Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
ernesto

Re: 3. kolo kv. za LE: Dinamo (Minsk)-FKV, 04.08. u 19:45h (

Post by ernesto »

R A P I D !!!!!
Banujte me molim vas :beg:
johnny

Post by johnny »

Beč :evil:
Šteta što ne mogu vođini skupljači sekundarnih sirovina...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Evo vam malo da presecete razmisljanje koga cemo izvuci :)

Sala, zabava... https://www.youtube.com/watch?v=XQvX8Iq0Ndg
ssnigd

Post by ssnigd »

PS. Sasuolo je u naletu, oni su mi isto za izbegavanje, nece nas potceniti kao Doria prosle godine.
No, do plej ofa ima dosta, prvo da se pogaze go**a u nedelju, bice napaljeni do srzi protiv nas, ali tako je sladje :greenbutt:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Karlsson

Post by Karlsson »

I kako će sada momci ovako izmoreni i sa dugog putovanja na megdan sa crnim blizancima? Zar treba ovi na nama da probijaju led?
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Draga sabraćo slaninari forumaši,aj budite realni-KO od vas je na polusezoni očekivao da ćemo se opet dokopati baraža za LE sa ovim timom,KOOOOO!!??? Evo,ja prvi priznajem da nisam ni najmanje,i da mi je sva ona euforija od prethodnih sezona delovala NEDOSTIŽNO!!!!
milancl

Post by milancl »

Idealno bi bilo osvetiti se Rapidu, a i lepo je gostovanje. Može i Austrija. Mislim da austrijanci nisu ništa kvalitetniji od nas. Ili npr. Maribor, bilo bi jako lepo... Videćemo sutra.

Nije mi jasno kako Lalatović izričito ne zabrani igračima da dodaju loptu Kordiću. Izgubio sam par godina života gledajući to i kada protivnici imaju korner.

Puškarić, Miletić i Maksimović su dobili kartone, imaju li svi pravo nastupa u sledećem meču, zna li neko?
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Niko se nije nadao plej-ofu ali imali smo srece sa zrebom, neka se nastavi tako i sutra. Vreme je za grupnu fazu, treca-sreca.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Karlsson wrote:I kako će sada momci ovako izmoreni i sa dugog putovanja na megdan sa crnim blizancima? Zar treba ovi na nama da probijaju led?
Šta se sekiraš sad za to. Ovo je deset puta važnije. Srešćemo se mi još do kraja sezone. Uostalom, nek igraju Perić, Lakićević, Planić i Zličić od starta, i to je već dovoljno da osveži ekipu (naravno ništa od toga).

Sutra...nadam se Austriji ili Rapidu. Može se igrati s njima, otići i proći. Znam da mi je pusta želja da vidim West Ham, pa se ni ne nadam. Ali nema kukanja koga god dobili, tri kola smo imali odličan žreb. Naravno, i ne dozvoliti da nam BG mediji opet nabiju pritisak, imaju svog ljubimca pa nek čekaju u nedogled da im se nebo otvori.

p.s. Šta bi tek bilo da imamo golmana i napadača...
Io odio Belgrado
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Jos jedna sansa za totalnu stabilizaciju kluba.Boze pomozi sutra na zrebu,daj neku ekipu s kojom mozemo da igramo.Maribor,Krasnodar,Karabag.
Stexman

Post by Stexman »

Voja wrote:... i rekao bih dobru fizicku spremu.
Nadam se da je ovo ironija? Pa oni su nas pritisli i sa deset igraca. Trujic se naslanjao na kolena pola drugog poluvremena. Malbasicu dusa u nosu.
Ja bi njih na kondicione pripreme, jer mi nemamo snage za 90 mindzi fudbala...
Gledam koeficijente i u grupi LE je Konjaspor koji ima gori koeficijent od nas. Al idu direktno u grupu, jbg...

Pustiti klince da u nedelju siluju partizane kad ih vec ne pusta na evro sceni!

