Trener(i) FK Vojvodina
-
Katanec bi bio dobro resenje.Procitah negde da je u reprezentaciji juznih suseda zaradjivao 15 000 mesecno,sto spram Stepijevih 10 000 i nije neka razlika,a mnogo je poznatiji,a usudicu se da kazem i priznatiji,od gore pomenutog.Mada,to je prica vise za novine.Od domacih mogu konkurisati samo Curcic i eventualno Brzic.Curcic je trener koji forsira snagu i trcanje,sto je u ovoj nasoj dizel ligi i sasvim dovoljno,a i covek je koji trazi disciplinu(sto nam treba kao zednom vode).Brzic je takodje ok,mada je malo verovatno da ce doci,jer ako se nisu slagali pre godinu dana,tesko da ce sad moci (mada nam je prethodni trener pokazao da je cak i to moguce,cak samo posle 6 meseci).Ostali nisu vredni moje tastature,ipak i ti dugmici imaju ogranicen vek trajanja,ne bih da ga skracujem za alkose,kvazitrenere i oterane pogrebnike.Mada,realno,najbolje bi bilo da Bata B. sedne na klupu,pa da se kao i u slucaju Dzomba trasparentno vidi ko je glavni u svim sferama FK Vojvodine.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Mora se reći da se Stepi na kraju zaista poneo gospodski i lepo je to,a ostaje pitanje zašto to nije radio i dok je bio trener?Žao mi je što je ovako ispalo,ali kao što je i Turija napisao,mislim da je ovako za sve najbolje,naravno ostaje još pitanje izbora novog trenera i nadam se da tu neće biti brljotina.
Bato majstore vodi nas do titule 

Vlado, ja sam samo izneo svoje mišljenje i ne smatram da sad neko treba da se složi sa njim.Svako, sasvim logično, ima svoje viđenje, i to je ono pravo.Uostalom, zato ovde svi mi i pišemo, i slično i različito, pa da se vidi šta u proseku misle navijači o svom Klubu.
Mi, posle primljenog gola sa zvezdom, na našem terenu, nismo mogli da pritisnemo, ni takve raštimovane Beograđane.Istina, nisu ni oni pritisli nas (jer im nije ni trebao drugi gol, a čak ni prvi.Bili su presrećni i sa 0:0), ali su nas žestoko onemogućili i nadrčali na sredini terena, tako da smo izgledali bespomoćno i jadno, već posle 30 minuta igre (kad su se stvari namestile, posle ,,početnog ispitivanja snaga").
Za moje shvatanje sporta, kada je ekipa bespomoćna tokom velikog dela utakmice, onda je ona žestoko nadigrana (iako naš gol ,,nije visio u vazduhu").Nadigrana smo samo na drugom delu terena, a ne ispred našeg šesnaesterca.Nadigrani smo taktički i fizički.
Ni naš bivši igrač šampinske 1989, Miroslav Tanjga, nije mogao da se načudi kako to da Vojvodina, pri negativnom rezultatu, i još u Novom Sadu, igra toliko bezidejno i beskrvno (tako da, ako bi se složio sa našim Šampionskim centarhalfom, mislim da nisam previše ,,zastranio" u svom razmišljanju o našim utakmicama
).
Mi, posle primljenog gola sa zvezdom, na našem terenu, nismo mogli da pritisnemo, ni takve raštimovane Beograđane.Istina, nisu ni oni pritisli nas (jer im nije ni trebao drugi gol, a čak ni prvi.Bili su presrećni i sa 0:0), ali su nas žestoko onemogućili i nadrčali na sredini terena, tako da smo izgledali bespomoćno i jadno, već posle 30 minuta igre (kad su se stvari namestile, posle ,,početnog ispitivanja snaga").
Za moje shvatanje sporta, kada je ekipa bespomoćna tokom velikog dela utakmice, onda je ona žestoko nadigrana (iako naš gol ,,nije visio u vazduhu").Nadigrana smo samo na drugom delu terena, a ne ispred našeg šesnaesterca.Nadigrani smo taktički i fizički.
