Grba_NS wrote:UPRAVA NAPOLJE![]()
![]()
Uprava
Ljudi,ne znam sto vas toliko potresaju desavanja u klubu,jer nista neobicno se ne desava tamo.Klub nam posluje kao i "mali milion" firmi u Srbiji trenutno. U sve jednoj firmi je brdo mobinga,diskriminacije.... Ja sam u svojoj firmi Kizito!!! Tako da mi sve ovo ne predstavlja nista spektakularno.Obican covek,gradjanin,radnik,simpatizer... je tu nemocan!!!I ne vredi trositi zivce i dozivljavati stresove.A zasto smo nemocni,karikirao nam je upravo onaj ko bi trebao biti najlukaviji,najhrabriji,najodvazniji medju nama.Djumi,tvoja slika gore pokazuje mentalitet,generalno svih prosecnih stanovnika ove drzave.Cekacemo tako naguzeni i moliti boga da ne dodje ta lija s ledja.Umesto da se pokusamo osloboditi.Tako je u celoj zemlji,srbi uvek gledaju one koji su u losijoj poziciji od njih... nikad se ne gleda neko ko je uspesniji,savremeniji,napredniji.... i to nam je generalno velika boljka!!!Djumi wrote:
IZVINJAVAM SE UNAPRED
Eto,rekoh nesto,mozda i ne vezano za ovaj topic

Kakav je stav Stare Garde prema desavanju u klubu? Igraju nam rekreativci, oni koji moraju, a prodaju se samo Vosini klinci u pola cene. Dovodi se cigansko-grobarski otpad i penzioneri!Klub gubi svoj prepoznatljivi smek, ugled, kalja se tradicija!Stara Garda wrote: Prva prilika je vec za koji dan na Veterniku sa Novim Sadom, ko se ne slaze sa politikom kluba ima priliku da to i tamo iskaze,povicima, parolom...ne vredi da sedimo za racunarom i pisemo treba ovo,ono...
Postujte sagovornike na foumu cak i ako nemate isti stav!
neznalica Sportski direktor
podmiceni sudija -Rabren tehnicki direktor
Jugovic sredjuje transfere, prijatelj kluba
Kizu tereorisu
Vlatka terorisu
Bukija terorisali
Popovica terorisali
Mrdja kapiten
Vas stav, kao grupe od velikog ugleda se posebno postuje! Vi treba da budete prvi stub u odbrani Vojvodine i vojvodinastva od sve bagre i jada koja ju je zadesila!
Posto vidim da ne odustajes, zamolicu te da ne iznosis lazi ovde na forumu!Somborac wrote:Stara Garda wrote: Prva prilika je vec za koji dan na Veterniku sa Novim Sadom, ko se ne slaze sa politikom kluba ima priliku da to i tamo iskaze,povicima, parolom...ne vredi da sedimo za racunarom i pisemo treba ovo,ono...
Postujte sagovornike na foumu cak i ako nemate isti stav!
Vlatka terorisu
Bukija terorisali
Popovica terorisali
Ocigledno se sluzis onom da 10 puta izgovorena laz postaje istina, jednostavno nije istina da je Buaca iko u klubu terorisao (posto ga licno poznajem) jednostavno momak nije hteo da produzi ugovor iako mu je isti, pod dobrim uslovima nudjen da produzi, njegova je zelja bila da ode u inostranstvo po svaku cenu! Slicna situacija je bila i sa Popom a o Vlatku koji je klasicni sminker i kojem do kluba nije bilo stalo ni 1% ne zelim ni da pricam. A i Kizito (kojeg licno veoma volim i cenim sta je sve dao za klub) kakav je profesionalac, je pokazao nebrojeno puta.
Come on you Reds!
A Mrdja je vidim vrlo profesionalan ne ispusta telefon iz ruke, cak ni za vreme utakmica a jos nam je i kapiten - kakva li simbolika1892 wrote:. A i Kizito (kojeg licno veoma volim i cenim sta je sve dao za klub) kakav je profesionalac, je pokazao nebrojeno puta.

