Uprava
- Neizlecivi
Re: Uprava
Ukoliko ne dozvoljava kameru, mozda neko moze da snimi samo audio i da kasnije imamo prezentaciju svega toga. Ili da se na bilo koji nacin zabelezi sve kako bi svi mogli cuti.
Ne razumem pojedine forumaše što se ljute na druge kolege forumaše što ovde postavljaju pitanja upravi FK Vojvodine.Pa zar nije nova uprava došla na čelo Kluba da klub spase finansijske propasti i na obećanju pune trasparentnosti u radu?
Ja ne kažem da sad Uprava (Predsednik) treba odmah da odgovori na sva postavljena pitanja navijača, ali ako se već sam ponudiš da odgovaraš na pitanja forumaša, onda je osnovni red da se dato obećanje i ispuni (u nekom razumnom vremenskom periodu), kako bi ti ljudi verovali i u ono drugo što radiš.
Zašto sad Konferencija za (nezadovoljne) forumaše?Nisu forumaši novinari, pa da ih pozivaš na Konferenciju za štampu. I osnovno, u čemu je suštinska razlika dati odgovor na isto postavljeno pitanje na konferenciji ili na forumu?Ako Predsednik istinski želi da odgovori na postavljena pitanja forumaša ima mnogo načina, ako ne želi, onda ništa - i do sada je bilo tako. Jedan je Djumi
.
Ja ne kažem da sad Uprava (Predsednik) treba odmah da odgovori na sva postavljena pitanja navijača, ali ako se već sam ponudiš da odgovaraš na pitanja forumaša, onda je osnovni red da se dato obećanje i ispuni (u nekom razumnom vremenskom periodu), kako bi ti ljudi verovali i u ono drugo što radiš.
Zašto sad Konferencija za (nezadovoljne) forumaše?Nisu forumaši novinari, pa da ih pozivaš na Konferenciju za štampu. I osnovno, u čemu je suštinska razlika dati odgovor na isto postavljeno pitanje na konferenciji ili na forumu?Ako Predsednik istinski želi da odgovori na postavljena pitanja forumaša ima mnogo načina, ako ne želi, onda ništa - i do sada je bilo tako. Jedan je Djumi

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako me sećanje ne vara, čini mi se da je Zoka Šćepanović još prilikom odgovaranja na tih par pitanja spomenuo da će biti organizovan ovakav vid druženja ili kako bi to već drugačije nazvali.... Generalno mi imamo potrebu da kritikujemo svakog I sve u svako vreme ali smatram da je ovo pošten potez sa njegove strane, pogotovo što bi dobili mnogo realniju sliku prilikom razgovora uživo nego kroz pisanje na forumu. Ukoliko se pogledaju neka pitanja moze se steći utisak da su nezgodna I ko garantuje da se prilikom odgovora na forumu nešto od toga ne bi moglo zloupotrebiti od strane štampe ili OLOŠA poput tog Vuka, Pavlovića itd.
Come on you Reds!
Tom logikom stvari ko garantuje da nije bio neki covek od tog olosa bio danas? Taj olos je isuvise vezan za klub i ne treba njima forum da saznaju sta ih interesuje1892 wrote:...Ukoliko se pogledaju neka pitanja moze se steći utisak da su nezgodna I ko garantuje da se prilikom odgovora na forumu nešto od toga ne bi moglo zloupotrebiti od strane štampe ili OLOŠA poput tog Vuka, Pavlovića itd.

Generalno mislim da je ovo dobar potez u pravcu normalizacije odnosa na relaciji klub-navijaci pod uslovom da su iskrene namere. Ako su namere samo da se vidi ko to kritikuje na forumu onda je ovo dno dna. Buducim potezima ce se vec videti stvarna navika ovog sastanka, do tad nam ostaje samo da se nadamo u iskrene namere da se razgovara sa navijacima.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Konferencija je trajala oko 2 ipo sata, bilo je 25ak ljudi, sve je do detalja objasnjeno, svaki transfer je objavljen koliko je klub dobio novca, pricalo se o planu za utakmice protiv cigana(medjutim po tom pitanju za sada jos nista ne moze da se uradi, tema jednog ovakvog novog sastanka ce biti vezana samo za to), u praksi ce biti da se jednom mesecno organizuju ovakvi sastanci, objavljeno je koliki je trenutni dug(ako sam dobro shvatio 3miliona), koliko smo dobili od transfera koliko smo potrosili i na sta,(1,7miliona smo vratili dug, 2,7 miliona od transfera smo ukupno dobili, od miliona koji je ostao, 500.000 je potroseno na neophodne obaveze, a ostatak je trenutni budzet kluba, ugovori za neke igrace(Radoja, Vanja) su sklapljani tako da imamo stalni priliv novca, a i da bi se izvuklo vise para(ipak je na rate), odgovarano je na previse pitanja i tema da bih trenutno mogao da se setim, uglavnom neko ce me sigurno nadopuniti, i sutradan kad se slegnu utisci cu verovatno dopisati jos dosta toga. Pojedinci su davali svoje predloge i licno mi se svidja sto je Scepanovic dobre predloge zapisivao(npr. kada se gostuje prijateljskim utakmicama po selima da se ponesu neke zastavice i predmeti sa obelezjima kluba i podele deci tamo, da se kao nekad vrati bus koji bi imao relaciju stadion Karadjordje-Vujadin Boskov za decu koja treniraju tamo), i jos svasta nesto ...ernesto wrote:Hoce neko reci kako je proslo danas???

Zaboravih da napisem bilo je i pitanje vezano koliko Vojvodini pripada od transfera Dusana tadica, oko 320.000. uglavnom prva rata od oko 100.000 se ocekuje do nove godine.
PS Ne zamerite ako ima gramatickih gresaka ovo sam jako zbrzao dok sam pisao ///

Edit: Pregovara se sa Umbrom, detalji su nesto malo povoljniji nego sa Jomom, i predstavnici Umbra bi vec ove nedelje trebale da dodju u posetu da obidju FCVB.
Ja sam zadovoljan danasnjim sastankom sa Scepanovicem. Da je ovo odmah uradio, verujem da bi se mnogi problemi predupredili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Такође сам задовољан састанком, поготово чињеницом да смо заиста били у прилици да поставимо сва питања на која су нас одговори занимали, и надам се да ће заиста овакви сусрети, као што нам је речено, постати пракса.
Salefkv је написао суштину свега на састанку реченог, да додам само да је потврђено да ћемо у оквиру прославе стогодишњице одиграти током октобарске репрезентативне паузе планирани меч са Шајкашем у Ковиљу, као и да је контактирана поново, око новог термина пријатељске утакмице и уз извињење, прашка Славија, коју такође планирамо да до краја календарске године угостимо у Новом Саду.
Salefkv је написао суштину свега на састанку реченог, да додам само да је потврђено да ћемо у оквиру прославе стогодишњице одиграти током октобарске репрезентативне паузе планирани меч са Шајкашем у Ковиљу, као и да је контактирана поново, око новог термина пријатељске утакмице и уз извињење, прашка Славија, коју такође планирамо да до краја календарске године угостимо у Новом Саду.
- vosa do groba
Ja sam prezadovoljan sastankom. Ono sto mi se najvise svidja, a sto to nismo mogli da vidimo do sada jer niko nije izasao sa nekim informacijama, jeste to da se radi na svim poljima, jeste stabilizacija kluba najvaznija, ali se planira i radi dugorocno, sto se moze videti po sldecim odgovorima. Cela omladinska skola, od poletaraca do omladinaca trenira i ima zadatak da igra igru prvog tima, tako da kada se dodje do prvog tima ne izgledaju kao da su pali sa kruske. Kada se radi o mladjim kategorijama, treneri su dobili zadatak da nadju 4 najprestiznija turnira u Evropi i da odu tamo i izmere snage sa drugim evropskim ekipama. Sto se tice naseg ocajnog marketinga, na tome se takodje radi, planira se da se otvori Vosin sop, da se mozda uvedu ture po stadionu kao sto to postoji u inostranstvu, takodje mozda ce i muzej, koji ce biti otvoren povodom sto godina, da ostane otvoren za stalno, radice se rebrendiranje stadiona i mural ce biti prekrecen, radi se rebrendiranje autobusa. Davali su se neki predlozi po pitanju marketinga, a to takodje moze biti tema jednog posebnog sastanka. Svidja mi se sto je Zoka otvoren za razgovor i predloge, zeli da ukljuci navijace u funkcionisanje kluba na ovaj nacin. Takodje neke odluke, tipa za model novih dresova, nece se donositi bez navijaca. Planira se da se jednom mesecno odrzavaju ovakvi sastanci. Takodje, jedna jako dobra stvar jeste da oni koji nisu iz Novog Sada, a navijaju za Vojvodinu, mogu da skupe ekipu, da napune jedan bus za svaku nasu utakmicu, i uprava ce poslati besplatno bus po njih. Sto se tice dugova, to je sve lepo objasnjeno, kada su dosli, dugovalo se 4 900 000 evra plus je 1 700 000 evra bilo u sporovima, od sadasnjih transfera se vratilo 1 700 000 000 evra sto znaci da sada dugujemo 3 200 000 i u sporovima je 1 700 000 evra. Ostatak para je otisao na tekuce obaveze i posto smo dugovali tri plate isplacena je jedna zaostala i premije od finala kupa, tako da sada dugujemo 2 plate. Na racunu imamo 500 000 evra, medjutim pare se ne trose olako nego namenski i to mi se svidja jako. Bilo je tu reci jos o dosta toga, ovo je po meni ono najvaznije, a nekih stvari ni ne mogu da se setim. Prosto ne mogu da poverujem u sve ovo. Samo da sve bude kako treba, i mislim da cemo imati klub kakav smo zeleli. 

Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Njaks, pitanja postavljam predsedniku koji se registrovao na forumu i trazio da odgovori na pitanja svih navijaca, a zatim pogazio rec i veliku vecinu ostavio bez odgovora. Sramno, ponizavajuce. Zatim zakaze sastanak radnim danom 24h ranije, znajuci da vecina nece moci ili hteti da ide. Ako odgovori na sva pitanja i to na forumu ima moje izvinjenje. Sto se tice ovih sastanaka nije to nista novo. Vecina njih je i sa Batom tako sastancila. Menadzer Kikovca je rajo bozovic tako da klub njemu reket placa. Bravo za ispravnu navijacku pricu i predsednika, kao i sve zapoalene iz nelegalne pavloviceve skupstine koja i dalje za hleb zaradjuje od Vojvodine. Nisam isao u Korteo na sastanak, nije mi palo na pamet ni juce. Samo vi sastancite. Za mene je veca sramota da kao clan nove skupstine ne dodjem na saziv iste, nego da kao etiketirani internet huligan(moderno je ovako prozivati po forumima) ne dodjem na sastanak navijaca i da idem na noge predsedniku koji je pogazio jedino obecanje pre stupanja na duznost TRANSPARENTNOST, a zatim i uskratio navijace za odgovore na forumu. Neka sastanci ko zeli, ali neka i gosn Zoka odvoji pola sata za odgovore ostatku navijaca na forumu. I Njaks aj da zavrsim post u vasem maniru i da budem malo vise kul od obicnog internet huligana. ENDE.
Brate Matador,kako ti mracis,to je strasno! Mani se negative,to nikome nije dobro donelo!
Banujte me molim vas 

- Schteph_F89
A ko si ti da zahtevas nesto od Kluba? Razumem da te interesuju mnoge stvari, i mene isto, ali da ti zahtevas od predsednika to i to, ej... Pa navijac si, majku mu, neke stvari i ne mora da te interesuju. A i ako te interesuju, ti si taj koji treba da se snadjes da to saznas. Kao sad odem da kupim kolu i zahtevam da znam koliku platu ima tehnolog, zasto je zena od radnika na traci uradila to i to, a tek magacioner... Lepse mi je bilo pratiti Vosu 90-tih kada sam o njoj cuo sam na madjarskom pregledu sporta nego sad, kad hteo ne hteo cujem kojekakve bljuvotine. Ima nas raznih...Matador wrote:...
- Red Marquis
- Moderator
Imamo pravo da znamo zato što Vojvodina (srećom) još nije ničija privatizovana prćija.Schteph_F89 wrote:A ko si ti da zahtevas nesto od Kluba? Razumem da te interesuju mnoge stvari, i mene isto, ali da ti zahtevas od predsednika to i to, ej... Pa navijac si, majku mu, neke stvari i ne mora da te interesuju. A i ako te interesuju, ti si taj koji treba da se snadjes da to saznas. Kao sad odem da kupim kolu i zahtevam da znam koliku platu ima tehnolog, zasto je zena od radnika na traci uradila to i to, a tek magacioner...Matador wrote:...
Io odio Belgrado
Ocigledno je da odgovore traze forumasi koji su ili saznali (od nekoga iz kluba) za neka desavanja ili oni koji traze svoje "mesto pod suncem".Ja sam odavno prestao postavljati pitanja jer,sta u zemlji Srbiji znaci dobiti odgovor od nekoga? Apsolutno nista!

- Neizlecivi
Apsolutno se slazem da treba zahtevati odgovore, ali covece dragi na pogresnom mestu ih trazis. Ukoliko si vec toliko zagrizen, da si ovde gori od Kalimera, 10 postova dnevno koji zamrace bilo sta lepo , a ovamo mu je ispod casti ili cega da ode na sastanak, iz razloga jer je neko rekao da ce ovde odgovoriti na sva pitanja a odgovorio je na 100/200. Covece oladi.