Zar ti stvarno mislis da ce se oni pobuniti?tulip wrote:Ja se ne slažem da mi navijači treba da teramo upravu, a i ja prvi neću uzvikivati uprava napolje. To je moje trenutno mišljenje.
Imamo mi u klubu i veterane, legende kluba... pa kada neko od njih oseti da uprava kalja ugled kluba koji su oni stvarali, kalja nihov lični obraz, neka slobodno kaže i verujte mi da ću to podržati.
Ja sam siguran da ne postoji ni jedan navijac Vojvodine kojeg ona nije izneverila i razocarala..Djumi wrote: Nikad, ama bas nikad me nije izneverio i znam da nece(cak i kad su me smenjivali). Ponekad dodju teske godine(pa valjda sam to ja najbole osetio), ponekad se desi utakmica u kojoj biste najradije plakali, ali posle kise uvek dodje sunce. Na nama je da izdrzimo, da damo krila nasim momcima i pokazemo da ne navijamo za Zvezdu zato sto je bila Svetski prvak, da ne navijamo za Partizan zato sto mogu kupiti igraca iz inostranstva kad hoce.
Ne, ne i ne! Mi navijamo za tim, tim koji se zove Vojvodina i tim koji ce za nas vecno biti bar u mislima najbolji pa cak i onda kad tabela ne bude pokazivala isto.
Sto ja to vas ucim kad vi to znate i osecate bolje od mene!
AJDE MALO I DA SE NASALIMvladans wrote:Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi mafijas i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni mafijaski film koji izgleda nema kraja...
Ja sam siguran da ne postoji ni jedan navijac Vojvodine kojeg ona nije izneverila i razocarala..
vladans wrote:Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi ****** i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni ****** film koji izgleda nema kraja...
Ja sam siguran da ne postoji ni jedan navijac Vojvodine kojeg ona nije izneverila i razocarala..Djumi wrote: Nikad, ama bas nikad me nije izneverio i znam da nece(cak i kad su me smenjivali). Ponekad dodju teske godine(pa valjda sam to ja najbole osetio), ponekad se desi utakmica u kojoj biste najradije plakali, ali posle kise uvek dodje sunce. Na nama je da izdrzimo, da damo krila nasim momcima i pokazemo da ne navijamo za Zvezdu zato sto je bila Svetski prvak, da ne navijamo za Partizan zato sto mogu kupiti igraca iz inostranstva kad hoce.
Ne, ne i ne! Mi navijamo za tim, tim koji se zove Vojvodina i tim koji ce za nas vecno biti bar u mislima najbolji pa cak i onda kad tabela ne bude pokazivala isto.
Cemu ovaj ton Radoje?Radoye wrote:A ti ih vodi kuci ako su ti dobri, sta da ti kazem druze moj...tulip wrote:Ja se ne slažem da mi navijači treba da teramo upravu, a i ja prvi neću uzvikivati uprava napolje. To je moje trenutno mišljenje.
Malo mi je neprijatno zbog ovog predloga,nisam to ocekivao ali ako ti kazes da je to najbolje za interes FK Vojvodine-treba ti verovati...car jovan wrote:vladans wrote:Pricamo o nekim bajkama,strategijama razvoja,a na celu kluba nam se vec tri godine nalazi ****** i sve ovo sto se desava je kao da gledamo neki nisko-budzetni ****** film koji izgleda nema kraja...
Ево ја предлажем тебе за председника.