Uprava
Re: Uprava
Uprava bi morala da resi slucaj transfera Slobodana Medojevica! U klub nije usao ni dinar od transfera koji je iznosio izmedju 2.5m i 2.8m!!!
Nije ova uprava baš toliko nesposobna. Postavili su branik Jovanića za sportskog direktora i pored činjenice da su svesni da nema znanja za tu funkciju. Jovanićeva sujeta oterala Sašu Todića iz kluba, upropastila dovođenje Gobeljića a zatim se povlači na funkciju bez briga, ostaje na platnom spisku kao i sin i ostavlja šerifa od Rumenke da bude sportski direktor. Čovek koji je odveo najtalentovanijeg Vosinog klinca za tepsiju ribe, koji je predvodio čuveni štrajk igrača. Otarasili smo se aždaje Rabrena, ali smo odmah doveli čoveka koji ima potencijal da ga zameni u doglednoj budućnosti!!
Čudi me da svi to samo nemo posmatraju do pre par godina kad su navijači imali mnogo manje uticaja na klub, mislim da ni Butke zbog navijačkog nezadovoljstva ne bi doveo ovog za sportskog direktora.
Koje su preporuke šerifa od Rumenke?? Dovedite pravog gospodina Sašu Drakulića koji je pokazao da ima svoje ja, a da to vam verovatno ne odgovara.
Čudi me da svi to samo nemo posmatraju do pre par godina kad su navijači imali mnogo manje uticaja na klub, mislim da ni Butke zbog navijačkog nezadovoljstva ne bi doveo ovog za sportskog direktora.
Koje su preporuke šerifa od Rumenke?? Dovedite pravog gospodina Sašu Drakulića koji je pokazao da ima svoje ja, a da to vam verovatno ne odgovara.
ПУШТАМ КИШУ!
Ostra izjava Marica za igrace na probi je samo nastavak "hladnog" rata Dzimija sa jedne strane i Mice i dela uprave sa druge. Dzimi je svestan da nema punu podrsku uprave i nije zadovoljan radom sportskih direktora. Navodno je isao direktno preko predsednika da se vrati Alivodic. Svestan je da su mu trazili zamenu Kizu. Pokrice mu je sto ima ugovor na dve sezone i sto zna da klub nema sredstava da ga isplati i plati novog trenera. U celoj prici najvise trpi klub, a da je srece u njemu ne bi bilo mesta za Jovanice, Marica, Vranjesa, Vlaskalica, Capelju, Klikovca i slicne. Treba se zahvaliti Maricu, sansu dati Kosanovicu, a za sportskog direktora se slazem Sasa Drakulic. I skinuti parazite sa skoro presesene sise kluba! Pustite Djurica da namesti Dzimija i treci put, da bude koristi od njegove velike plate 

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... 7-415-evra" onclick="window.open(this.href);return false; auu 

Ništa neobično. Način poslovanja koji praktikuju topčiderska go**a proizvodi iste rezultate. Bata je hteo da bude šerif a sad se lagano odmotava klupko. Probati dogovoriti sa čovekom o nekom modelu isplate i nastaviti napred. Nema druge.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Bogami vreme je da neko odgovara za takvo poslovanje! Sto pre pokrenuti krivicne prijave protiv ljudi koji su takav ugovor podpisali!
Zasto da klub ispasta zbog neke bahate budale? Sutra moze opet neki idiot da dodje i napravi jos vecu glupost pa da nas ugase za stalno. NE DAM!
Zasto da klub ispasta zbog neke bahate budale? Sutra moze opet neki idiot da dodje i napravi jos vecu glupost pa da nas ugase za stalno. NE DAM!
Cestitke svima koju su pravili ugovor sa Moreirom, neka sada oni isplacuju 250K evra, jebao vas sve Moreira.
A kada smo kod prituzbi, da li se zna koliko mi jos dugujemo novaca bivsim igracima\trenerima? Tj., koje presude nas jos ocekuju. Apija? Vranjes? Kaludjerovic? Jagos Vukovic? Jesu li oni isplaceni? Jesmo li isplatili Javor za Vuleta\Adjurua? Koliko smo dobili para za Poletanovica? Koliko smo ofki platili za Vasilica?
Sada sam kao Matador sa sto pitanja
A kada smo kod prituzbi, da li se zna koliko mi jos dugujemo novaca bivsim igracima\trenerima? Tj., koje presude nas jos ocekuju. Apija? Vranjes? Kaludjerovic? Jagos Vukovic? Jesu li oni isplaceni? Jesmo li isplatili Javor za Vuleta\Adjurua? Koliko smo dobili para za Poletanovica? Koliko smo ofki platili za Vasilica?

