Djumija za moderatora!

PRIJATELJ

PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Red firm,ocigledno nisi upoznat sa situacijom.Taj na koga mislis,ne da nije otisao iz kluba vec ima jos znacajniju funkciju,tako da ne mislis uzalud da sam ikako povezan sa njim.Sto se tice rada uprave i pisanja o njima,da ti kazem da je vrlo tesko.Toliko lazi,obecanja,prikrivanja jos nije vidjeno.Ovi ce nam baciti poslednju lopatu na nas.Radoje,vec sam napisao da prekidam svaku polemiku sa trenerom i pustam ga na miru da dovede klub do kupa UEFa.Pozdrav.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Posle duzeg i teskog razmisljanja odlucio sam da nebudem moderator. :D :D :D Mislim da nebi bio dobar moderator jer nemam vremena da toliko provodim za kompom a i ne govorim engleski.ali najveci razlog je to sto sam obecao evropu pa moram da se tome posvetim.Na kraju neslazem se sa ostalim moderatorima pa se bojim da se ne izrodi medjunarodni incident :!:
Image[/URL]
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Brane

Post by Brane »

Ej, lakse malo.
Djumi je trener a to je velika, velika obaveza. Nemojte molim vas da brkate dve stvari, to sto covek ima volje, zelje a i zivaca da prica sa svima nama ovde ne znaci da ce mu stvoriti bilo kakav alibi u slucaju losih rezultata. Mislim da mu mi svi ovde zajedno svesno ili nesvesno mutimo tu sliku i stvaramo mu privid da je sve to isto vazno. A nije.
Djumi, ti si vec ucinio veliki, revolucionaran korak u odnosima sa navijacima i to ce se pamtiti. Medjutim, i tebi i nama je mnogo vaznije ono drugo a to jos nije doslo. Ja ti iskreno, kao svoj svome, zelim da od ove Vose ponovo napravis klub za respekt, a dotle bi se lagodnije osecao da sam video bolje rezultate u pripremnom periodu pa cak i po cenu tvog smanjenog pojavljivanja na ovom forumu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ljudi,moja je ideja da Djumi ponese "titulu" moderatora foruma,bez ikakvih obaveza.... cisto gledajuci samo ucinak na forumu,covek je zasluzio da mu se ime nadje medju moderatorima,i nadam se da ce tako i biti!!!! :wink:
Image
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Moj posao je najlepsi na svetu i ja uzivam na terenu.Ima li sta lepse?

Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked