Koga za novog trenera?
-
Cekaj Slavko,polako.Slazem se da ne treba da gasimo Vosu,ali ni ovako ne ide.Svake godine se prica o Evropi,a uvek se opstanak obezbedjuje kolo pred kraj.Za sve to su krivi igraci i uprava.Igraci namerno na pocetku igraju lose,potom pri kraju malo zapnu,mi obezbedimo opstanak i oni ispadnu neke igracine,jer ipak su izborili opstanak,izveli su ``nemogucu misiju``.Uprava krade kad stigne i gde stigne i ono sto ja jako ne volim SVI SU NEKI DIREKTORI!Isti ljudi samo se vrte po klubu,menjajuci funkcije.DOKLE pitam ja tebe?!Dok se ne ispadne,kad budemo sasvim u minusu i kad ne bude bilo sta da se ukrade.E onda oni odlaze.Onda,uz Boziju pomoc,stupi na snagu zakon o privatizaciji i nas kupi neko ko voli Vojvodinu.Muka mi je da gledam ove antitalente iz godine u godinu,dok nasa deca igraju po raznim nizerazrednim klubovima.Ovako se oni vrate i mi gledamo NASU VOSU sa NASOM DECOM.Neka i gube,nisu ni ovi nista bolji,ali su barem NASI!Zar i ti to ne bi hteo?
Kazes Druga liga je seljacka.A vidi kakva je ova:Bijelo Polje,Rad,Vozdovac,Zeta,Banatski Dvor,Obilic,Javor i sl.Nista bolja.Tamo barem ima i nekih gradova npr.Nis,Kragujevac a sta reci za ovu tramvaj ligu?Tuga i jad,a ako opstanemo ne ocekuj nista drugaciju sledecu(e) sezonu(e).Ovaj scenario je vec vidjen X puta i kao spanska serija stalno se ponavlja,samo su drugi likovi!
Kazes Druga liga je seljacka.A vidi kakva je ova:Bijelo Polje,Rad,Vozdovac,Zeta,Banatski Dvor,Obilic,Javor i sl.Nista bolja.Tamo barem ima i nekih gradova npr.Nis,Kragujevac a sta reci za ovu tramvaj ligu?Tuga i jad,a ako opstanemo ne ocekuj nista drugaciju sledecu(e) sezonu(e).Ovaj scenario je vec vidjen X puta i kao spanska serija stalno se ponavlja,samo su drugi likovi!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Preuzeto sa Red Firmovog foruma-
Stoka je napisao-
Posle Pavkovica, Djimi Marica, Tose Manojlovica, Dostanica, Tumbakovica........... u danasnjim novinama spominje se i novi kapetan od "belu ladju".On je Miroslav Tanjga, clan sampionskog sastava i nas bivsi sportski direktor.U medjuvremenu stekao je trenersku diplomu i sada je spreman da se samostalno oproba na trenerskom mestu.
Ukoliko ne nadjemo trenera do subote neizvesno je ko ce nam voditi Vosu u utakmici protiv Rada posto je vd trener Curcic zbog smrtnog slucaja u familiji onemogucen.
Stoka je napisao-
Posle Pavkovica, Djimi Marica, Tose Manojlovica, Dostanica, Tumbakovica........... u danasnjim novinama spominje se i novi kapetan od "belu ladju".On je Miroslav Tanjga, clan sampionskog sastava i nas bivsi sportski direktor.U medjuvremenu stekao je trenersku diplomu i sada je spreman da se samostalno oproba na trenerskom mestu.
Ukoliko ne nadjemo trenera do subote neizvesno je ko ce nam voditi Vosu u utakmici protiv Rada posto je vd trener Curcic zbog smrtnog slucaja u familiji onemogucen.
Svakako da moze, nazalost, al ako se ovo dolecitirano obistini onda stvarno...Voja wrote:Zaista ovo moze da se prokomentarise na vise nacinamax wrote: Jedno je sigurno, nećemo angažovati trenera koji će se vežbati u Vojvodini - kategoričan je Riđošić...

podbara wrote:Preuzeto sa Red Firmovog foruma-
Stoka je napisao-
Ova licitacija poznatih trenerskih imena za mene je ravna pubertetskoj mašti o romantičnoj vezi sa recimo Klaudijom Šifer, Dženifer Lopez ili sa nekom našom misicom, gde je to već 50% ostvareno, samo da još ona pristane.
Po meni ovo je čista demagogija i eskivaža od navijačkog gneva zbog lošeg rada i ja u tu priču, uopšte, ne verujem.
Svim tim trenerskim imenima dobro dođe iznenadni publicitet, ali od posla sa Vošom, u ovakvoj situaciji, tu nema ništa.Ne treba se zanositi da su ti ljudi naivni da prihvate poziv(ako ga je i bilo) da sednu na Vošinu klupu i zapečate trenersku sudbinu lošim izborom, poput Ljupka Petrovića.Ja sumnjam da je sa njima i obavljen nekakav zvanični razgovor, a čak i ako jeste, to je samo pro forme od koga niko nema štete, a ima sitne koristi.
Nama će trener biti neko iz Kluba koga će uprava, nekako uspeti nagovoriti da odigra ruski rulet sa sobom i Vošom.Da li ću biti u pravu, vrlo brzo će se saznati.
Po meni ovo je čista demagogija i eskivaža od navijačkog gneva zbog lošeg rada i ja u tu priču, uopšte, ne verujem.
Svim tim trenerskim imenima dobro dođe iznenadni publicitet, ali od posla sa Vošom, u ovakvoj situaciji, tu nema ništa.Ne treba se zanositi da su ti ljudi naivni da prihvate poziv(ako ga je i bilo) da sednu na Vošinu klupu i zapečate trenersku sudbinu lošim izborom, poput Ljupka Petrovića.Ja sumnjam da je sa njima i obavljen nekakav zvanični razgovor, a čak i ako jeste, to je samo pro forme od koga niko nema štete, a ima sitne koristi.
Nama će trener biti neko iz Kluba koga će uprava, nekako uspeti nagovoriti da odigra ruski rulet sa sobom i Vošom.Da li ću biti u pravu, vrlo brzo će se saznati.
Milan Djuricic
Za zlom devojkom reci dobro,a za dobrom kako ti je drago 

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Prijatelju oprastam se od Foruma i kad napisem 700-ti post napustam Forum 

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Zamislite ovu situaciju- Upravni Odbor F.K. Vojvodine odluci da ispostuje zakon o radu i javno raspise konkurs za mesto trenera(u Engleskoj ova praksa postoji ali sto bi rekao Djumi-mi nismo Engleska-)! Sta mislite koliko bi se ljudi javilo? Cistu sumnjam da cemo moci da privucemo neko trenersko ime jer pod 1. nemamo novaca i pod 2. ima izuzetno mlad i nezadovoljan tim! Nadam se da nisam upravu i da ce uprava uspeti da da dovede neko "proslavljeno" trenersko ime!
da li imas "prijatelju"komentar na ove optuzbe ili ti je u interesu samo komentarisanje djuricicamax wrote:vecina ovde na sajtu verovatno zna da u to vreme kad je pavkovic bio trener vise od pola prve postave je bilo tu(u prvom timu)ne zato sto je on dobar ili los trener nego zato sto su drugi postavljali sastav prve ekipe i to uz debelu korist.ovim ne komentarisem znanje ili sposobnosti pavkovica nego nisam mogao da ne napisem tu cinjenicu.spominje se tumbakovic i dostanic,pa zar vi stvarno verujete u to?
Naravno, iskustvo je obavezno, a Pavković ga ima napretek. Dugo je radio u inostranstvu, ali je odlično upoznat i s prilikama u našem fudbalu. Jedno je sigurno, nećemo angažovati trenera koji će se vežbati u Vojvodini - kategoričan je Riđošić
a ovo je vec bezobrazluk,pa g.ridjosicu covek na vasem mestu bi bar trebao imati malo pristojnosti
Sve u vezi novog trenera pisite ovde!!!!!
Evo sta pise Pedja-
POSTOVANI PRIJATELJI,
VERAN SAM NAVIJAC VOJVODINE OD 1984. TADA SA NEPUNIH DEVET GODINA SAM PRVI PUT KROCIO NA NAS, VERUJEM UBUDUCE NAS NAJLEPSI STADION.
VIDIM GOSPODO DA SPOMINJETE MNOGA TRENERSKA IMENA. JA KAO BIVSI SPORTSKI NOVINAR DOBIH JUCE INFORMACIJU DA SE SPOMINJE IME MILORADA KOSANOVICA.
DAKLE, STA MISLITE O KOSANU? JA BI GA ISKRENO VISE VOLEO NA NEKOJ ZNACAJNIJOJ FUNKCIJU, A MIKIJU TANJGI I LJUBI VORKAPICU BI POVERIO TIM. UZ VASICA I MIJICA I MOZDA JOS NEKE VRACAMO LJUDE ZA KOJE SE ZNA STA SU I KO SU BILI 1988/1989.
ISKRENO, PEDJA
A na to mu Nboja odgovara
Tastaturu pregriz'o... Pomeri se s' mesta...
POSTOVANI PRIJATELJI,
VERAN SAM NAVIJAC VOJVODINE OD 1984. TADA SA NEPUNIH DEVET GODINA SAM PRVI PUT KROCIO NA NAS, VERUJEM UBUDUCE NAS NAJLEPSI STADION.
VIDIM GOSPODO DA SPOMINJETE MNOGA TRENERSKA IMENA. JA KAO BIVSI SPORTSKI NOVINAR DOBIH JUCE INFORMACIJU DA SE SPOMINJE IME MILORADA KOSANOVICA.
DAKLE, STA MISLITE O KOSANU? JA BI GA ISKRENO VISE VOLEO NA NEKOJ ZNACAJNIJOJ FUNKCIJU, A MIKIJU TANJGI I LJUBI VORKAPICU BI POVERIO TIM. UZ VASICA I MIJICA I MOZDA JOS NEKE VRACAMO LJUDE ZA KOJE SE ZNA STA SU I KO SU BILI 1988/1989.
ISKRENO, PEDJA
A na to mu Nboja odgovara
Tastaturu pregriz'o... Pomeri se s' mesta...