Kakva je ovo sprdačina? Ja koji sam iz Sombora ne mogu sa svojom sezonskom da odem u Topolu udaljenu 30 km direkt na utakmicu? Već moram za svaki meč da idem za Ns po neku besplatnu kartu i pravim nepotreban trošak i vremena i para?
Prvo sramota oko stadiona i nikakvog oglasavanja uprave.
Sramota oko cele polusezone u Topoli.
Sramota oko stopiranja sezonskih.
Sramota oko sada distribucija ulaznica.
Najavljeno je za sezonske, ko uzme ima prevoz (ne treba mi, ali ako si najavio, kako smes da ogranicis na 100 ljudi ejj!!!).
Potom ova sramota oko toga da se svaku tekmu drndas do gigstixa. Pa majku mu staru, sta nisu uzeli email i svaku tekmu svakom vlasniku poslali qr kod za ulaz na sledecu tekmu. Zar je toliko tesko ne jebati onog zbog koga i dalje postojimo i imate fotelje???
Колико сам могао испратити навијачи Радничког из Крагујевца могу онлајн преко tickeline да поручују онлајн карте (а могуи контам и други клубови код нас) а кад ће то заживети код нас?
Ja mogu da razumem to sto vlasnoci sezonskih za zapad idu na istok, a ovi sa istoka na sever (mada sam ocekivao firmu na severu, jer je jug premala tribina. A mozda budu na severu i vlasnici sezonskih za istok i firma, a gosti na jugu). Jer ipak u B. Topoli ne postoji zapadna tribina. Imaju 3 redovne tribine i VIP.
Mogu i da razumem ta 2 autobusa. Jbg, 20+ autobusa je velik trosak, a i pitanje logistike (gde naci toliko autobusa tokom turisticke sezone svaki vikend?). A nije B. Topola toliko daleko da se ne moze snaci za prevoz.
Ali budalastinu sa preuzimanjem karata u je*enom gigstixu za svaku utakmicu posebno je najveca glupost na svetu! Pa mozgovi, poenta sezonske je da ne moram da se cimam za karte vise, da ne moram cekati u redovima, vec sa njom da idem na utakmice. To je osnovna namena sezonske! Kad vec QR kod na sezonskoj sluzi samo za ukras, onda ste morali vec jednom da se digitalizujete, udjete u 21. vek i omogucite online prijavu makar! Naucite nesto od te B. Topole kad vec igrate na tom stadionu!
N13 wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 9:00 am
Ja mogu da razumem to sto vlasnoci sezonskih za zapad idu na istok, a ovi sa istoka na sever (mada sam ocekivao firmu na severu, jer je jug premala tribina. A mozda budu na severu i vlasnici sezonskih za istok i firma, a gosti na jugu). Jer ipak u B. Topoli ne postoji zapadna tribina. Imaju 3 redovne tribine i VIP.
Mogu i da razumem ta 2 autobusa. Jbg, 20+ autobusa je velik trosak, a i pitanje logistike (gde naci toliko autobusa tokom turisticke sezone svaki vikend?). A nije B. Topola toliko daleko da se ne moze snaci za prevoz.
Ali budalastinu sa preuzimanjem karata u je*enom gigstixu za svaku utakmicu posebno je najveca glupost na svetu! Pa mozgovi, poenta sezonske je da ne moram da se cimam za karte vise, da ne moram cekati u redovima, vec sa njom da idem na utakmice. To je osnovna namena sezonske! Kad vec QR kod na sezonskoj sluzi samo za ukras, onda ste morali vec jednom da se digitalizujete, udjete u 21. vek i omogucite online prijavu makar! Naucite nesto od te B. Topole kad vec igrate na tom stadionu!
Slažem se sa svim navedenim od reči do reči. Najmanje što su mogli da nam puste na mejl kartu da se ne cimamo. Možda sam dosadan, ali čoveče ja iz Sombora moram za svaki meč po kartu za ns, a Topola mi pod nosom. Jeftinije mi ne otići već uzeti vip zapad na licu mesta, ali ne može ni to...
Sutra imam let nazad sa mora, ako bude jutarnji, ajd navratiću po kartu za Pazar, ako bude popodnevni već jedan meč propade...
A na društvenim mrežama isto, ne bi se udostojili da na nešto odgovore, bruka i sramota. Cirkus!!!
Мене највише брине што сам узо сезонску, а нисам у Србији до 30. јула, ако не успем да се пријавим за Ајакс онлајн, а 30. не буде места и неки батица што ће отићи једном у никад на утакмицу због имена противника, а ја извисим са сезонском за одлазак у Тополу стварно ће бити расуло... Тешка глупост
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
N13 wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 9:00 am
Slažem se sa svim navedenim od reči do reči. Najmanje što su mogli da nam puste na mejl kartu da se ne cimamo. Možda sam dosadan, ali čoveče ja iz Sombora moram za svaki meč po kartu za ns, a Topola mi pod nosom. Jeftinije mi ne otići već uzeti vip zapad na licu mesta, ali ne može ni to...
Sutra imam let nazad sa mora, ako bude jutarnji, ajd navratiću po kartu za Pazar, ako bude popodnevni već jedan meč propade...
A na društvenim mrežama isto, ne bi se udostojili da na nešto odgovore, bruka i sramota. Cirkus!!!
Ne slažem se ni za autobuse, jer mislim da su to trebali obezbediti kako god. A pogotovo nakon toga što su rekli da će biti. Sigurno je da neće svaku utakmicu ići svih 1000 ljudi, ali ima načina to iskoordinirati. Drugo, ovakvim potezima samo udaljavaju ljude.
Operativni deo kluba uključujući marketing ne postoji. Šta se dešava, ne znam, ali jednostavno ne postoji.