Transferi
neki dokoni "novinar" napravio vest u svojoj glavi, eto vukic slobodan, vosa dobar izbor za narednu polusezoni i eto vesto - evoula!!!
i onda sledece prepisivanja od strane raznih portala, neki dodaju nesto, neki oduzmu, a masa naroda se napali i poveruje
ne znam samo otkud njima pravo da plasiraju lazi , ali to je samo dokaz kakvo je dno dna nase novinarstvo
vojvodini i ne treba pojacanje, pod uslovom da svi ostanu
ovaj tim je mozda i bolji od partizanovog, da nije bilo kikseva protiv metalca i ofke, razlika bi bila samo 4 boda....da ne govorim da je njima svaki drugi mec rekreativni
i onda sledece prepisivanja od strane raznih portala, neki dodaju nesto, neki oduzmu, a masa naroda se napali i poveruje
ne znam samo otkud njima pravo da plasiraju lazi , ali to je samo dokaz kakvo je dno dna nase novinarstvo
vojvodini i ne treba pojacanje, pod uslovom da svi ostanu
ovaj tim je mozda i bolji od partizanovog, da nije bilo kikseva protiv metalca i ofke, razlika bi bila samo 4 boda....da ne govorim da je njima svaki drugi mec rekreativni
Bar smo ovde navikli da mediji i razni mediokriteti njima bliski, serviraju kojesta. Uz to, treba prodavati novine dok se nista ne desava na terenima. Nista se jos uvek ne zna, uostalom dolasci igraca zavise iskljucivo od odlazaka.
Grci nude smesne pare za Djurovskog(otprilike kao da je odbojkas), tako da je to jos uvek na tankom stapu, Merebu bi klub prodao ako neko ponudi dobre novce, Adjurua bi dali ako neko ponudi maltene bilo sta, i tek ako oni odu otvara se prostor za spekulacije tipa Vukic, Marinkovic + ostali vezni igraci o kojima se prica. Po meni jedino kriticno je moguc odlazak Brkica. Dovodjenje stranaca je inace vrlo upitno i neizvesno, pogotovo ako nijedan ne napusti klub, jer mislim da od sledece sezone vazi pravilo 4 stranca u timu.
Generalno gledano, najvece pojacanje za tim bi bilo da niko ne ode, izuzev Marija(poznati razlozi) i Milovica(previse je nervozan zbog klupe i to pokazuje), u tom slucaju ne bi trebalo ni uletati u dovodjenje nekih poluigraca, jer je atmosfera u ekipi sasvim dobra, a klinci zasluzuju da igraju.
Grci nude smesne pare za Djurovskog(otprilike kao da je odbojkas), tako da je to jos uvek na tankom stapu, Merebu bi klub prodao ako neko ponudi dobre novce, Adjurua bi dali ako neko ponudi maltene bilo sta, i tek ako oni odu otvara se prostor za spekulacije tipa Vukic, Marinkovic + ostali vezni igraci o kojima se prica. Po meni jedino kriticno je moguc odlazak Brkica. Dovodjenje stranaca je inace vrlo upitno i neizvesno, pogotovo ako nijedan ne napusti klub, jer mislim da od sledece sezone vazi pravilo 4 stranca u timu.
Generalno gledano, najvece pojacanje za tim bi bilo da niko ne ode, izuzev Marija(poznati razlozi) i Milovica(previse je nervozan zbog klupe i to pokazuje), u tom slucaju ne bi trebalo ni uletati u dovodjenje nekih poluigraca, jer je atmosfera u ekipi sasvim dobra, a klinci zasluzuju da igraju.

- Grof Žekula
- Administrator
Odlican potez uprave bi bio da ga nije ni dovodio!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 11354.html
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 11354.html
werder zainteresovan za djurovskog
150.000 evra navodno ponudili, sto je smesna cifra
koliko li je tek ponudio ergotelis (80.000)?
ali ako mu istice ugovor u junu, onda bolje ista nego nista, samo mislim da je djurovski mogao da bude mnooogo bolje iskoriscen i igracki i materijalno
ima dobar fudbalski talenat koji pokazaju samo povremeno
inace ovo sa werderom nije neka srpska novinarska patka, ovu vest je izbacio i sport1 (ex dsf) a oni imaju proverene informacije
150.000 evra navodno ponudili, sto je smesna cifra
koliko li je tek ponudio ergotelis (80.000)?
ali ako mu istice ugovor u junu, onda bolje ista nego nista, samo mislim da je djurovski mogao da bude mnooogo bolje iskoriscen i igracki i materijalno
ima dobar fudbalski talenat koji pokazaju samo povremeno
inace ovo sa werderom nije neka srpska novinarska patka, ovu vest je izbacio i sport1 (ex dsf) a oni imaju proverene informacije

Očito da Werder dobro pamti Vojvodinu (od onog Finala Intertoto kupa)
Mislim da je dobro da ga prodaju tamo (možda se Mario promeni u Nemačkoj, kao Tadić u Holandiji?).
Nemci ne rizukuju mnogo novaca, a mi ipak dobijamo nešto živog keša. A takvim transferom, još više, poboljšavamo evropski imidž Kluba. Dok sam Mario, ponovo, dobija lepu fudbalsku priliku.
Svi zadovoljni

Mislim da je dobro da ga prodaju tamo (možda se Mario promeni u Nemačkoj, kao Tadić u Holandiji?).
Nemci ne rizukuju mnogo novaca, a mi ipak dobijamo nešto živog keša. A takvim transferom, još više, poboljšavamo evropski imidž Kluba. Dok sam Mario, ponovo, dobija lepu fudbalsku priliku.
Svi zadovoljni

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Вердер жели Марија Ђуровског
5 јан, 2011 СПОРТСКИ ЖУРНАЛ
Марио Ђуровски „обећао се“ грчком Ерготелису, али према писању македонских медија првотимац Војводине могао би уместо на југ да крене на север Европе.
За стандардног креатора игре суперлигаша из Новог Сада и македонског репрезентативца заинтересован је немачки Вердер. Клуб из Бремена понудио је Војводини 150.000 евра на име обештећења за Ђуровског, чиме је стекао велику предност у односу на Ерготелис, који не може да понуди сличну суму.
Ђуровски је добио дозволу да током зимске паузе потражи нови клуб. Ерготелис се брзо јавио са конкретном понудом, међутим, у Војводини су се одмах изјаснили да нису задовољни понуђеним обештећењем.
И поред тога, Новосађани су дозволили Ђуровском да преговара са грчким клубом. Понуда из Бремена сада мења ситуацију. Обештећење од 150.000 евра задовољава Војводину, па је могуће да Ђуровског на пролеће да видимо у зеленом дресу.