Iskreno se nadam da si u pravu.ernesto wrote:Ovo nema veze sa vezama,cista glupost!
Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2017/18
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ako je to istina, treba uzorati teren, nadjubriti ga dobro i posejati gladiole!Rabba wrote:Navodno se radi o finansijskoj rekonsolidaciji. Praktično bi se klubovi zamenili, Proleter bi postao Vojvodina, i obrnuto. Toliko mi jezivo i neverovatno to zvuči, da pokušavam da potisnem. Info je jako nepotvrđen.

Hoce li ti sto su izdavali blanko menice biti pozvani na odgovornost? U pitanju je klasican privredni kriminal, prakticno udzbenicka definicija.gospodinFKV wrote:Moguce da je to jedini nacin da se resimo onih silnih blanko menica. Navodno je ova agencija pronasla boga oca blanko menica ispisanih u proteklih nekoliko godina. Cista glupost i dalje, ali prosto ne vidim nijedan drugi razlog zasto bi se to radilo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Radoye, temelji ove drzave trenutno pocivaju na kriminalu, i to ne samo privrednom. Niko ovde ni u narednih 30 godina nece biti pozvan na odgovornost, kao sto nije ni u prethodnih 30.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1392557" onclick="window.open(this.href);return false;
Svakako da podrzavam da policija pocne borbu protiv kriminala u nasem fudbalu, ali sam ovog puta siguran da je ovo politicki rezirana stvar, jer se Nis gura jos od pocetka sezone. Spartak im pokvario unapred dogovoreni plan oko igranja u Evropi, pa sad zapocinju borbu protiv sudija. Jasno je da niko ne bi bio priveden da su uloge bile obrnute!
Da je iskrena zelja za pravdom, Piper bi vec bio osudjen na dozivotnu!
Drage Nislije, pokusali ste dodji do Evrope igrama van terena... ali Spartak (pa i Cukaricki) su to zasluzili na terenu vise od vas. Penal u Subotici, greske sudije, privodjenje i ostalo je izrezirana prica, jer je javnost shvatila sta se desava.
Svakako da podrzavam da policija pocne borbu protiv kriminala u nasem fudbalu, ali sam ovog puta siguran da je ovo politicki rezirana stvar, jer se Nis gura jos od pocetka sezone. Spartak im pokvario unapred dogovoreni plan oko igranja u Evropi, pa sad zapocinju borbu protiv sudija. Jasno je da niko ne bi bio priveden da su uloge bile obrnute!
Da je iskrena zelja za pravdom, Piper bi vec bio osudjen na dozivotnu!
Drage Nislije, pokusali ste dodji do Evrope igrama van terena... ali Spartak (pa i Cukaricki) su to zasluzili na terenu vise od vas. Penal u Subotici, greske sudije, privodjenje i ostalo je izrezirana prica, jer je javnost shvatila sta se desava.
- Red Marquis
- Moderator
Crni kancer će uzeti kup, a Radnički pobedom u poslednjem kolu ide sa svojim saučesnikom Spartakom u Evropu. I biće sve ko što je i mirisalo na početku sezone.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Ma da. Najbolji sateliti i poslusnici ce biti plasirani izmedju 2. i 4. mesta. Sve se zna na pocetku sezone...
Постоји ли начин да се на АПР или НБС види нешто о тим меницама?gospodinFKV wrote:Moguce da je to jedini nacin da se resimo onih silnih blanko menica. Navodno je ova agencija pronasla boga oca blanko menica ispisanih u proteklih nekoliko godina. Cista glupost i dalje, ali prosto ne vidim nijedan drugi razlog zasto bi se to radilo.
Једном смо требали да издамо мало више робе некој фирми и шеф је негде на нету видео да су недавно издали доста меница

- gospodinFKV
Iskreno, pojma nemam. Kazem, cuh da je ''navodno'' pronadjen velik broj menica. Sve cemo saznati, valjda... 

https://www.nbs.rs/internet/cirilica/67/rmo.html" onclick="window.open(this.href);return false;Del_Boske wrote:Постоји ли начин да се на АПР или НБС види нешто о тим меницама?gospodinFKV wrote:Moguce da je to jedini nacin da se resimo onih silnih blanko menica. Navodno je ova agencija pronasla boga oca blanko menica ispisanih u proteklih nekoliko godina. Cista glupost i dalje, ali prosto ne vidim nijedan drugi razlog zasto bi se to radilo.
Једном смо требали да издамо мало више робе некој фирми и шеф је негде на нету видео да су недавно издали доста меница
Uz MBR se može videti registrovano stanje izdatih menica za svaku firmu ili pravno lice.
Backa se izvukla (Sm)rad je ostao u ligi a ispao Javor iz Ivanjice .
- Neizlecivi
Nije da mi nije drago da ostane Backa, ali i ovo je sumnjivo na kvadrat. Iz 2 u 1 uz dva crvena u drugom poluvremenu... Nazalost Rad ostao, iako po nekim informacijama i ljudi iz saveza su bili najradije za varijantu da Rad leti u nizi rang.
Backa izdominirala poslednja 3 kola (hahaha), a zna se kako smRad ostaje u ligi godinama... Eto Javor necemo gledati bar jednu sezonu...Neizlecivi wrote:Nije da mi nije drago da ostane Backa, ali i ovo je sumnjivo na kvadrat. Iz 2 u 1 uz dva crvena u drugom poluvremenu... Nazalost Rad ostao, iako po nekim informacijama i ljudi iz saveza su bili najradije za varijantu da Rad leti u nizi rang.
-
Drago mi je za Bačku, nije mi jasno zasto Javor (mislim da je njihov čova Lazovic u savezu). Izgleda od sledeće sezone na još plus dva gostovanja sigurno putujem i to na baš daleke destinacije - Bačka Palanka i Slana Bara 

Proleter ce igrati na Karadjordju tako da je jos krace gostovanje. Prakticno imacemo domacinstvo vise.