RK Vojvodina
Re: RK Vojvodina
Nerešeno. Baš čupavo je bilo. U sredu 04.06. u 19h protiv cz za titulu. Jel treba bolja pozivnica????
Osedeo sam! Treba maksimalno ozbiljno shvatiti meč protiv zvezde (tamo smo izgubili!) i titula je naša. Bravo momci! 

А због чега се сад ови жале на суђење,нисам гледао меч да бих могао било шта да прокоментаришем?И одакле сад они и у рукомету;ватерполо,кошарка,одбојка сад су се појавили и у рукомету,до јуче били у бетон лиги.
Cenim da će biti opet za godinu-dve. Nažalost, ni jedno ni drugo nema mnogo veze sa Kragujevčanima i njihovim sportistima (kojima želim sve najbolje) nego sa unutarkoalicionim nadjebavanjima u Beogradu...ДушанСП wrote:И одакле сад они и у рукомету;ватерполо,кошарка,одбојка сад су се појавили и у рукомету,до јуче били у бетон лиги.
Gledao sam utakmicu i odigrali smo ispod proseka. Ipak, izvukli smo se i sada imamo zicer za titulu. Ono što me je više nego razočaralo je navijanje domaće publike. Kako onih najvatrenijih, tako i ostalih. Pogotovo se to odnosi na one koji su bili iz zapisničkog stola. Toliko uvreda ja nisam čuo u svom životu. Kako našim igračima, tako i sudijama.... A za to uopšte nije bilo razloga. Čak se i njihov komentator izvinjavao. Zato nikad neće biti klub već samo instant senzacija. Tako je u svim sportovima. Bljesnu na trenutak pa se onda vrate u svoju žabokrečinu, gde realno i pripadaju, kad ih izdaju političari.the Gari wrote:Cenim da će biti opet za godinu-dve. Nažalost, ni jedno ni drugo nema mnogo veze sa Kragujevčanima i njihovim sportistima (kojima želim sve najbolje) nego sa unutarkoalicionim nadjebavanjima u Beogradu...ДушанСП wrote:И одакле сад они и у рукомету;ватерполо,кошарка,одбојка сад су се појавили и у рукомету,до јуче били у бетон лиги.
- Grof Žekula
- Administrator
Naš polufinalni meč će prenositi RTS, kao i finale, u kojem očekujem da se borimo za prvi trofej u sledećoj nedelji (pred meč sa cz u poslednjem kolu lige).
B 92 wrote:Finalni turnir Kupa u Nišu
Finalni turnir Kupa Srbije za rukometaše održaće se prvog i drugog juna u Nišu u hali Čair, saopštio je Rukometni savez Srbije.
Na finalnom turniru učestvovaće Vojvodina, niški Železničar 1949, Crvena Zvezda i kragujevački Radnički.
U nedelju će se odigrati oba polufinala - od 18.00 igraju Vojvodina i Železničar, dok će se u drugom sastati Crvena zvezda i Radnički od 20.30 sati.
Finalna utakmica na programu je u ponedeljak od 18.00 časova.
Prošle godine Kup je osvojio Partizan. Od ovogodišnjih učesnika završniog turnira najviše puta trofej je osvajao domaćin Železničar, pet puta, a jedan manje ima Cvrena zvezda. Novosađani su tri puta podigli ovaj trofej, dok je Radničkom ovo najveći uspeh
U sredu u 19h. na Klisi igraju nasi rukometasi protiv zvezde, bilo bi lepo da nas dodje sto vise da pobedimo i proslavimo titulu, zasluzili su...vidimo se.
- Schteph_F89
Igrali smo u sredu derbi, trenutno igramo polufinale Kupa (gubimo 16:13, rts2 prenos), moguce finale sutra, pa u sredu mec za titulu. Pa takav tempo ne moze niko da izdrzi. Sad smo u situaciji da, zbog retardirane organizacije, moramo da zrtvujemo Kup zbog titule. Ovim momcima kapa do poda bez obzira na ishode meceva, mada ne sumnjam da ce bar jedan trofej ostati/doneti u NS! A sto ne i oba
Samo hrabro do nove pobede!

