Mark Renton wrote: ↑Wed Apr 24, 2024 10:48 am
Citam medije danima nigde se ne pominjemo, dok sa druge strane pljuste vesti o Radnickom i blizancima. I treba tako bas zbog toga sam najvise ubedjen da cemo ih danas zveknuti i bas zbog toga ce pobeda biti jos sladja. Nek ih favorizuju mediji, nek osete da su visoko poleteli dok im ne dodje bolno spustanje na zemlju
Apsolutno zasluzena pobeda!
Sto neko rece, seljacka igra Radnickog. Nisu zasluzili finale, a i u prvenstvu su nekim cudom ispred nas na tabeli.
Svi u Loznicu!
Samo jedna pobeda nas deli od grupne faze lk i naravno trofeja u kupu
Očekivao sam zatvorenu utakmicu, ali da ovi tako kukavički igraju kući, nisam baš. Bukvalno nemaju ni za sitnicu da se uhvate da žale.
Lepa uvertira za vikend, jebo kup, hoću ciganski skalp konačno.
fcvisart wrote: ↑Wed Apr 24, 2024 6:04 pm
Bravo bree!
Da ne zaboravim da ebem sudijama za 3 minuta nadoknade. Trebalo je minimum 6.
Nije moglo slađe!
To sam i ja hteo napisati, ali, eto, obilo im se o glavu.
Cestitke momcima, ali jedva ugurasmo tu jednu loptu u gol. Moralo je mnogo ranije. Svaka cast Koracu
PS
Treba pohvaliti Dudica za izjavu posle meca. Veoma posteno, s obzirom na momenat. Bravo, svaka cast
Last edited by Turija on Wed Apr 24, 2024 6:16 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cekaj cekaj, do Loznice ima jos mesec dana, ajmo korak po korak. SVI U NEDELJU NA KARADJORDJE PROTIV kancera i da pozdravimo momke koji su u onakvoj atmosferi uspeli da izadju kao pobednici!