Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ultra komsa

Re: Uprava

Post by ultra komsa »

Juce sam pricao sa jednim od nasih igraca, koji mi je rekao da igracima dugo vec nisu isplacene plate! Nadam se da ce se i o tome racuna voditi, ipak oni treba sad da ginu na terenu u ovakvim trenucima!
Nevernik

Post by Nevernik »

Stiglo zvanicno saopstenje

http://www.fkvojvodina.rs/2014/08/saops ... jvodina-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Hteli smo da oteramo gamad, oterali smo ih. Hteli smo da na celu bude covek koji navija za Vojvodinu, dobili smo ga. Hteli smo transparentnost, dobili smo vise transparentnosti za ovih par meseci nego za par godina u nazad. Svaki dan citam nekakve rasprave na forumu, za stabilizaciju je potrebno mnogo vremena a isto tako i da se oceni rad sadasnje uprave. Zato puna podrska sadasnjoj upravi :!: :!: :!:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
rula

Post by rula »

vosa do groba wrote:Hteli smo da oteramo gamad, oterali smo ih. Hteli smo da na celu bude covek koji navija za Vojvodinu, dobili smo ga. Hteli smo transparentnost, dobili smo vise transparentnosti za ovih par meseci nego za par godina u nazad. Svaki dan citam nekakve rasprave na forumu, za stabilizaciju je potrebno mnogo vremena a isto tako i da se oceni rad sadasnje uprave. Zato puna podrska sadasnjoj upravi :!: :!: :!:
+1
ФИРМА 1989

Post by ФИРМА 1989 »

ultra komsa wrote:Juce sam pricao sa jednim od nasih igraca, koji mi je rekao da igracima dugo vec nisu isplacene plate! Nadam se da ce se i o tome racuna voditi, ipak oni treba sad da ginu na terenu u ovakvim trenucima!
Nije istina. U prethodnih mesec i po dana su dobili dve plate. Juce su dobili i premije od kupa. Prvi put u blizoj istoriji, premije su dobili i igraci koji vise nisu u Klubu.
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Matador

Post by Matador »

Da li je Curko potpisao ugovor sa Vojvodinom? Kakvu vrsta pozajmice od, cini mi se, 17 500E je FKV dao Donjem Sremu? Kada se ocekuje da bude vracena, znajuci da su sad tamo Cabra i Cika Rasa? Svaka cast za saopstenje, jos da dodje pravi sportski direktor i da se podigne tuzba protiv Pavlovica, Vukovica i famozna protiv Cabre za stan u Mileve Maric i ja sam prezadovoljan! Jedini ozbiljan minus je sto nema odgovora Scepanovica, ali transparentnost se mnogo povecala i red je to pohvaliti!!
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Matador wrote:Da li je Curko potpisao ugovor sa Vojvodinom? Kakvu vrsta pozajmice od, cini mi se, 17 500E je FKV dao Donjem Sremu? Kada se ocekuje da bude vracena, znajuci da su sad tamo Cabra i Cika Rasa? Svaka cast za saopstenje, jos da dodje pravi sportski direktor i da se podigne tuzba protiv Pavlovica, Vukovica i famozna protiv Cabre za stan u Mileve Maric i ja sam prezadovoljan! Jedini ozbiljan minus je sto nema odgovora Scepanovica, ali transparentnost se mnogo povecala i red je to pohvaliti!!
Sto se tice Curka, decko je dobio dozvolu od kluba da ode na probu u Udineze, bio je tamo nedelju dana i sada ceka odgovor iz Italije...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/4288/ ... eti-stecaj" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
Grouch

Post by Grouch »

Ne razumem zbog cega,u danasnjem wc papiru pod nazivom S.Zurnal (s kojim bi da je do mene odma prekinuo svu komunikaciju i zabranio im ulaz na stadion),g. Scepanovic pohvalno govori o saradnji sa gradskom vlascu tj o njihovom odnosu prema svom klubu.I ne samo o fudbalskom nego i u ostalim sportovima nesto se ne secam da su znacajno pomogli.Isto se odnosi i na ostale klubove u gradu.Kosarkaskom klubu je skoro trebalo 100000 evra za ulaz u Jadransku ligu pa je grad mogao to da da i da mu se cifra vrati samo od prodatih ulaznica.Sve sto su uradili u zadnjih par godina je izgradnja Frankenstajn tribine zbog koje bi "arhitekta" koji je tu rugobu smislio trebao da zavrsi na robiji jer je ocigledno kupio diplomu.I to su uradili na silu i da bi sacuvali svoj obraz jer ne bi mogli da igramo u Evropi pa ajde brze bolje da se nesto skarabudzi da ne bi ispala bruka.Skoro je bio negde clanak u novinama da grad Uzice daje Slobodi godisnje oko 150000 evra a njihov budzet je 7-8 puta manji od Novog Sada.Podrzavam u bar 80-90% ono sto je nova uprava za sad uradila i bas sam hteo da predlozim da pritisnu grad malo da odrese kesu a nadam se da ce se u buducnosti to i dogoditi umesto ovih kurtoaznih izjava punih hvale g.Scepanovica.
nssale

Post by nssale »

A ja se nadam da se grad nece otvoriti jer pare iz budzeta ne treba deliti klubovima, vec ga treba dati u razvoj skolskog i omladinskog sporta pre svega, treba obezbediti uslove onima koji postizu vrhunske rezultate i donose medalje sa najvecih takmicenja, treba finansirati sportske manifestacije od opsteg znacaja, eno postavljalo se pitanje hoce li se i nadalje odrzavati fruskogorski maraton itd. fudbalski klub je poslednja stavka u koji treba da idu pare poreskih obveznika, maksimalno gde grad treba da pomogne je da sredi stadion koji je u njegovom vlasnistvu kako ne bi imali problema oko igranja Evrope ili da se dogovori sa Fk Vojvodinom oko ulaganja u isti uz neki udeo u vlasnistvu.
Grouch

Post by Grouch »

nssale wrote:A ja se nadam da se grad nece otvoriti jer pare iz budzeta ne treba deliti klubovima, vec ga treba dati u razvoj skolskog i omladinskog sporta pre svega, treba obezbediti uslove onima koji postizu vrhunske rezultate i donose medalje sa najvecih takmicenja, treba finansirati sportske manifestacije od opsteg znacaja, eno postavljalo se pitanje hoce li se i nadalje odrzavati fruskogorski maraton itd. fudbalski klub je poslednja stavka u koji treba da idu pare poreskih obveznika, maksimalno gde grad treba da pomogne je da sredi stadion koji je u njegovom vlasnistvu kako ne bi imali problema oko igranja Evrope ili da se dogovori sa Fk Vojvodinom oko ulaganja u isti uz neki udeo u vlasnistvu.
Sami su se gurali (gradska vlast) da se Vojvodina izuzme iz privatizacije pa onda neka i pomazu dok se ta nakaradna odluka ne promeni.A upravo je FKV primer vrhunskog omladinskog sporta iz kojeg izlaze brojni reprezentativci.Ne znam na koji omladinski sport si mislio kad nam u svim klubovima i sportovima manje vise i igraju omladinci jer barabe sve rasprodaju.Nisam ni mislio da grad treba da da kes nekom indijancu tipa Pavlovic pa da on radi sta hoce nego da kao sto si i rekao ulozi u infrastrukturu,da uleti kad treba kao sto nije na primeru kosarkasa,da rukometasi i vaterpolisti ne igraju bogu iza nogu i da niko ni ne zna da igraju nego na svom Spensu gde igraju decenijama i tome slicno.Posto nece da privatizuju jer smo mi najpametniji na svetu pa nam to ne treba onda neka pomognu na te nacine.I gde iskopa Fruskogorski maraton?Prevezes ljude gore i pustis ih da setaju kolko ko hoce,ko da za to trebaju neke pare:)
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ulganje u fudbalski i bilo koji drugi klub bi bilo čisto rasipanje novca. Grad da ulaže u infrastrukturu i razvoj bazičnih (neprofitabilnih) sportova - atletika, gimnastika, plivanje, da svoje institucije (zavod za sport i DIF) konstantno osavremenjuje opremom (oprema za dijagnostiku je neverovatno skupa), novom literaturom (mora mnogo, mnogo više literature da se prevodi na naš jezik, a to nije jeftino), da stručnjacima tih instituacija plaća usavršavanja i seminare u inostranstvu. Ulaganjem u te stvari grad ulaže u sebe i svoj sport na najdirektniji mogući način u samom korenu ili bolje rečeno temelju sporta. Inače, sam školski sport je u jako lošem stanju, a to treba da bude predmet najvećeg interesovanja grada/države jer se kroz školski sport stvaraju zdrava deca. Procenat gojazne dece zabrinjavajuće raste, kao i dece sa raznoraznim posturalnim i drugim problemima, koji koren vuku u modernim navikama - kompjuter i odsustvo fizičke aktivnosti. Sport, pre svega, treba da nam bude sredstvo za zdravlje koje će nam podići kvalitet života, a ne beg iz bede i rešavanje finansijskih problema kroz forsiranje dece na bavljenje vrhunskim sportom. Na kraju, iz dobro dizajniranog programa školskog sporta, benefite može ostvariti i sam profesionalni sport jer će deca imati uslove, nadzor i kvalitetan rad u najkritičnijim fazama svog razvoja. A da se ne vraćam na onu priču o selekciji kroz školski sport, gde uvid imamo u kompletan naraštaj dece i gde svako dete možete usmeriti ka sportu prema kom svojim genetskim osobinama i predispozcijama najviše pripada, ukoliko dete i roditelj vide sebe tj. dete u vrhunskom sportu, jer vrhunski sport nije zdrav.

Inaće, renoviranje staze na Karađorđu, izgradnja prostorija na stadionu atletskom klubu, renoviranje đačkog i adaptiranje hale na sajmu za atletiku su najbolje investicije u novosadski sport u poslednjih 20 godina, koliko god se navijaču Vojvodne ne sviđa to što je atletika našem stadionu. Zimi, atletičari iz cele Srbije dolaze u halu na sajmu da održavaju formu. Atletski klub Vojvodina je dao dvoje vrhusnkih atletičara - Ivanu Španović i Mihaila Dudaša, a u najavi ih ima još - sestre Grujić (Grujine ćerke), Atina Kamasi itd., to je nešto čime Novi Sad treba da se ponosi.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Milan

Post by Milan »

Znaci da dug ipak nije 8-9 miliona, vec oko 6...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Milan wrote:Znaci da dug ipak nije 8-9 miliona, vec oko 6...
Ako se zanemari "cuvena" Vukoviceva menica. Dodaj to i dug je 2.5 miliona veci.
Post Reply