Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
mihailov

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by mihailov »

DekiFirma wrote:
Nikola wrote:Kako se zove taj igrac spaleta? Ubedjen sam da nasi najgori to ne bi smeli da urade.
Djordje Despotovic
Taj je valjda ponikao u zvezdi...no, u svakom slučaju-idiot.
Napred Voso!
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Seljacina klasicna. Nema problema sto decko navija za njih, ali treba biti covek pa ne prkositi, pogotovo kad te Spartak 'lebom hrani...

Ja tvrdim da ova Jelen Superliga zaista nije toliko nekvalitetna kao sto svi kukaju, naravno nismo u vrhu sa Nemcima i Englezima, ali nismo ni na nivou Luksemburga ili Albanije kao sto neki zele da kazu. Imamo onako solidan fudbal, ali problem je upravo u GLAVAMA igraca.. Kad oni nauce da igraju za klubove kao profesionalci a ne kao navijaci, mozda i bude nesto. Kod nas na zalost jos uvek vlada ona "Za koga navijas, Zvezdu ili Partizan?", pa cak i kod igraca. I 95% igraca JSL navija za jedan od ta dva kluba. E sad, nije realno ocekivati da oni promene nesto u svom navijackom opredelenju, ali ono sto bi moglo da se promeni to je da konacno pocnu da budu PROFESIONALCI i da kidaju za klub za koji igraju, bar iz respekta ako nista drugo. Ja licno poznajem svega jednog jedinog igraca iz JSL, tacnije iz OFK Beograda koji zaista navija za klub koji igra a da to nije nijedan klub sa autokomande. Pun mi je k***c neprofesionalizma u ovoj drzavi...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Ovi nam se podsmevaju :greenbutt:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=663725" onclick="window.open(this.href);return false;
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Dejan

Post by Dejan »

Михајловић: Партизан заслужено први, Воши желим Куп
27 нов, 2012

Синиша Михајловић успева да испрати сва фудбалска дешавања. У недељу је гледао дерби у Лондону између Челзија и Манчестер ситија, али је стигао да „баци поглед” и на финиш првенства у Србији.

Коло пре краја јесењег дела сезоне, Партизан је убедљивом победом против Смедерева (4:0) потврдио доминацију и обезбедио зимовање на врху табеле. Иако му је као некадашњем играчу ближа срцу Црвена звезда, селектор Михајловић сматра да су црно-бели ипак заслужено јесењи прваци.

– Видим да је у последње време било неких полемика око суђења, али на крају првенства се, ипак, све то нивелише. Мислим да је Партизан заслужено јесењи првак – рекао је Михајловић.

Да ли сте изненађени испадањем Црвене звезде из Купа Србије, с обзиром да су само неколико дана раније у првенству победили Партизан?

– Црвена звезда има младу екипу, тако да су осцилације велике, могу свакога да победе, али и од свакога да изгубе. Нико се није надао да ће после победе против Партизана црвено-бели лако изгубити у купу од ОФК Београда, али то је нормално.

Звезда и Партизан су испали, за кога ћете навијати у Купу Србије. У конкуренцији су остали Војводина, ОФК Београд, Јагодина и Јавор?

– Надам се да ће Војводина освојити Куп Србије, мада то никада није сигурно. У преосталој конкуренцији сматрам да су Новосађани фаворити.
http://www.zurnal.rs/2012/11/27/mihajlo ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ko mu je*e mater cigansku...
Majmun jedan, zove dva KADETA patlidzana u reprezentaciju. Dzaba nasim omladincima sto gaze, kad im kanda nesto FALJI... :frown:
the Gari

Post by the Gari »

Brick Liman wrote: Mislim da je tako nešto nemoguće da nam se desi. Tek kada vidiš nešto ovako, skontaš koliko veliku stvar je Firma uradila od 2000. do danas. Mi smo avangarda svim ovim nesretnicima iz "provincije" i primer da nešto mogu da urade ako se potrude.
Ja sam to više posmatrao iz ugla kakvih šabana ima među domaćim fudbalerima... U ovom kontekstu, kako si ti to postavio, apsolutno se slažem.

PS Na sav kurcšlus oko kupa, samo nam je ovaj falio da nam poželi trofej :roll:
Last edited by the Gari on Tue Nov 27, 2012 5:36 pm, edited 1 time in total.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kej

Post by kej »

Da se nadovežem na ovo nipodaštavanje ostalih klubova. Gledam juče Total soker, gost bio Čović.. Pogledajte od 00:50:21 kakvo pitanje dobija i šta odgovara ovaj bolid. Reče otprilike da cela zemlja navija za dva kluba i da je ubeđen da i među navijačima Vojvodine postoji podela na cigane i grobare. O kako bih mu se posrao posred tih cvikera.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=fBfxpKd3HDQ[/video]
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
limanfkv

Post by limanfkv »

Covic je primer debeovsko/udbaske dzukele. Tako da "sajsi ćoki" 8) Njega bi trebalo iritirati u svakoj prilici, gari je sibica samo takva.
0.0625
Milan

Post by Milan »

:rage: :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

Zbog cega sam ovo pogledao??? Ode pritisak od samo jedne recenice...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Avangarda

Post by Avangarda »

"Тако је одувек... од ослобођења '45е" - а пре тога није постојао ни фудбал, ни планета земља...

"И то се преноси са колена на колено" - па од ког сте онда колена кренули и до ког сте колена стигли од '45е до данас?!

А што се подела тиче, надам се ће ово комунистичко ђубре коначно завршити у затвору (где је одавно требао да буде), па да ће му тамо неко поделити раздељак на задњици!
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
PZS

Post by PZS »

Avangarda wrote:"Тако је одувек... од ослобођења '45е" - а пре тога није постојао ни фудбал, ни планета земља...

"И то се преноси са колена на колено" - па од ког сте онда колена кренули и до ког сте колена стигли од '45е до данас?!

А што се подела тиче, надам се ће ово комунистичко ђубре коначно завршити у затвору (где је одавно требао да буде), па да ће му тамо неко поделити раздељак на задњици!
Људи, ја мислим да њима дефинитивно нема лека... У суботу клинцу славим рођендан, али идем у БГ, јер
црвеној звезди је дозвољено пушење
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

limanfkv wrote:Covic je primer debeovsko/udbaske dzukele. Tako da "sajsi ćoki" 8) Njega bi trebalo iritirati u svakoj prilici, gari je sibica samo takva.
Da je ovo iole normalna država kao što nije, ovo udbaško g***o bi bilo ili 2 metra pod zemljom, ili na višegodišnjoj robiji. Pošto je sve naopako, ovo je jedan od glavnih "sportskih radnika" u zemlji. Ne, nema nade i nema nam pomoći.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
borrissey

Post by borrissey »

Dobro reče Kej, trebalo bi mu se posrati posred cvikera...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 05510.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Despotović je gostujući kod Nebojše Petrovića u emisiji "Total soker" nosio Zvezdinu majicu što je razljutilo navijače Spartaka.

Oni su upali na trening kluba, vređali Despotovića i pretili mu jer se deklarisao kao navijač Beograđana.

Mladi napadač je, kako saznaje SOS kanal u strahu za svoju bezbednost i ne izlazi iz kuće, a videćemo kako će se sve završiti i hoće li Subotičani zauzeti stav u ovoj situaciji...
DUB

Post by DUB »

Tuzicu ga za licnu uvredu i nanosenje duhovnog bola!
:shit: jedno sverezimsko!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Locked