"B tim" Vojvodine - DA ili NE?
Re: "B tim" Vojvodine - DA ili NE?
Problem je što su utakmice po raznoraznim selima i veoma opasne po decu koja nose grb i dres Vojvodine. Kada klinci krenu da pobeđuju po Odžacima, Somboru i ostalim tvrdim selima koja biju za bodove (ništa loše ne mislim o tome, svaka čast na borbenosti), pa kad krenu da ih peglaju, može se desiti veliki broj povreda.
To je malo preterano. Ima grubosti na takvim utakmicama, ali ne mnogo vise nego na "ozbiljnim" utakmicama. Povreda ima, ali su i one rekativno retke u odnosu na to koliko se o njima prica.
Ako pravis igraca za prvi tim pa za ino trziste, mora da prodje i takve utakmice. Kada ode u inostranstvo, tamo ih niko ne pita da li ih je neko mlatio 90 minuta, vec da li su (i zasto nisu) odradili posao kako treba.
A gde god da odu preko, vec na prvoj utakmici ce dobiti vise batina nego po svim selima zajedno.
edit:
I u toj drugoj ligi igras po kojekakvim manjim mestima, cak i po selima. Kakva razlika? Razlika je u pristupu fudbalu. Za istog igraca u manjem mestu kazu: "Svaka mu cast kako se bori" a u gradu "Kakva cepanica, samo lomi". Sve je samo ugao iz kojeg posmatras fudbal.
Ako pravis igraca za prvi tim pa za ino trziste, mora da prodje i takve utakmice. Kada ode u inostranstvo, tamo ih niko ne pita da li ih je neko mlatio 90 minuta, vec da li su (i zasto nisu) odradili posao kako treba.
A gde god da odu preko, vec na prvoj utakmici ce dobiti vise batina nego po svim selima zajedno.
edit:
I u toj drugoj ligi igras po kojekakvim manjim mestima, cak i po selima. Kakva razlika? Razlika je u pristupu fudbalu. Za istog igraca u manjem mestu kazu: "Svaka mu cast kako se bori" a u gradu "Kakva cepanica, samo lomi". Sve je samo ugao iz kojeg posmatras fudbal.
Dobro naravno, nisam hteo da generalizujem. Samo hocu da kazem, u beton ligi se lako moze desiti da naidju na neko mesto gde ce se maksimalno naduvati da pobede veliku Vojvodinu i gde ce se naci neki isfrustrirani propali fudbaler, potencijalno problematican lik i verovatno pripit na utakmici, koji ce odluciti da ce ili pobediti ili nekome polomiti nogu. Nije da toga nema, pa kako smo prolazili u Turskoj na pripremama protiv onih nizerazrednih klubova koji su nam povredili 3, 4 igraca?
Sta ja znam, mozda gresim, ali po meni je dovoljno da se nadje jedna budala koja moze da igra samo u najnizem rangu gde igra kad stigne od posla i da nekom klincu polomi nogu (ne daj Boze). Opet, mozda i nisam u pravu, dosta timova koji i igraju te lige igraju sa klincima. Samo, nije ista motivacija kod ljudi kad gostuje bilo koji tim i kad gostuje Vojvodina.
Sta ja znam, mozda gresim, ali po meni je dovoljno da se nadje jedna budala koja moze da igra samo u najnizem rangu gde igra kad stigne od posla i da nekom klincu polomi nogu (ne daj Boze). Opet, mozda i nisam u pravu, dosta timova koji i igraju te lige igraju sa klincima. Samo, nije ista motivacija kod ljudi kad gostuje bilo koji tim i kad gostuje Vojvodina.
Dobro je Proleteru na Slanoj Bari, ne treba da mrda odatle.Baltazar wrote:Voleo bih da Proleter bude filijala Voše. Vojvodina-Proleter nije loše ime. Još kada bi igrali na stadionu "Karađorđe" bilo bi idealno. Ali pošto BB višenema, izgleda od ovoga neće biti ništa. Šteta.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Moraš imati u ekipi nekoga da takve likove dovodi u red. Moraju igrači naučiti da se čuvaju.Helm wrote:Dobro naravno, nisam hteo da generalizujem. Samo hocu da kazem, u beton ligi se lako moze desiti da naidju na neko mesto gde ce se maksimalno naduvati da pobede veliku Vojvodinu i gde ce se naci neki isfrustrirani propali fudbaler, potencijalno problematican lik i verovatno pripit na utakmici, koji ce odluciti da ce ili pobediti ili nekome polomiti nogu. Nije da toga nema, pa kako smo prolazili u Turskoj na pripremama protiv onih nizerazrednih klubova koji su nam povredili 3, 4 igraca?
Evo grubosti vrhunskih, treznih, neiskompleksiranih fudbalera:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=mKH-sVeVIWo[/video]
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Da li će nam neko od nadležnih iz kluba odgovoriti na pitanje: Voša B da, ili ne?
Vojvodina, jedna jedina!
Mirko Poledica prica o formiranju lige B timova. Po meni je B tim nama apsolutno potreban, ali pitanje je da li nam je potrebna cela liga?!
http://www.sportklub.rs/ekskluzivno-za- ... -fudbalera" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportklub.rs/ekskluzivno-za- ... -fudbalera" onclick="window.open(this.href);return false;
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Gde zivi Poledica? Sve ekipe u dugovima, sada treba i B liga da se pravi, ma `ajte molim vas. Misaona imenica je postala sakupiti hiljadu ljudi na stadionu za 90% klubova, o cemu dalje da se prica.
0.0625
ŽFK Vojvodina formirao B tim. Bravo devojke!!!
Vojvodina, jedna jedina!
- NapredBacka
Re:
limanfkv wrote:B tim je normalna pojava u velikom broju zemalja.
Ali,kod nas izgleda uvek ima to ALI...U tim zemljama je (u 95% slucajeva) tim klubovima zabranjen ulazak u visi rang (npr. u Nemackoj B tim nemoze da udje iz trece u drugu ligu ni sudskim putem,u Austriji iz druge u prvu i sl.)
Ovo sto zvezda radi mi se nikako ne svidja iz razloga sto vrlo lako moze da dodje do sukoba interesa.Odnosno na ovo gledam kao na neko legalizovanje 3 za 3...Mada kakva smo mi liga nista to nije slucajno..zato nam i fudbal ide gde ide...(u 3LPM).
Sto se tice Vojvodine B mislim da je najidealnije resenje CSK iz Celareva,iako mi se ideja ko ideja i ne svidja najvise...
Немојте њих, они су планирани као Бачка 2, Текстилац Оџаци 3, Раднички Шид 4, Стари Град 5, Крила 6...
Региструјте се на форум навијача и симпатизер Бачке http://fkbacka.forumsclub.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da se u ovom momentu moze reci da imamo B tim 

Bas tako!Brane wrote:Mislim da se u ovom momentu moze reci da imamo B tim
Banujte me molim vas 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Imamo više B Timova (Filijala) nego pobeda na pripremama