Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Očajne su ekipe i Radnički i Mornar. Ova dvojica iz Radničkog što su promašila penal po kretnji pri izvođenju sam predosetio da će promašiti.
- Mare_Liman
Страшно, штета... А опет... од црногараца на пенале... ови просек екипа... згазили су их кући, јебига, стиже казна за пропуштене прилике... Додуше фали им искуства наравно, ал ово се морало проћи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Штета, ал требали су у продужецима да их добију, поготово после оног гола у надокнади...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Tužna slika i realnost našeg fudbala.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Nije ovo nasladjivanje nad Radnickim. Zao mi je svakako sto su ispali, ali ko im je kriv, kada izgubis od kluba iz jedine lige u Evropi, koja je gora od ove nase brlje.
Plus, kao neki rivali, mora malo da se podjebava
Sto se tice groblja, hvala im do neba sto su odveli Lazarevica.
Mada, potencijalno najveci punk na kraju ce biti da partizan posle 2:9 udje u neke grupe, a mi da ispadnemo skroz

Mada, potencijalno najveci punk na kraju ce biti da partizan posle 2:9 udje u neke grupe, a mi da ispadnemo skroz

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
+1ssnigd wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:16 am Nije ovo nasladjivanje nad Radnickim. Zao mi je svakako sto su ispali, ali ko im je kriv, kada izgubis od kluba iz jedine lige u Evropi, koja je gora od ove nase brlje.
Mada, potencijalno najveci punk na kraju ce biti da partizan posle 2:9 udje u neke grupe, a mi da ispadnemo skroz![]()
Stojim u mestu gubim vreme
- Mare_Liman
Он и Бутеан, небо и земља...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
Rumun je odličan.Mare_Liman wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:21 pmОн и Бутеан, небо и земља...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Mare_Liman
Са Баросом и њим на бековима смо коначно видели колико смо заправо били бушни на тим позицијама, ја сам убеђен да би овај тим са овим појачањима био тешки егал циганима у Финалу Купа пре 2 месеца... Ја сам убеђен да сада имамо најјачу екипу после цигана у лиги, сад само да се то покаже на терену, да не буде европска бајка па после расуло ко и увек... Него да се настави са формом и континуитетом...slanobarac wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:47 pmRumun je odličan.
- Mare_Liman

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/
Meni nekako odavno miriše da bi se on rado preorijentisao sa FKV na FSS…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Površan i pogrešan zaključak.Milan wrote: ↑Sat Aug 03, 2024 1:02 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/
On nikako i ni u jednoj opciji ne može biti predsednik saveza, a za sve ove druge pozicije mu je FKV neophodna kao baza. I to po mogućnosti što jača i uspešnija FKV. U tom smislu bi bilo jako dobro da u skorije vreme neko iz našeg kluba preuzme poziciju predsednika FSV jer je, iz više razloga, nenormalno i neodrživo da to i dalje uzurpira prepošteni Gajba Simović.
Uzgred, u tekstu koji inače potiče sa nerežimskog medija se ukazuje da se Zbiljićeve relacije s Terzićem nikako ne mogu podvesti pod kategoriju ljubavnih i sličnih, nego baš naprotiv, a o čemu sam ja ovde pisao pre nekog vremena

Pa se vi i dalje podsmevajte mojim izvorima informacija

Komedija. Zbiljić ako uđe u FSS, zna se ko mu je to sredio. Dodatno, zašto neko iz Vojvodine treba da drži FSV? Da i zvanično postanemo treći blizanac?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
FKV mu je samo prvi korak, nikada mi za njega nismo bili krajnji cilj, već samo početna stepenica.Milan wrote: ↑Sat Aug 03, 2024 1:02 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/repr ... dnici-fss/
- gospodinFKV
Kao i svakom fudbalskom radniku u ovoj rupcagi.