Izgubili jedan razlike. Imali smo 20-tak sekundi za zadnji napad uz igrača više za produžetak ali je lopta brzopleto bačena u aut. Šteta. Ipak, važnije je ono u sredu. Još jednom pozivam sve kojima je Voša u srcu, da dođu u sredu da im pomognemo u osvajanju titule. Mislim da je termin pomeren na 18.30h.
Stvarno bi bilo sramota da ne napunimo halu na Klisi koja prima 2.000 ljudi. Ako nas nema toliko, treba da se kolektivno poubijamo.
Stvarno bi bilo sramota da ne napunimo halu na Klisi koja prima 2.000 ljudi. Ako nas nema toliko, treba da se kolektivno poubijamo.
-
Nama nesto hvali,igramo na silu sile,igramo na kvalitet pojedinaca.Rezultat nam zavisi kakao su raspolozeni Kocic,Pusica i Elezovic.Ako zaustave nekog od njih odma smo u problemu.Mi se mucimo sa sklepanim ekipama iz nase lige sto u proslim sezonama nije bio slucaj.Verovatno cemo osvojiti titulu i to je super,al na koji nacin je osvajamo uopste mi nije draga,ne budi mi osecanja ponosa i srece kao proslogodisnja.Treba otici u sredu i ispostovati nase momke,koji zaista ginu za nase boje,a pisanje po ciganima ne bi trebalo da izostane.
Ништа нама не фали, само смо у меч ушли опуштено, јер се, чини ми се, заиста чувамо за среду и одбрану титуле на свом паркету. Имао је Жељезничар и 6 голова предности, то смо стигли и престигли, водили у резултатској клацкалици до три минута пред крај. Нисмо имали решење за њиховог играча Ђукића и збрзали смо пар напада на крају, и ту је кључ пораза. Јесам се, као и сви који смо гледали меч, изнервирао, али заиста мислим да је овај тим убедљиво најбољи у Србији и да ћемо без икаквих проблема у среду одбранити титулу.
Још једна типична српска разгледница: У финалу рукометног купа Србије играће, пред вероватно у најбољем случају полупразним Чаиром, у понедељак у 6 (боже сачувај термин), домаћи Жељезничар (који је из Купа испао још у оквиру регионалног квалификационог такмичења за Јужну Србију, поразом од тима из Зајечара, који је одустао од такмичења и у бубањ вратио и Нишлије) и београдски рукометни клуб који је већ пар сезона живи на вештачким плућима, а против којег је инстант-сензација Раднички из Крагујевца у полуфиналном мечу, у коме је био апсолутни фаворит, као по директиви запињао мање него против нас пре недељу дана. Ако црвена пошаст освоји овај пехар, имаће адут у рукама за притисак на државне и рукометне власти да их васкрсне и фаворизује на сваки начин у сезони која следи. Зато, иако и они имају путера на глави, напред Жеља, за пехар ван Београда и пропаст лажних великана.
Још једна типична српска разгледница: У финалу рукометног купа Србије играће, пред вероватно у најбољем случају полупразним Чаиром, у понедељак у 6 (боже сачувај термин), домаћи Жељезничар (који је из Купа испао још у оквиру регионалног квалификационог такмичења за Јужну Србију, поразом од тима из Зајечара, који је одустао од такмичења и у бубањ вратио и Нишлије) и београдски рукометни клуб који је већ пар сезона живи на вештачким плућима, а против којег је инстант-сензација Раднички из Крагујевца у полуфиналном мечу, у коме је био апсолутни фаворит, као по директиви запињао мање него против нас пре недељу дана. Ако црвена пошаст освоји овај пехар, имаће адут у рукама за притисак на државне и рукометне власти да их васкрсне и фаворизује на сваки начин у сезони која следи. Зато, иако и они имају путера на глави, напред Жеља, за пехар ван Београда и пропаст лажних великана.
Од срца честитам нашим рукометашима освајање треће титуле шампиона Србије. Пехар и наредне сезоне остаје у Новом Саду, где му је и место!
Победили смо данас црвеног близанца са 33-30, у мечу у коме смо од почетка имали предност, највећу од пет голова разлике, али и успевали да падовима у игри и деконцентрацијом дозволимо београђанима да нам се приближе и на гол разлике у пар наврата, једном чак и у самом финишу меча. Убедљиво најзаслужнији за наш тријумф је голман Мирослав Коцић, са сигурно преко 20 одбрањених шутева, и остаје велика жал што му је ово био последњи меч у нашем дресу. Страхиња Станковић је, по мени, највише показао од играча у пољу, преузимао одговорност кад је то било потребо, постигавши сигурно 10ак голова. У Перуничићевој екипи, запао ми је за око Брајовић, који је заиста био највећа претња по наш гол, али и њега је магични Коцић зауставио када је било најпотребније.
Жао ми је што ће неколико стандардних играча напустити Вошу, али и на крају прошле сезоне тим су задесиле промене, па смо свеједно шампионски пехар сачували у нашим витринама. Надам се да ће се смоћи снаге да се некако нападне Лига Шампиона, где би и сам пласман у групну фазу представљао изванредан успех за наш клуб и српски рукомет.
Још једном, од срца свима честитам освојену титулу!
Победили смо данас црвеног близанца са 33-30, у мечу у коме смо од почетка имали предност, највећу од пет голова разлике, али и успевали да падовима у игри и деконцентрацијом дозволимо београђанима да нам се приближе и на гол разлике у пар наврата, једном чак и у самом финишу меча. Убедљиво најзаслужнији за наш тријумф је голман Мирослав Коцић, са сигурно преко 20 одбрањених шутева, и остаје велика жал што му је ово био последњи меч у нашем дресу. Страхиња Станковић је, по мени, највише показао од играча у пољу, преузимао одговорност кад је то било потребо, постигавши сигурно 10ак голова. У Перуничићевој екипи, запао ми је за око Брајовић, који је заиста био највећа претња по наш гол, али и њега је магични Коцић зауставио када је било најпотребније.
Жао ми је што ће неколико стандардних играча напустити Вошу, али и на крају прошле сезоне тим су задесиле промене, па смо свеједно шампионски пехар сачували у нашим витринама. Надам се да ће се смоћи снаге да се некако нападне Лига Шампиона, где би и сам пласман у групну фазу представљао изванредан успех за наш клуб и српски рукомет.
Још једном, од срца свима честитам освојену титулу!
Bravo! Strašno je dobro večeras bilo na Slanoj Bari! Pobeda, odbranjena titula, koju je proslavila CELA hala!

Pridružujem se čestitkama.Bravo momci i da nastavimo šampionski pohod u Evropi.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov