Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Spominje se da je vrhuška grada imala nekog udela u tome. Ali me interesuje jedna stvar. Kosan radi za Miškovića. Vedrio je i oblačio ligom u periodu Miloševića. Nama predsednik je Bajatović. Po cv-ju deluje politički ubedljivo najpodobniji... Osim ako Čika Miša pod stare dane nije otkrio da mu neka druga političja opcija više leži...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Navodni politicki upliv u njegov dolazak ne mora nuzno da znaci da je on politicki nepodoban za ove (posto nije), vec da je prosto nepodoban za planove koje oni imaju za FKV. Sta to za nas znaci, videcemo u narednim mesecima. S obzirom da su aktuelnoj vlasti prstici u apsolutno svemu (sto legalnom, sto nesto manje legalnom) ne bi me uopste cudilo da su u talu s kojekakvim pilicarima koji donose svoje balvane, te da im je u tom pogledu Kosanovic ipak neki loose cannon.
Da se razumemo, ne bih voleo da ga vidim nikad vise ovde, ali me prilicno uzasava cinjenica da neko treci iz senke moze da stopira dogovor dva kluba. Ne iznenadjuje me, niti je to ista novo, ipak, nista manje me ne uzasava...
Da se razumemo, ne bih voleo da ga vidim nikad vise ovde, ali me prilicno uzasava cinjenica da neko treci iz senke moze da stopira dogovor dva kluba. Ne iznenadjuje me, niti je to ista novo, ipak, nista manje me ne uzasava...

Bio sam među prvima koji se izjasnio protiv dolaska Kosanovića u klub i mislim da je dobro što nije tu. E sad, što ovi nesposobnjakovići i diletanti koji vode klub nisu u stanju da angažuju nikoga pa pripreme počinjemo bez trenera, pa u tim okolnostima čak i on deluje kao bolje rešenje od ničega, to je već drugo pitanje.
Pri tome meni Kosanović nije bio primarno problematičan zbog raznoraznih gluposti koje je ponekad izgovarao, odnosa koji prema nama nije uvek bio onakav kakav bi morao, mesta na kojima je u međuvremenu radio i sličnog. Po meni on po svojim karakteristikama, shvatanju fudbala, koncepciji koju zastupa, pa ako hoćete i po životnoj dobi, nije ono što nama treba. Nama treba energija, modernije shvatanje igre i postavka različita od one koja bi nam nudila samo suvi i teški prosek i ništa više, a što nam nude razni Kosanovići, Okuke, Bekvalci i drugi slični treneri, pravljeni na isti kalup. Pre bih bio za to da recimo vratimo i Bataka kao i dalje početnika, pa s njim budemo ako treba i lošije pozicionirani nego što smo sada, nego da nas neki Kosanovići "uspešno" popnu do petog mesta na tabeli i da se zadovoljimo time. Sve mi je bolje od toga da se potpuno utopimo u sivilo teškog proseka ove jadne lige, a s Kosanovićem bi tako nešto bilo izvesno.
Pri tome meni Kosanović nije bio primarno problematičan zbog raznoraznih gluposti koje je ponekad izgovarao, odnosa koji prema nama nije uvek bio onakav kakav bi morao, mesta na kojima je u međuvremenu radio i sličnog. Po meni on po svojim karakteristikama, shvatanju fudbala, koncepciji koju zastupa, pa ako hoćete i po životnoj dobi, nije ono što nama treba. Nama treba energija, modernije shvatanje igre i postavka različita od one koja bi nam nudila samo suvi i teški prosek i ništa više, a što nam nude razni Kosanovići, Okuke, Bekvalci i drugi slični treneri, pravljeni na isti kalup. Pre bih bio za to da recimo vratimo i Bataka kao i dalje početnika, pa s njim budemo ako treba i lošije pozicionirani nego što smo sada, nego da nas neki Kosanovići "uspešno" popnu do petog mesta na tabeli i da se zadovoljimo time. Sve mi je bolje od toga da se potpuno utopimo u sivilo teškog proseka ove jadne lige, a s Kosanovićem bi tako nešto bilo izvesno.
- gospodinFKV
Srpski fudbal je u vrlo specificnoj situaciji. U koliziji su naleti novih talentovanih trenera i katastrofalna infrastruktura, gde nije caka pokazati trenersko znanje, vec snalazljivost da igras na oranicama, gde svaka lopta prkosi svim mogucim zakonima fizike. Nasi igraci se u startu uce da se snadju na sra*e terenu, umesto da imaju tehniku da je pokazu na pristojnom.
S jedne strane imamo talas solidnih mladih trenera, s iskustvom igranja i treniranja napolju. S druge, imas oranice po kojima igraju ovde i prekaljene bata Djore koji znaju da se snalaze u tom mulju. Strpaj dva zadnja vezna, stavi bizona napred, a vi ostali trckarajte, pa ko naleti na loptu...samo nemojte po zemlji, jer znate i sami kakav je teren. Zato dinosaurusi ovde imaju odredjene rezultate, s vremena na vreme. Ne zato sto su dobri treneri, nego zato sto znaju da se brckaju u blatu.
S jedne strane imamo talas solidnih mladih trenera, s iskustvom igranja i treniranja napolju. S druge, imas oranice po kojima igraju ovde i prekaljene bata Djore koji znaju da se snalaze u tom mulju. Strpaj dva zadnja vezna, stavi bizona napred, a vi ostali trckarajte, pa ko naleti na loptu...samo nemojte po zemlji, jer znate i sami kakav je teren. Zato dinosaurusi ovde imaju odredjene rezultate, s vremena na vreme. Ne zato sto su dobri treneri, nego zato sto znaju da se brckaju u blatu.
Cekajte... Svi pisete kao da nemamo trenera... Da li sam ja nesto propustio ili nam je Krivi i dalje sef strucnog staba?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Pera Centar
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/prv ... 08-01-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
S obzirom na to ko je sve slobodan kao trener, ostanak Krivog bi bio odlicno resenje.
Necu ni da napisem ko je sve slobodan, da ne procitaju i ne dobiju ideje...
Zaista, bolje nemoj.gospodinFKV wrote:S obzirom na to ko je sve slobodan kao trener, ostanak Krivog bi bio odlicno resenje.
Svi ti "slobodni" su s razlogom u tom statusu i što se tiče nas tako treba i da ostanu. A pošto ovaj trust mozgova koji vodi klub očigledno nije imao dovoljno vremena da bilo šta odluči, vrlo je verovatno da ćemo gledati Krivog. Kao što i sam kažeš, u poređenju s dostupnim "alternativama" to ipak deluje pozitivnije.
Дилема је изгледа решена, "Криви" остаје на клупи, ако је тачно ово што пишу.
http://mondo.rs/a1157939/Sport/Fudbal/R ... odine.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mondo.rs/a1157939/Sport/Fudbal/R ... odine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Pristojno resenje, kad se sve uzme u obzir. 

Ne znam bas... Krivi jeste pristojno resenje, ali...
Ali neko je stopirao pregovore izmedju kluba i Lalatovica i Kosanovica, to je neko (ko ima moc da odlucuje u ime kluba) uradio sa razlogom.
Pri tom nije se ni kontaktirao Djumi - nas covek, bez kluba trenutno, covek za kojeg se svi ovde slazemo da je najbolje resenje, da bi posteno radio posao, i koji je jasno istakao da kad bi dosao, prvo sto bi uradio, rasterao one koji se petljaju u trenerski posao (menadzeri i ostalo koji imaju koristi i procente)... pri tome je rekao i da je spreman da se vrati u klub.
Kada se sve to uzme u obzir, dobija se utisak da se u Vojvodini nije trazio trener koji ce nesto da odlucuje i bude samostalan u svom radu... vec trener koji ce da slusa sta neko drugi kazi.
Ako su takvog pronasli u Krivom, onda sam skeptican koliko je to pristojno resenje.
Ali neko je stopirao pregovore izmedju kluba i Lalatovica i Kosanovica, to je neko (ko ima moc da odlucuje u ime kluba) uradio sa razlogom.
Pri tom nije se ni kontaktirao Djumi - nas covek, bez kluba trenutno, covek za kojeg se svi ovde slazemo da je najbolje resenje, da bi posteno radio posao, i koji je jasno istakao da kad bi dosao, prvo sto bi uradio, rasterao one koji se petljaju u trenerski posao (menadzeri i ostalo koji imaju koristi i procente)... pri tome je rekao i da je spreman da se vrati u klub.
Kada se sve to uzme u obzir, dobija se utisak da se u Vojvodini nije trazio trener koji ce nesto da odlucuje i bude samostalan u svom radu... vec trener koji ce da slusa sta neko drugi kazi.
Ako su takvog pronasli u Krivom, onda sam skeptican koliko je to pristojno resenje.
- gospodinFKV
Ima i to smisla.
S druge strane, napredovali smo u tome da ne ponudimo nekom novom poslusniku petogodisnji ugovor.
S druge strane, napredovali smo u tome da ne ponudimo nekom novom poslusniku petogodisnji ugovor.

Krivi do leta , javlja dnevnik
ako je tako, onda srecno Krivi.
Drago mi je sto je Kosan stopiran. Jos draze za Lalata. Tako da ne bih tu puno zalio. Skoro kao da sam ja donosio odluke
Ovo je ionako curkus liga. Bitnije je ko je predsednik kluba nego trener i igraci.

Drago mi je sto je Kosan stopiran. Jos draze za Lalata. Tako da ne bih tu puno zalio. Skoro kao da sam ja donosio odluke

Ovo je ionako curkus liga. Bitnije je ko je predsednik kluba nego trener i igraci.
Upravi kluba očigledno nije u interesu da osvojimo kup čim neće da vrate Branka Sosu Babića. Čovek je već pokazao kako se to radi, makar da su ga pozvali da bude stručni konsultant