Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rakovac

Re: Marketing kluba

Post by Rakovac »

Savcic Luka wrote: Thu Feb 06, 2025 7:37 pm Kad bi se na severu pojavio transparent:
“Praški studenti nekada = studenti Srbije danas”
Nešto mi pade na pamet… :D
To na severu nećeš sigurno videti. Teoretski moguće na drugoj tribini ali i to teško. Nije nemoguće da grobari viču Vučiću p..... i da traže to isto od severa ali dobiće samo ćutanje. Možda im naš deo zapada odgovori.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Rakovac wrote: Fri Feb 07, 2025 8:59 am
Savcic Luka wrote: Thu Feb 06, 2025 7:37 pm Kad bi se na severu pojavio transparent:
To na severu nećeš sigurno videti. Teoretski moguće na drugoj tribini ali i to teško. Nije nemoguće da grobari viču Vučiću p..... i da traže to isto od severa ali dobiće samo ćutanje. Možda im naš deo zapada odgovori.
Искрено ја са гробарима заједно не би певао ништа, па чак ни то...

А сигуран сам да ће покушати да нас увуку у то њихово, како би навукли више воде на своју воденицу и поново узјахали прво место и титуле.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom wrote: Fri Feb 07, 2025 10:11 am
Rakovac wrote: Fri Feb 07, 2025 8:59 am
Искрено ја са гробарима заједно не би певао ништа, па чак ни то...
+1

Запад се изјаснио још на текми против цигана прошле сезоне на зиму, тад је лепо грмело, након оне пароле годину дана након Дејине смрти не бих ни у цркву ишао са њима, а не да скандирам жвалавом...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Sa grobarima ne bih delio poslednju casu vode.
Gamad belosvetska, kao i crveni im blizanac.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote: Fri Feb 07, 2025 1:37 pm Sa grobarima ne bih delio poslednju casu vode.
Gamad belosvetska, kao i crveni im blizanac.
:thankyou:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

S ovim lažnim opozicionarima koji kukaju isključivo jer im je malo redukovan dovod s državne sise i ni zbog čega više, se ne treba i ne sme poistovetiti nikada i ni u jednom pogledu. Kad se stvari okrenu i oni dođu na mesto na kojem im je sada njihova najrođenija crvena sestra biće isti i još gori od te gamadi.
Već je sve to viđeno i ne treba biti naivan ni najmanje, uvek su isti bili i isti će ostati. Jedini ispravan način je na identičan način ignorisati i crvenu i crnu gamad.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Niti bi im se ko pridružio, niti bi oni tražili podršku od nas. Tako da sve je na svom mestu.
Meni je i samo skandiranje Vučiću pederu više glupo. Neki vid podrške ovako transparentom ili slično mi je mnogo bolje. Nije identično, ali neka analogija Praških studenata i današnjice se može izvući
slanobarac

Post by slanobarac »

A šta nam fali da sami, pre grobara, iskažemo nas stav. Zašto čekati njih?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Turija

Post by Turija »

Kakav je Rosic otkacen lik :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Image

Ko je to nama iz marketinga bio juče na derbiju? :greenbutt: :greenbutt: :greenbutt:

Je l’ realno da je nekom palo na pamet da radi ovakve kape?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ја мислим да су то пијачарске, можда испод има још неки грб, а верујем да су управи симпатичне :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Исто сам био збуњен када сам видео ту капу.
Turija

Post by Turija »

CRD FCV wrote: Mon Feb 24, 2025 12:22 am Исто сам био збуњен када сам видео ту капу.
I ja. Pravi autogol.
Nadam se slucajan, iako u profi marketingu ne smelo nista biti slucajno. Za ovu kapu :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Mon Feb 24, 2025 10:24 am
CRD FCV wrote: Mon Feb 24, 2025 12:22 am Исто сам био збуњен када сам видео ту капу.
I ja. Pravi autogol.
Nadam se slucajan, iako u profi marketingu ne smelo nista biti slucajno. Za ovu kapu :oops:
Sad sam ušao na naš sajt i pogledao online ponudu. Trenutno tu stoji jedna kapa i jedan kačket, a ništa od toga nije ni blizu ovoga što je na slikama gore. Tako da mi se čini da ta kapa nema nikakve veze sa zvaničnim marketingom nego da je pravi neko u sopstvenoj režiji.
Post Reply