Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Super Liga - sezona 2024/25

Post by Karlsson »

Očajne su ekipe i Radnički i Mornar. Ova dvojica iz Radničkog što su promašila penal po kretnji pri izvođenju sam predosetio da će promašiti.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Страшно, штета... А опет... од црногараца на пенале... ови просек екипа... згазили су их кући, јебига, стиже казна за пропуштене прилике... Додуше фали им искуства наравно, ал ово се морало проћи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Штета, ал требали су у продужецима да их добију, поготово после оног гола у надокнади...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

Tužna slika i realnost našeg fudbala.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
ssnigd

Post by ssnigd »

Nije ovo nasladjivanje nad Radnickim. Zao mi je svakako sto su ispali, ali ko im je kriv, kada izgubis od kluba iz jedine lige u Evropi, koja je gora od ove nase brlje.
Plus, kao neki rivali, mora malo da se podjebava :mrgreen:
Sto se tice groblja, hvala im do neba sto su odveli Lazarevica.
Mada, potencijalno najveci punk na kraju ce biti da partizan posle 2:9 udje u neke grupe, a mi da ispadnemo skroz :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

ssnigd wrote: Thu Aug 01, 2024 12:16 am Nije ovo nasladjivanje nad Radnickim. Zao mi je svakako sto su ispali, ali ko im je kriv, kada izgubis od kluba iz jedine lige u Evropi, koja je gora od ove nase brlje.
Plus, kao neki rivali, mora malo da se podjebava :mrgreen:
Sto se tice groblja, hvala im do neba sto su odveli Lazarevica.
Mada, potencijalno najveci punk na kraju ce biti da partizan posle 2:9 udje u neke grupe, a mi da ispadnemo skroz :roll:
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

VošaNS wrote: Wed Jul 31, 2024 11:26 pm
Maki wrote: Wed Jul 31, 2024 11:03 pm Gledao sam Lazarevića večeras protiv Kijevljana, sasvim solidan.
A i ovaj Radnički me je obradovao golom u nadoknadi, kao da ga je Voša dala. :cheers:
Borac, nažalost, nemoćan.
Gledao sam sve tri utakmice istovremeno u Iris aplikaciji, trese me euforija pred Ajaks. :mrgreen:
Ono je sve samo nije solidno, nastavio je gde je stao kod nas.
Он и Бутеан, небо и земља...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Mare_Liman wrote: Thu Aug 01, 2024 12:21 pm
Maki wrote: Wed Jul 31, 2024 11:03 pm Gledao sam Lazarevića večeras protiv Kijevljana, sasvim solidan.
A i ovaj Radnički me je obradovao golom u nadoknadi, kao da ga je Voša dala. :cheers:
Borac, nažalost, nemoćan.
Gledao sam sve tri utakmice istovremeno u Iris aplikaciji, trese me euforija pred Ajaks. :mrgreen:
Rumun je odličan.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanobarac wrote: Thu Aug 01, 2024 12:47 pm
Mare_Liman wrote: Thu Aug 01, 2024 12:21 pm

Rumun je odličan.
Са Баросом и њим на бековима смо коначно видели колико смо заправо били бушни на тим позицијама, ја сам убеђен да би овај тим са овим појачањима био тешки егал циганима у Финалу Купа пре 2 месеца... Ја сам убеђен да сада имамо најјачу екипу после цигана у лиги, сад само да се то покаже на терену, да не буде европска бајка па после расуло ко и увек... Него да се настави са формом и континуитетом...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

:lala:
Milan

Post by Milan »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/

Meni nekako odavno miriše da bi se on rado preorijentisao sa FKV na FSS…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Milan wrote: Sat Aug 03, 2024 1:02 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/

Površan i pogrešan zaključak.
On nikako i ni u jednoj opciji ne može biti predsednik saveza, a za sve ove druge pozicije mu je FKV neophodna kao baza. I to po mogućnosti što jača i uspešnija FKV. U tom smislu bi bilo jako dobro da u skorije vreme neko iz našeg kluba preuzme poziciju predsednika FSV jer je, iz više razloga, nenormalno i neodrživo da to i dalje uzurpira prepošteni Gajba Simović.
Uzgred, u tekstu koji inače potiče sa nerežimskog medija se ukazuje da se Zbiljićeve relacije s Terzićem nikako ne mogu podvesti pod kategoriju ljubavnih i sličnih, nego baš naprotiv, a o čemu sam ja ovde pisao pre nekog vremena :)
Pa se vi i dalje podsmevajte mojim izvorima informacija :D
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Cane wrote: Sat Aug 03, 2024 6:11 pm Uzgred, u tekstu koji inače potiče sa nerežimskog medija se ukazuje da se Zbiljićeve relacije s Terzićem nikako ne mogu podvesti pod kategoriju ljubavnih i sličnih, nego baš naprotiv, a o čemu sam ja ovde pisao pre nekog vremena :)
Komedija. Zbiljić ako uđe u FSS, zna se ko mu je to sredio. Dodatno, zašto neko iz Vojvodine treba da drži FSV? Da i zvanično postanemo treći blizanac?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Milan wrote: Sat Aug 03, 2024 1:02 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/

FKV mu je samo prvi korak, nikada mi za njega nismo bili krajnji cilj, već samo početna stepenica.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kao i svakom fudbalskom radniku u ovoj rupcagi.
Post Reply