Ja se nadam sto slabijoj ekipi i da se prva igra u gostima!
Karlsson

Post by Karlsson »

Nego jel zna neko zašto igrači nemaju ispisana prezimena na dresu?
Maminho

Post by Maminho »

vdn slaninar wrote:Jos jedna sansa za totalnu stabilizaciju kluba.Boze pomozi sutra na zrebu,daj neku ekipu s kojom mozemo da igramo.Maribor,Krasnodar,Karabag.
Sa Mariborom mozemo da se nosimo, al sa ove dve ekipe nikako. Krasnodar je ekipa koja uvek ide na pobedu u Evropskim utakmica pogotovo poslednjih par sezona su dosta ulozili, i bili su 2 3 puta u grupnoj fazi imaju odlican tim. Sto se tice ovog Karabaga izuzetno tvrda ekipa koja igra na malo golova, za dlaku su izbacili PLZEN iz LS bio pun stadiona Nacionalni u AZE tako da nije bas pametno ni tamo da igramo. Neko je spomenuo tu u postovima i Dance ove Midtjiland, nikako sa njima. Tehnicki su dosta jaki, nije mi jasno kako su danas izgubili od Videotona vidim da je bilo dosta sansi za njih. Realno SISTO im je bio mozak ekipe koji je presao u CELTU za 5,6 m. U novinama sam negde procitao kao gledaju dal ce njega ili Katai hahahahah a ovaj igrac jede zivu decu, Ekipa im je na okupu vec par sezona a i prosle godine su igrali protiv Mancester Utd. tako da nikako njih. Bas sam dosta pratio ove kvalifikacije od 1 kola jos(tu mislim naravno na ostale klubove, i pogledao posle svakog kola preglede,sanse itd.), mi smo imali vise srece nego pameti al smo sva 3 protivnika rutinski prosli. SADA MOJE ZELJE kad nas ke*a neka nas k*nja do kraja...

Sparta Prag Od svih Ceskih ekipa oni su trenutno poljuljani nekim odlascima iz kluba, nisu se preterano pojacavali msm da bi bolje prosli nego sto smo onomad sa Plzenom odigrali, ali bolje da ih zaobidjemo jos ove godine.
Genk Moja velika zelja !!! Ljudi oni su bili na granici da ispadnu od Buducnosti, srecno su prosli na penale. Nisu ni blizu ostalim belgijskim klubovima,GENT-u,Anderlehtu,Brizu.. Sa njima bi se mogli poigrati znaci samo oni su mi u glavi da njih izvucemo !!!!!!!
Slovan Liberec Opet Cesi. Doveli su starog matorog lisca Milana Barosa, uglavnom su ceski igraci i jedan rus. I ovde bi imali sta da trazimo...
Rapid Beč Svi bi voleli Bec, i ja sam bio uzivo u Becu na toj utakmici koju nikad necu zaboraviti, Lepo evropsko gostovanje bilo nas je 300,400... Oni su tada bili dosta slabija ekipa..Od tada su mnogo ulozili i u tim i stadion srusili i napravili novi al bi bilo lepo gostovanje, tesko da bi ih prosli.
Maribor,Austrija Beč E i ova 2 kluba bi nam legla uz GENK koji mi je ponavljam NAJVECA ZELJA DA IZVUCEMO..!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

naseljekolumbija wrote:Niko se nije nadao plej-ofu ali imali smo srece sa zrebom, neka se nastavi tako i sutra. Vreme je za grupnu fazu, treca-sreca.
:lala:

Realno, Dinamo je prvi iole ozbiljniji protivnik s kojim smo se sreli od kraja prosle sezone ukljucujuci i pripreme, sve ostalo je bilo daleko ispod nivoa proseka JSL. Dobili smo, sada to treba potvrditi protiv crnih, i ne poleteti previse pred plejof ma koga god da izvucemo. Smesi nam se jako dobra prilika, na nama je da damo maksimum pa neka bude sta bude. Najgore bi bilo da sami sebe pobedimo kako smo vec umeli u vaznim utakmicama ranijih godina. A red bi bio i da nas sreca pogleda, ako je neko zasluzio malo srece to je ovaj klub-mucenik...

A i da cigani ispadnu! :devil:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ernesto

Post by ernesto »

Radoye wrote:
naseljekolumbija wrote:Niko se nije nadao plej-ofu ali imali smo srece sa zrebom, neka se nastavi tako i sutra. Vreme je za grupnu fazu, treca-sreca.
:lala:

Realno, Dinamo je prvi iole ozbiljniji protivnik s kojim smo se sreli od kraja prosle sezone ukljucujuci i pripreme, sve ostalo je bilo daleko ispod nivoa proseka JSL. Dobili smo, sada to treba potvrditi protiv crnih, i ne poleteti previse pred plejof ma koga god da izvucemo. Smesi nam se jako dobra prilika, na nama je da damo maksimum pa neka bude sta bude. Najgore bi bilo da sami sebe pobedimo kako smo vec umeli u vaznim utakmicama ranijih godina. A red bi bio i da nas sreca pogleda, ako je neko zasluzio malo srece to je ovaj klub-mucenik...

A i da cigani ispadnu! :devil:

Uh,sta bih dao da ciganija ispadne a mi prodjemo!
Banujte me molim vas :beg:
Locked