Ne mogu postojati dvostruki arsini. Svi moraju biti jednaki I GOTOVA PRICA

Ali slazem se da Kiza nije smeo da kaze da je u pitanju rasizam, po meni to je glupost. Bolje bi bilo da je rekao da je zato sto je stranac, ovako je malo bacio ljagu.
I naravno da ce sada uprava pokusati da zataska ovo na sve nacine, ali Panta se vec izlajao zato sto ne zna da ******* kao Bata, tako da je on zapravo potvrdio Kizinu pricu nemustim odgovorima. Sve posle toga je vadjenje fleka, naravno bezuspesno.
Buki je zeleo napolje zato sto mu je bilo dosta da izigrava sve i svasta u klubu, da on krpi rupe a da druge zabole ona stvar. Ista stvar je bila i sa Stosicem.
BATO PROVALJEN SI I TI I TVOJ SISTEM RADA

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kakav je Mrdja, u to ne zelim da ulazim, jer ne poznajem cinjenice pa necu ni da iznosim poluistine (sto veliki broj ljudi na ovom forumu i radi) ali znam samo da je jednom prilikom cak i Zeljko Brkic ovde rekao o Kizinom neprofesionalizmu (koje je, uzgred, ispoljavao citavu proslu polusezonu i cijim smo greskama izgubili sigurno isto bodova kao i Mrdjinim promasajima, ALI tu ima jedna velika razlika izmedju njih dvojice a to je zato sto Mrdja NE ZNA, a Kiza je samo bio bezobrazan i nonsalantan u odnosu prema dresu naseg kluba)ssnigd wrote:A Mrdja je vidim vrlo profesionalan ne ispusta telefon iz ruke, cak ni za vreme utakmica a jos nam je i kapiten - kakva li simbolika1892 wrote:. A i Kizito (kojeg licno veoma volim i cenim sta je sve dao za klub) kakav je profesionalac, je pokazao nebrojeno puta.![]()
Come on you Reds!
Ako Mrdja nije naucio da bude profesionalan onda je on ****, a ne da ne zna kako ti kazes. A plus je i zasticen ko beli medved, jos od trenutka kada je dosao kod nas pa igrao stalno onako ne spreman.
Za Kizu se slazem da je bezobrazan, ali to nije samo od danas ili od pre mesec dana. On je od prvog dana bio ovakav, nonsalantan prema obavezama. Osim na terenu gde je njegova nonsalancija davala neki smek igri Vojvodine, osim ove polusezone koja je blago receno ocajna, samo zbog poslednja 4 meca. Govorm ovo zato sto zelim da mi neko objasni zasto to nije ranije kaznjavano
Zasto je pocelo sada kada nece da produzi ugovor
Zasto je onda uopste i produzen ugovor sa njim pre godinu dana
Zasto mu nije jednostavno receno, Kizo od tebe necemo uzeti dinara necemo da produzimo ugovor, idi kada ti istekne. Pa kada se vrati jer nema nigde drugde e onda ima da slusa i da radi po pravilima inace kazna.
Za Kizu se slazem da je bezobrazan, ali to nije samo od danas ili od pre mesec dana. On je od prvog dana bio ovakav, nonsalantan prema obavezama. Osim na terenu gde je njegova nonsalancija davala neki smek igri Vojvodine, osim ove polusezone koja je blago receno ocajna, samo zbog poslednja 4 meca. Govorm ovo zato sto zelim da mi neko objasni zasto to nije ranije kaznjavano

Gojko Kacar wrote:
1. Forum i jeste mesto gde sagovornici iznose svoje stavove. Vecina nije blizu prvog izvora informacija pa su i njihovi stavovi uglavnom vezani za subjektivno zapazanje, zasnovano na "slici" koju u etar emituje klub. Forum je samo refleksija
2. Molba za sve je da ne koristimo uvredljive reci, koliko god Vam svima bilo na srcu ono sto se u i oko kluba dogadja (bice sada vec 20 dugih godina).
2. Molba za sve je da ne koristimo uvredljive reci, koliko god Vam svima bilo na srcu ono sto se u i oko kluba dogadja (bice sada vec 20 dugih godina).
-
Videćemo da li će u toku ove nedelje klub izaći u javnost sa cifrom dobijenom za Danijev transfer. Bata je obećao potpunu tranparentnost u radu sve dok je on na čelu!!!
Pročitao sam bar 10 puta izjave čelnika Vojvodine kako jedino Vule i Meda nisu na prodaju, a evo već sada se priča oko Mede izmenila. Uzimajući to u obzir, čini mi se da ovim povicima "Uprava napolje" samo dajemo Bati & co. alibi za odlazak. Koferi su im izgleda već spakovani, samo da se izmuze još ovo malo i eto njih na izlaznim vratima...
Pročitao sam bar 10 puta izjave čelnika Vojvodine kako jedino Vule i Meda nisu na prodaju, a evo već sada se priča oko Mede izmenila. Uzimajući to u obzir, čini mi se da ovim povicima "Uprava napolje" samo dajemo Bati & co. alibi za odlazak. Koferi su im izgleda već spakovani, samo da se izmuze još ovo malo i eto njih na izlaznim vratima...
POŠTO OBRAZ ???!!!