Voja wrote: meni je zanimljiv i to veoma,prvi gol.Svi se bazirate na ofsajd,a niko da prokomentarise kako nam cela odbrana ispala veoma naivna i nasamarena.Znaci,od svih golova,meni prvi najvise smeta,a realno,da smo otisli sa 0:0 na poluvreme,ko zna!?Pitam se,ko je kriv kad padne takav gol,trener,igraci,majstorije protivnika ili neko cetvrti?
Ono na sta sam ja ukazivao paznju je to da je Forlan (ili vec ko je onaj u ofsajdu kod prvog gola) svojim kretanjem povukao na sebe dva nasa odbrambena (i zato mislim da u toj situaciji NIJE bio pasivan ofsajd i da je trebalo svirati iako ovaj nije dobio loptu zato sto ne stoji nego svojim kretanjem i dalje vrsi presudan uticaj na igru i dalji tok akcije). E sad, da li je tu u pitanju neiskustvo, naivnost, glupost ili nesto sesnajsto kod nasih igraca ja to ne znam.
Takodje koliko vidim da je Kacar bio tamo (br. 4) ako se ne varam i da je bas onako jako ispao iz igre. Mada koliko je to uopste i njegov posao da igra odbranu maltene u petercu, gde su srednji bekovi? (Odgovor: otisli za Forlanom.)
Definitivno su nas izradili na iskustvo u ovoj situaciji.
max wrote:oni su igrali punim gasom protiv nas i nikakav znak neuigranosti,posto je pocetak sezone,se u njihovoj igri nije video.brzi su kao struja i mnogi ce u nastavku takmicenja nagrabusiti od njih,samo ako budu igrali u takvom tempu kao sinoc protiv nas.
Jebiga to ti je ozbiljna ekipa. Nema zajebancije, 100% maksimalno profesionalno 90 minuta, bez obzira ko je protivnik, Barselona ili Vojvodina ili Proleter sa Slane Bare. To je nesto sto generalno nedostaje svim nasim ekipama (i reprezentaciji i klubovima na svim nivoima). Zato nam je i fudbal takav kakav je (a gde je videli smo bas na ovoj utakmici)...