Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Passion

Post by Passion »

Djisa wrote:Imam jedno pitanje za sve na forumu.

STA JE NAMA CILJ?

Napadate Lazetica zbog stvari iz proslosti. On je cigansko ....., pa sta. Ako ce nam doneti napredak neka dodje. Jel nama cilj da uzmemo titulu ili da forsiramo decu iz podmlatka. Ako je ovo drugo onda mozemo da gledamo i navijamo za Kabel, Proleter, Javor..., JA zelim Vojvodinu koja se bori za titulu i igra lep fudbal. Nije mi bitno koliko ima igraca iz naseg pogona (naravno da vise volim nase klince, nego dodjose) ali ne na ustrb rezultata. Lazetic zna kako se osvajaju titule i ne bih imao nista protiv da ga vidim kod nas.
Sa Ilicem mi nemamo sta da trazimo protiv iole ozbiljno tima, a klinci se ubacuju polako, od Stevanovica ne mozemo da ocekujemo da ima stalno dobre partije, tako se i Meda izgubio. Tadic je sagoreo, Aleksic poleteo, jedino je Gojko uspeo, a svi su bili OGROMNI talenti. To se radi postepeno. Prvo 15 minuta, pa jedno pluvreme.... i na kraju nakupi nekih 15-utakmica u sezoni, sledece sezone malo vise i tek trece sezone treba da bude standardan i nosilac igre.
To je moje misljenje, naravno ne znaci da je tacno, ali ostaje moje pitanje sa pocetka...

STA JE NAMA CILJ?
A ti mislis da ja necu Vojvodinu u trci za titulom i da igra lep fudbal!?Ocu,ali ne po bilo koju cenu!Ne po cenu obraza :!: Jel nas bio pljuvao i davao izjave ostalim igracima da se paze kad dolaze u Vosu jer moze svasta da ih ceka?I sad mi njega da vadimo iz go*ana zato sto ga niko nece :?: NE HVALA :!:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
ice

Post by ice »

Lazetić je malo odskočio u odnosu na neke druge igrače po prostačkim postupcima vezanim za naš klub.Zatim, bio je kapiten ciganije.Pa šta mislite kako bi on igrao u mečevima protiv njih, ekstra dobro?Kako da ne, pa to ni Mrđa nije mogao da uradi (samo neka mi niko ne spominje onaj gol na Marakani jer je utakmica bila nebitna, a i drugo mesto ionako ne bi smo osvojili da nije bilo Čačka) .
Da nastavim dalje, taj bi pošteno narušio atmosferu u ekipi i potisnuo nekog mlađeg dobrog igrača željnog dokazivanja.I na kraju, ne bi on uopšte ni igrao nešto posebno, pa mator je već pošteno.On je mogao da se uklopi u onakvu prošlogodišnju ekipu ciganije, kod nas to ne bi funkcionisalo, a i da je ostao tamo ove sezone bi već bio lošiji jer godine čine svoje.Ali recimo da dođe kod nas, pa sigurno to neće biti na godinu dana, pa zamislite na šta će tek ličiti njegova igra sledeće sezone, a znamo da bi imao zagarantovano mesto u timu.
Nije se ovde spominjalo, ali mi trenutno imamo izuzetno mladu ekipu, praktično svi su igrači plafon oko 25. godine, ima i dosta mlađih, jedino Milović kvari prosek, a i on nije baš pred penzijom.Taman smo se otarasili tih penzionera (nekima svaka čast,ali...) , šta će nam sada novi?Ova ekipa mi se baš sviđa, taman još Slavena da utrapimo, da imamo još jednog napadača (dovoljno je Mudrog vratiti) i rezervnog levog beka i to je to.
Što se tiče spominjanja mladih igrača i kako oni prebrzo sagore, ja bih rekao da se zna ko je najodgovorniji za to, nisu oni sami krivi.Po svaku cenu forsiranje da se prodaju nam je napravilo to što jeste.Ranije nije bilo tih problema (setite se Jovanovića,Krasića,Stepanova) , a problem je i u tome što igrači ne dobijaju postupno šansu, već sve funkcioniše po principu nećeš igrati skoro ništa, ali kada jednom zaigraš i pokažeš se, stigne ponuda za tebe, igraćeš stalno, a mi ćemo već gledati kako što bolje da te utrapimo nekom za relativnu siću.
uporan

Post by uporan »

Na SOS kanalizaciji predstavili naše novo pojačanje - Nikolu Lazetića
http://www.reprezentacija.rs/index.php? ... &Itemid=13
posebno interesantan pasus o prelasku u Obilić
UH!
Passion

Post by Passion »

uporan wrote:Na SOS kanalizaciji predstavili naše novo pojačanje - Nikolu Lazetića
http://www.reprezentacija.rs/index.php? ... &Itemid=13
posebno interesantan pasus o prelasku u Obilić
Da li neko blizi klubu moze ovo da potvrdi?

Ako je istina onda........................... :rage: :rage: :rage: :oops:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Dejan

Post by Dejan »

Na SOS kanalu u vestima od 20:45h javili da je Vojvodina sa Lazeticem potpisala jednogodisnji ugovor!
kej

Post by kej »

ice

Post by ice »

Klub smo sa " jakim karakterom " . :oops:
Samo nam je ovaj falio, ne znam za ostale, ali ja ga ne mogu prihvatiti i tapšati mu, jednostavno osećao bih se ljigavo.
newnowapv

Post by newnowapv »

Ja i dalje ne mogu da verujem...
U sta smo se mi pretvorili, dovodimo Ilice, Lazetice...
Ne znam vise stvarno sta da ocekujem od nas, mada 'bem ga, ko zna zasto je ovo dobro (ako ima uopste neceg dobrog u ovome..)
dulajlo

Post by dulajlo »

ne znam sta da mislim/osecam. taj tim sa Lazeticem mi je jedan od drazih kojih sam gledao i deo je te neke lepe slike koju imam od tada.

ako mu se i progleda kroz prste cela epizoda sa obilicem, sve zajedno sa cuvenom izjavom, imajuci u vidu izvore iz policije koji kazu da je na to sve bio primoran, opet ostaje cinjenica da je on jos prosle sezone bio kapiten crvene zvezde.

kukati ne vredi, ocigledno je njegov transfer realnost i neminovnost.

recimo da ce morati da pokaze bar 1.5x vise zalaganja na terenu nego ostali igraci da bi kod mene dobio prolaznu ocenu.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

sportske.net:
Njegov dolazak u Novi Sad, ako je suditi po reakcijama na forumu navijača Vojvodine (fkvojvodina.com) nije naišao na pozitivne reakcije. Njegov brat Žarko je takođe bio član "Voše", i on je nezadovoljan napustio Novi Sad, a klub mu duguje novac.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 27737.html
Last edited by Grof Žekula on Mon Aug 30, 2010 9:47 pm, edited 1 time in total.
etxeberria

Post by etxeberria »

Ako se sve drugo zanemari, kao igrac je dobro pojacanje...S naglaskom na "sve"
sam svoj najveci neprijatelj
aNS

Post by aNS »

УПРАВА НАПОЉЕ!
Last edited by aNS on Mon Aug 30, 2010 9:52 pm, edited 1 time in total.
budababa

Post by budababa »

Super... Žrtvovali smo još jednu sezonu nekog našeg deteta, koje sanja da istrči na "Karađorđe", da ovom ne bi propala sezona i da mu deca ne ostanu gladna :roll: Socijalna ustanova, eto to smo mi.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

dulajlo wrote:ne znam sta da mislim/osecam. taj tim sa Lazeticem mi je jedan od drazih kojih sam gledao i deo je te neke lepe slike koju imam od tada.

ako mu se i progleda kroz prste cela epizoda sa obilicem, sve zajedno sa cuvenom izjavom, imajuci u vidu izvore iz policije koji kazu da je na to sve bio primoran, opet ostaje cinjenica da je on jos prosle sezone bio kapiten crvene zvezde.

kukati ne vredi, ocigledno je njegov transfer realnost i neminovnost.

recimo da ce morati da pokaze bar 1.5x vise zalaganja na terenu nego ostali igraci da bi kod mene dobio prolaznu ocenu.
Svima nam je tesko, apsolutno. Ipak, ne mogu zaboraviti da je Lazetic bio deo onog divnog tima u Intertoto takmicenju. Da smo klub koji je posle toga imao bilo kakav rezultat u Evropi, verovatno bi malcice drugacije razmisljao.

Kao sto ne mogu da zaboravim da je Lazetic pevao pesme sa pogrdnim recima upucenim nasoj svetinji.

Veliko je pitanje kakva je trenutna fizicka sprema Lazetica. Ako je u dobrom stanju, Lazetic vrlo lako moze biti odlicno pojacanje.

Takodje, mi nemamo u nasem timu igraca sa iskustvom, igraca koji zna kako se osvajaju trofeji. Igraca koji ima autoritet kod sudija i koji ume da izvrsi pritisak na sudije. Lazetic je takav igrac.

Sa druge strane, ne zelim da gledam Kataia na klupi, ne znam, nisam ni sam pametan apropo ovog transfera.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
uporan

Post by uporan »

S jedne strane, jesam ga voleo te jedne sezone i rado pevao čuvenu "Napred Lazetić napred Lazetić", ali nekako se sve promenilo. Poslednje dve stvari - finale kupa i:
"Nije mi jasno kako Vojvodina igra, a presuđeno je da mom bratu mora da isplati novac", rekao je Lazetić pre nedelju dana.
Mada, nisam gotivio ni povratnika Pantelića, ali se pokazalo da sam pogrešio i da je bio najbolji i najpožrtvovaniji.
S druge strane, uplašio sam se na početku sezone da neću imati "ljubimca u timu" (osim farmera Maria), ali eto uprava se potrudila da mi obezbedi poligon za pražnjenje negativne energije, posle odlaska Dragana i izgleda Slavena.
Mislim da će biti dostojna zamena Mrđi, mlađem bratu Žarku, sinu onog harmonikaša i sličnim.
Nikola dobro došao u Vojvodinu :greenbutt:
P.S. Predlažem uredništvu sajta da što pre uradi intervju sa njim...
UH!
Post Reply