Kup UEFA - sezona 2007/08

Locked
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
shecky wrote:Evo i mene..
prvo da kazem da jesam razocaran ali mozda su nas nashi momci i malo razmazili pa smo navikli na pobede ili X...
nego Atletiko je milion puta jaci od nas u svakom smislu..tako da realno nismo trebali vise ocekivati , cak sta vise Atletiko je bar 2-3 puta jaci i od Rangersa koji igra za LS???
zato glavu gore i 2 u Zrenjaninu !!
U istom trenutku smo isto razmisljali,neverovatno :lol:
Slažem se sa Vojom da se nismo obrukali.Više su se obrukali ,,naši,, novinari dopisnici.
...,,Inace,zadovoljan sam rezultatom,mislim da se nismo obrukali,3:0 je cest rezultat u fudbalu i nije nesto zbog cega se treba stideti.E sad,sto mi nismo igrali muski,jebem li ga.... treba se istresti na Banatu sad,za sve porodjajne muke,,
Vojo, potpisujem :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
max

Post by max »

i ja se slazem i smetaju mi kritike upucene igracima i treneru na prikazanoj igri.perfektno nije bilo i moglo je bolje ali vreme ce pokazati koliko je taj atletiko jak.rajevac je napadnut zato sto je atletiko igrao tako dobro da nas je sabijao celu utakmicu i sprecavao je svaki nas pokusaj da se otvorimo,znaci zelja kod naseg tima je postojala ali kvalitetniji protivnik nam to nije dozvolio,to je ono sta sam ja gledajuci drugo poluvreme video.kriviti trenera zbog toga po meni nije u redu jer napasti sa dva-tri napadaca taj atletiko je ravno samoubistvu.drugo,oni su igrali punim gasom protiv nas i nikakav znak neuigranosti,posto je pocetak sezone,se u njihovoj igri nije video.brzi su kao struja i mnogi ce u nastavku takmicenja nagrabusiti od njih,samo ako budu igrali u takvom tempu kao sinoc protiv nas.ja nista ne zameram ni igracima ni treneru.ovo je jedno veliko iskustvo za sve njih i moze samo da im koristi a videlo se sinoc koliko smo zeleni za evropu.atletiko je bolja ekipa od nas i od boljeg nije sramota izgubiti,nasi momci nemaju cega da se stide
Turija

Post by Turija »

Da ne bi totalno podlegli subjetivnim utiscima, tu je statistika (prezeto sa RF foruma)
Statistički pokazatelji
Prema statistici koju je objavio "As", bilo je 30 šuteva na gol, a od toga je Atletiko uputio 26. Odnos preciznih udaraca 9 – 1, broj intervencija golmana 5 – 8, faulova 21 – 14, posed lopte 69 – 31... Na strani Vojvodine je jedino broj kazni za fudbalere: žuti kartoni 3 – 4, crveni 0 – 1.

Ono što je meni najbitnije je odnos intervencija golmana 5:8.Pa, kako to onda mi nismo prešli na polovinu Atletika?Faulova 21:14.Šta tek ovo znači?Žuti kartoni 3:4.Dakle, Atletiko baš nije igrao MNOGO FER. :shock: Bili su preko mere napaljeni, nad ,,PRESLABOM VOŠOM,, po novinarskim izveštajima.Hmmm :?:
Dobro posed lopte je slab, ali sasvim je logično da smo se branili na Kalderonu.Braniće se tamo sve ekipe, ove godine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote: meni je zanimljiv i to veoma,prvi gol.Svi se bazirate na ofsajd,a niko da prokomentarise kako nam cela odbrana ispala veoma naivna i nasamarena.Znaci,od svih golova,meni prvi najvise smeta,a realno,da smo otisli sa 0:0 na poluvreme,ko zna!?Pitam se,ko je kriv kad padne takav gol,trener,igraci,majstorije protivnika ili neko cetvrti?
Ono na sta sam ja ukazivao paznju je to da je Forlan (ili vec ko je onaj u ofsajdu kod prvog gola) svojim kretanjem povukao na sebe dva nasa odbrambena (i zato mislim da u toj situaciji NIJE bio pasivan ofsajd i da je trebalo svirati iako ovaj nije dobio loptu zato sto ne stoji nego svojim kretanjem i dalje vrsi presudan uticaj na igru i dalji tok akcije). E sad, da li je tu u pitanju neiskustvo, naivnost, glupost ili nesto sesnajsto kod nasih igraca ja to ne znam.

Takodje koliko vidim da je Kacar bio tamo (br. 4) ako se ne varam i da je bas onako jako ispao iz igre. Mada koliko je to uopste i njegov posao da igra odbranu maltene u petercu, gde su srednji bekovi? (Odgovor: otisli za Forlanom.)

Definitivno su nas izradili na iskustvo u ovoj situaciji.
max wrote:oni su igrali punim gasom protiv nas i nikakav znak neuigranosti,posto je pocetak sezone,se u njihovoj igri nije video.brzi su kao struja i mnogi ce u nastavku takmicenja nagrabusiti od njih,samo ako budu igrali u takvom tempu kao sinoc protiv nas.
Jebiga to ti je ozbiljna ekipa. Nema zajebancije, 100% maksimalno profesionalno 90 minuta, bez obzira ko je protivnik, Barselona ili Vojvodina ili Proleter sa Slane Bare. To je nesto sto generalno nedostaje svim nasim ekipama (i reprezentaciji i klubovima na svim nivoima). Zato nam je i fudbal takav kakav je (a gde je videli smo bas na ovoj utakmici)...
Go west

Post by Go west »

Image

Image
Cause

Post by Cause »

Go west , go u .... da ne lajem. Ovo je bezobrazno sa tvoje strane :D
" Dečko je pun zmajova! "
Turija

Post by Turija »

Sport
ULAZNICE

NA ATLETIKO

ZA 1.500 DINARA

Vojvodina je juče odredila cene ulaznica za revanš drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA sa Atletikom iz Madrida, koji će, na stadionu Karađorđe, biti odigran u četvrtak 30. avgusta. Ulaz na zapadnu tribinu će, tako, koštati 2.000, a na istočnu 1.500 dinara. Ulaznice za severnu tribinu neće se prodavati, pošto su nju već zakupili pripadnici navijačke grupe Firma.
A, šta će biti sa DELOM istočne i zapadne tribine koju su, takođe, ZAKUPILI (na godinu dana) NAVIJAČI VOJVODINE?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: A, šta će biti sa DELOM istočne i zapadne tribine koju su, takođe, ZAKUPILI (na godinu dana) NAVIJAČI VOJVODINE?
Image
021

Post by 021 »

Da li su oni normalni? U Madridu su ulaznice bile od 5 do 20 eura.
Enormno visoke cene ulaznica + TV prenos + 3:0 iz Madrida + nemamo reflektore = najmanji broj gledalaca na velikim evropskim utakmicama u istoriji FK Vojvodina.

P.S. Baš me zanima kako navijači mogu zakupiti tribinu od sopstvenog kluba?
Jan

Post by Jan »

Sezonske vaze i za ovu tekmu
VOŠA ZAUVEK !!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

021 wrote:Da li su oni normalni? U Madridu su ulaznice bile od 5 do 20 eura.
Njima je dolazio neatraktivni srbijanski klub za dve klase slabiji od njih pa su morali nekako da privuku publiku. Nama dolazi najjaca ekipa koja je igrala na nasem stadionu u zadnjih najmanje 10 godina pa treba to iskoristiti.

To ti je kao onaj vic, sagrade kuce hirurg i ciga-muzikant jedan pored drugog, kuce potpuno iste, ista velicina placa, sve isto. Jedan dan pita doktor cigu "komsija sta mislis kad bi hteli da prodamo ove nase kuce koliko one vrede"? "Moja vredi 100.000, tvoja jedva 50.000" kaze Ciga. "Kako to kad su iste?". "Nisu iste, komsija, zato sto mojoj kuci u komsiluku zivi poznati hirurg a tvoja za komsiju ima - cigu!"

Jebiga brate...
Turija

Post by Turija »

Ja smatram da su cene OK.Samo je trebala biti ista cena i protiv partizana.(eno, zvezda sa rendžersom odredila zapad 3000 hiljade, istok 2000)
Kome je skupo neka kupi godišnje karte, pa ćemo imati popunjen stadion tokom čitave sezone.A, možda će neko od njih početi da navija za Vošu, jer svi ti koji će u četvrtak doći da vide Atletiko su navijači bg blizanaca.
Ja sad ne bih dao TV prenos, jer nam se ne isplati da ide ni po ceni od 25.000 zelenih (možda nekoj većoj, plus reklame, plus sponzori sve vezano za cenu TV prenosa)
PRILIKA JE DA SKUPIMO PARE I KUPIMO IGRAČA KOJI NAM NEDOSTAJE.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Turija wrote:PRILIKA JE DA SKUPIMO PARE I KUPIMO IGRAČA KOJI NAM NEDOSTAJE.
Eh, da se ta sredstva iskoriste u te svrhe, ALI... 8)
zorić

Post by zorić »

Lista igraca Club Atlético de Madrid protiv FK Vojvodine:

Abbiati, Leo Franco, Antonio López, Seitaridis, Zé Castro, Pablo, Perea, Eller, Jurado, Luccin, Raúl García, Luis García, Maxi, Reyes, Cléber Santana, Mista, Forlán i Simão.

Znaci, nece Kun Agüero igrati.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Samo da rezimiramo,jer svake novine pisu drugacije...

Vojvodina-Atletiko Madrid
četvrtak 30.08.2007,stadion KARAĐORĐE u 16.30h

vaze sezonske propusnice za sve tribine

skup navijaca od ranih prepodnevnih casova u centru grada!!!
Locked