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kaludjerovic i Vranjes su nas tuzili ,zbog njih ne mozemo da registrujemo igrace ukupan dug tu je oko 40,000evra ali ima jos igraca tu,ima u novostima da cemo se zaliti na presudu Moreiri i jos i da se sudimo sa Grinom trazi covek 140,000e a Poletanovic 650,000e plus 30% od sl transferassnigd wrote:Cestitke svima koju su pravili ugovor sa Moreirom, neka sada oni isplacuju 250K evra, jebao vas sve Moreira.
Jebemliga, to je trebalo da bude objavljeno u onom detaljnom finansijskom izvestaju, sto bi ga napravila nezavisna revizorska kuca, a u duhu obecane transparentnosti.ssnigd wrote:Cestitke svima koju su pravili ugovor sa Moreirom, neka sada oni isplacuju 250K evra, jebao vas sve Moreira.
Svako ovakvo dugovanje ili "dugovanje" se mora hitno resavati ili isplatom dugova ili teranjem "potrazioca" na sud jer ako se bude cekalo bicemo vecito pod blokadama i nece se moci normalno poslovati. A dugove prema bivsim igracima i trenerima treba isplatiti cim pre jer ako stignu na arbitrasu sa svakim cemo ovako da prodjemo - dug od 75 hiljada i 150 hiljada kamate i penala na njega.
Sta je sa mRdjom, i on je nesto hteo da nas tuzi, jel' to reseno?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fkvislife wrote:Mariću odlazi!
Mićo odlazi!
Zoko Oglasi se!
Da nije mozda Nikolic perspektivniji?? Kada ce biti i sto nema tuzbe za stan Cabrica, za Rabrena, Vukovica, Pavlovica? Da li mislis da ima mesta na platnom spisku za tatinog sina Jovanica, Mojsilovica, Klikovca? Da li mislis da je sramota da stariji Jovanic ostaje na platnom spisku i da mu se izmislja mesto direktora sportskog centra? Da li mislis da je sramota da Serif od Rumenke i novi Rabren Vranjes koji je predvodio strajk i odveo Melega bude sportski direktor Vojvodine? Da li mislis da je uprava ispunila primarno obecanje transparentnost?? Zasto Jovanic ne snosi odgovornost za dvogodisnji ugovor Dzimija, a klub sada ne moze da ga se resi? Koliko navijaca je trenutno zaposleno u klubu? Na osnovu cega je Vranjes vodja puta u Turskoj, zato sto je gledao turske serije? Koliko je trenutno klub duzan, da li ce igrati evropu ako je zasluzi? Pod kojim uslovima se pregovara za transfer Vukana Savicevica? Ko je odlucio i na osnovu cega da Klikovac potpise za Vojvodinu? Koliku platu ima rezervista Milan Jovanic? Za pocetak je dosta pitanja, imate rec javno glasilo

Jesi ti to meni postavio pitanja? Jer tako izgleda. Ako nisi da ne pisem bezveze, ima dosta pitanja! 

Matador wrote:Da nije mozda Nikolic perspektivniji?? Kada ce biti i sto nema tuzbe za stan Cabrica, za Rabrena, Vukovica, Pavlovica? Da li mislis da ima mesta na platnom spisku za tatinog sina Jovanica, Mojsilovica, Klikovca? Da li mislis da je sramota da stariji Jovanic ostaje na platnom spisku i da mu se izmislja mesto direktora sportskog centra? Da li mislis da je sramota da Serif od Rumenke i novi Rabren Vranjes koji je predvodio strajk i odveo Melega bude sportski direktor Vojvodine? Da li mislis da je uprava ispunila primarno obecanje transparentnost?? Zasto Jovanic ne snosi odgovornost za dvogodisnji ugovor Dzimija, a klub sada ne moze da ga se resi? Koliko navijaca je trenutno zaposleno u klubu? Na osnovu cega je Vranjes vodja puta u Turskoj, zato sto je gledao turske serije? Koliko je trenutno klub duzan, da li ce igrati evropu ako je zasluzi? Pod kojim uslovima se pregovara za transfer Vukana Savicevica? Ko je odlucio i na osnovu cega da Klikovac potpise za Vojvodinu? Koliku platu ima rezervista Milan Jovanic? Za pocetak je dosta pitanja, imate rec javno glasilo![]()
![]()
Moja greska, pitanja su za onoga iza potpisa "javno glasilo"Stexman wrote:Jesi ti to meni postavio pitanja? Jer tako izgleda. Ako nisi da ne pisem bezveze, ima dosta pitanja!

- PanonskiFantom