Ni naš bivši igrač šampinske 1989, Miroslav Tanjga, nije mogao da se načudi kako to da Vojvodina, pri negativnom rezultatu, i još u Novom Sadu, igra toliko bezidejno i beskrvno (tako da, ako bi se složio sa našim Šampionskim centarhalfom, mislim da nisam previše ,,zastranio" u svom razmišljanju o našim utakmicama

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Marica smo jedva oterali u ugovoru je imao procente od igara Lazetica, Vukajlovica, ne znam da li i Mijata? Oterao Djuru... Pa, ne znam sta treba misliti o svemu, ako ga PONOVO vrate!? Posle neka ga najure, pa dovedu Bekija...Butorović sveo spisak na dva imena: Kosanović ili Marić?
03. oktobar 2009. | 09:43 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal
Prednost imaju treneri koji dobro poznaju prilike u klubu i ljudi su Vojvodine. Kosanović u prednosti, ali je znatno skuplji. Marić se nije najbolje rastao sa klubom. Stepiju odšteta od 40 000 evra.
vojvodinaVojvodina će pauzu iskoristiti da reši pitanje trenera, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, predsednik Butorović je rekao da nije još kontaktirao nikoga, ali da će novi šef struke biti imenovan u pauzi.
Posle Kataneca, Jokanovića, Ćurčića, Krčmarevića…na spisku su ostala dva imena, Milorad Kosanović i Zoran Marić. Oni su „Vošini ljudi“, poznaju prilike u klubu.
Kosanović je svakako u prednosti, ali on je skup trener. Marić je vodio Vojvodinu prošle sezone, nije se baš najbolje rastao sa klubom, stvar je otišla na arbitražu, a Butorović je priznao da je njegovo smenjivanje bila greška.
Inače priča se da je Stepanović dobio za raskid ugovora 40 000 evra i pravo da koristi automobil i kuću do decembra.
O ciga Kosanu ne treba ni trositi reci...
U nasem fudbalu postoji trenerska-vrteska, dobro je i klubovima( svlali se odgovornost na njih) a i njima ( javnost ih oplakuje u nadi da ce brzo naci novi klub)... Do visih dometa se moze jedino, ako se izadje iz zacaranog kruga!
Izlaz Djumi, Grujic, Katanec (kao i neki strani trener sa autoritetom)
-
Zaista ako su ovo tacne informacije mene stadion nece videti do kraja sezone jer cisto sumnjam da ce jedan od ove dvojice doziveti da radi i sledecu sezonu.Dejan wrote:Marica smo jedva oterali u ugovoru je imao procente od igara Lazetica, Vukajlovica, ne znam da li i Mijata? Oterao Djuru... Pa, ne znam sta treba misliti o svemu, ako ga PONOVO vrate!? Posle neka ga najure, pa dovedu Bekija...Butorović sveo spisak na dva imena: Kosanović ili Marić?
03. oktobar 2009. | 09:43 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal
Prednost imaju treneri koji dobro poznaju prilike u klubu i ljudi su Vojvodine. Kosanović u prednosti, ali je znatno skuplji. Marić se nije najbolje rastao sa klubom. Stepiju odšteta od 40 000 evra.
vojvodinaVojvodina će pauzu iskoristiti da reši pitanje trenera, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, predsednik Butorović je rekao da nije još kontaktirao nikoga, ali da će novi šef struke biti imenovan u pauzi.
Posle Kataneca, Jokanovića, Ćurčića, Krčmarevića…na spisku su ostala dva imena, Milorad Kosanović i Zoran Marić. Oni su „Vošini ljudi“, poznaju prilike u klubu.
Kosanović je svakako u prednosti, ali on je skup trener. Marić je vodio Vojvodinu prošle sezone, nije se baš najbolje rastao sa klubom, stvar je otišla na arbitražu, a Butorović je priznao da je njegovo smenjivanje bila greška.
Inače priča se da je Stepanović dobio za raskid ugovora 40 000 evra i pravo da koristi automobil i kuću do decembra.
O ciga Kosanu ne treba ni trositi reci...
U nasem fudbalu postoji trenerska-vrteska, dobro je i klubovima( svlali se odgovornost na njih) a i njima ( javnost ih oplakuje u nadi da ce brzo naci novi klub)... Do visih dometa se moze jedino, ako se izadje iz zacaranog kruga!
Izlaz Djumi, Grujic, Katanec (kao i neki strani trener sa autoritetom)
2 imena koja nebi zeleo ni najgorem neprijatelju (ciganima, grobarima) nama se vracaju kao bumerang. Ovog Marica oteras preko suda se nagadjas i ovaj opet oce da se vrati. Kosan po obicaju prihvata da sedi na klubi kako bi imao para da zadovolji svoje potrebe (zedj).
Kako je moguce da ova dvojica budu najveci kandidati. Sada ako se vrati Maric moze slobodno da vrate i Lazetica i Vukajlovica i Mijatovica posto ce kod njega ova trojica imati glavne role, dok ce Aleksic inace frustiran jos is perioda Djimija dobijati sanse na kasikicu i opet ce biti depresivan.
Vrate li ovu dvojicu ja odoh do Bate da mu bacim onu moju pretplatnu kartu u licu jer ja taj fudbal ne zelim da gledam. Bolje lepo da ostanem kuci i da preko Adthe tv da gledam Liverpool bar tu ima sta da se gleda.
Vidim Dejane kolikol si dobro upucen.Mijatovic nije minut igrao kod Dzimija,a Aleksic je kod njega u odnosu na druge trenere imao najvecu minutazu.Zato prvo pre nego sto nesto napises,ako vec ne znas,nego imas u cilju samo nekog da pljujes,pitaj nekoga pa onda donosi zakljucke.
DZIIIIIIMI MAAAAAAARIC
DZIIIIIIMI MAAAAAAARIC

Шта смо га који мој и мењали
Тако то иде код нас, тренери се мењају после 6 мечева на клупи, шта ћеш воле људи у управи брз живот, брзу лову, брзу титулу, све у фазону 200 на сат. Али никако ми није јасно зашто доводе ову безобразну љигу Марића, кажем због тога, тешки војводинаш, па је тужио Војводину. Домаћинско пословање од стране управе, па Марићу клуб не би смео ни здраво да каже. Јако неозбиљно и сељачки се води клуб. Мало је рећи да је Војводина постала неозбиљан клуб, клуб који пуно прича, а мало ради, све је лаж. А о Косановићу не желим да остављам коментар, јер не би да призивам зло. Овакву Војводину нисам заволео, ја сам заволео клуб који је поносит и храбар и морам признати да се моја љубав полако гаси, а први знак је тај што нећу крочити на Карађорђе ако доведу Марића или Косана 

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Ако радио би добровољно за Војводину, што да не. Степановић се растао од клуба без икакве расправе и тужбакања преко новина, а како је Џими то урадио. Моје мишљење ја да Марић никако не би смео после свега виђеног да буде тренер Војводине, јер је доказао да нема ни промил љубави према Војводини, него њега интересују само рате од тренасфера. Пре свега њега искључиво интересују шушке и само шушке. Али да ставимо на страну ово све претходно и да се мало осврнемо на тренерске квалитете. Никакву игру није имао, играли су му Вукајловић, Лазетић, док је Игора Ђурића отерао из клуба. Буача је ротирао како му се дигла она ствар. Ако ваља као тренер зашто није до сада нашао ангажман? Он никада није ништа добро донео нашем клубу.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Vidi po meni su veće ljige oni koji ne poštuju prethodno ugovoreno, Marić je poslednjih par godina uvek bio tu kada je klubu trebalo, nemamo trenera ajde Džimi uskači. Vojvodina nije ni Marić ni Butorović ni neko treći, ali sadašnja uprava dosta doprinosi lošem imidžu kluba. Ovim ne kažem da Marić treba da bude trener, samo mislim da ga ne treba nazivati ljigavcem, puno je on više Voši dao od Bate (naravno da je i Voša njemu pružila dosta) i mislim da je njemu više stalo do Voše od Bate!!!Zeljafcv wrote:Шта смо га који мој и мењалиАли никако ми није јасно зашто доводе ову безобразну љигу Марића, кажем због тога, тешки војводинаш, па је тужио Војводину. Домаћинско пословање од стране управе, па Марићу клуб не би смео ни здраво да каже. Јако неозбиљно и сељачки се води клуб. !: