Mlada reprezentacija Srbije
Re: Mlada reprezentacija Srbije
Odlicno ukomponovana ekipa, dve utakmcie u 4 dana po 120 minuta na terenu, kapa dole momci!!
Cestitke strucnom stabu za odlican posao.
Cestitke strucnom stabu za odlican posao.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Čestitke momcima, izdržali su pritisak značaja utakmice i ritam takmičenja 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Forza Voša
https://www.facebook.com/Butasport.rs/p ... 23/?type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Forza Voša
Evo i pesme
https://www.youtube.com/watch?v=bQTaRpLb3aE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=bQTaRpLb3aE" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
- madda fakka
http://live.realstreamunited.com/static ... 76610.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sve nas koji mozemo s'posla da slusamo
Za sve nas koji mozemo s'posla da slusamo

I Bog je Slaninar...
- Neizlecivi
Pomalo smo zaboravili mlade do 21 godine... Veceras igraju sa Nemcima, da li zna neko gde ce biti prenosa? Ja sam nesto iskopao samo na areni. 

1:1 прво полувреме,иако смо имали више шанси,Мали нас је тотално надиграо.
Mijat je za sada najslabija karika. Ostali se muški bore.
Svaku loptu je izgubio. Ono seljačko proturanje kroz noge kad u 16-ercu imamo 5-6 naših a potom i foliranje penala je direktno uticalo da u nastavku akcije primimo gol.
Isto tako je napakovao i žuti karton Zdjelaru kada je ovaj morao da njegovu grešku seče faulom.
Antonov igra sjajno ali šta mu vredi kad nema podršku ispred sebe.
Svaku loptu je izgubio. Ono seljačko proturanje kroz noge kad u 16-ercu imamo 5-6 naših a potom i foliranje penala je direktno uticalo da u nastavku akcije primimo gol.
Isto tako je napakovao i žuti karton Zdjelaru kada je ovaj morao da njegovu grešku seče faulom.
Antonov igra sjajno ali šta mu vredi kad nema podršku ispred sebe.
Mnogo propustenih prilika. Cini mi se i da je taktika pogresna, jer nije bas pametno igrati samo na kontre protiv ekipe koja je mnogo brza od nas. Sergej previse povucen.
Koji cirkus! Dobro da mu nisu uzeli crveni karton iz dzepa... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Bravo omladino, sad udri muški po mrskim "žutima" 

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Ako iskoristimo samo pola sansi od broja koliko smo ih danas promasili eto titule prvaka sveta! Bravo momci! Lakse je sa Brazilcima.
- Ken mahniti
I ovi malo matoriji muski igrali sa Svabama do iskljucenja,onda umesto da jurnu branili 1-1.Ali svakako rezultat za respekt,lep reprezentativni dan 

Jel' moguće da za Ivanića nema mesta u prvih 11 (+3 izmene)? Ne pratim baš mnogo tu U-21 generaciju, pa me živo zanima da li na njegovoj poziciji igra neko bolji ili je nešto drugo u pitanju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Djuricic... Ali mislim da bi trebao da dobije sansu sa klupe...budababa wrote:Jel' moguće da za Ivanića nema mesta u prvih 11 (+3 izmene)? Ne pratim baš mnogo tu U-21 generaciju, pa me živo zanima da li na njegovoj poziciji igra neko bolji ili je nešto drugo u pitanju.