Ovaj napadac mi je zapao za oko kad smo igrali protiv Estonije,ali mislim da je nerealno da ga dovedemo jer Karpati igraju LE i i neverujem da bi dosao u nasu ligu.
+Lazetić. Ako sačuvamo Medu i Tumbu, otpustiti Ađurua. Đurovskog metlom najuriti. U slučaju da reše da nađu stvarno kvalitetnog centarfora iz inostranstva onda pustiti Jaoa. No to je teško za očekivati, mada sam siguran da Milinković želi pojačanje u napadu. Nije bio zadovoljan Jaom, pa ni Bilbijom, Brana i Abu u špicu su mu bila prinudna rešenja...Dejan wrote: Igraci kojima se treba zahvaliti ili ih poslati na pozajmice:
Nestorovic, Novakovic, Adjuru, Djurovski, Antwi, Mudrinski.
Francuzi odveli ĐerićaPosted by eZemun On November - 30 - 2010 0 Comment
Radnički iz Nove Pazove ostao je bez najboljeg igrača Uroša Đerića. Vodeći strelac Srpske lige „Vojvodina“ nastaviće karijeru u Francuskoj, uprava na čelu sa predsednikom Ostojom Kneževićem nije mogla da odbije ponudu Amiena, petoplasiranog tima Treće lige.
– Potrudiću se da ponovim partije iz prve etape i izborim se za mesto u startnoj postavi, iako je konkurencija žestoka – kaže Uroš Đerić.
Osamnaestogodišnji napadač bio je na oku i superligašima, pominjali su se subotički Spartak, OFK Beograd, pa čak i Crvena zvezda. Francuzi su, ipak, bili najkonkretniji i uplatili ratu na klupski račun.
U jesenjoj sezoni postigao je 12 golova i bio najzaslužniji za visok plasman crvenih. Novopazovčani su najuspešniju jesen završio na drugoj poziciji, uz lidera iz Pećinaca, Donji Srem.
Đerić je u ponedeljak otputovao za Amien, u novoj sredini provešće 15 dana, da bi se predstavio stručnom štabu i stavio potpis na vernost nekadašnjem drugoligašu.
S. Ž.