смишљене акције за 45. мин.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
+1Mare_Liman wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 8:13 pm Ми смо без Серија просек екипа, средина табеле, без смишљене акције за 45. мин.
Bas htedoh da kazem, nista ja od nase igre nisam video za ovih 45 min, bez ideje i bilo kakve smisljene akcije.
Терајте се у курац сви поготово ако продате Серија на шта ја трошим 2 сата живота са бих гледао. Занимљивије ми гледати термин у балону него овај “фудбал”
To je i poenta. Cak i u slucaju povoljnog rezultata danas, ovo sto vidimo je teski uzas. Niko ideje niti kreativnosti.Mare_Liman wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 8:13 pm Ми смо без Серија просек екипа, средина табеле, без смишљене акције за 45. мин.
To je lalatovicev fudbalski rukopis i licni pecat. Najbolji trener u istoriji.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Osim Kokanovića, ofanzivno bunar. Dečko je ozbiljan igrač. Nikolića nema. Nazad Korać i Meda drže stvari pod kontrolom, Sičendže ponekad hazard. Butean neupotrebljiv na ofanzivnom beku. Ovaj partizan bolno ograničen, a mi ništa ne uspevamo.
Pitam ja matorog, kad je usao Nikolic kaze on pa igra od pocetka. Znaci on moze da igra a ne vidljiv je i u odbrani a i u napadu a Seriju se zamera sto ne igra odbranu...al zato kida u napadu.