Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Za taj novac taman im se može isplatiti. Dva meča u sezoni da odigra inspirisan i to je to :lol:
Samo nek ode negde, ako treba, i ja ću priložiti koji evro.
Io odio Belgrado
Brane

Post by Brane »

Ne pricajte gluposti. 150.00 je toliko uvredljiva cifra da ja jedino mogu da zamislim da je neko zaboravio da doda nulu iza. Pa i 1.5M mi se cini 'nako.
Uporedite Maria sa npr Lekicem(2,6M), Stevanovicem (1M), Milovanovic (2M), Djordjevic (1,5M). Ovo su 10x veci iznosi!!!

Za 150.000 ja bih ga ostavio da igra do kraja ugovora pa nek ide dzabe.
budababa

Post by budababa »

Da je malo, istina je. Za te novce ne možeš kupiti osrednje dobrog igrača ni u našoj ligi. Sa druge strane, ako se na njega ne računa u drugom delu sezone, onda je i tepsija ribe dobrodošla. Da li je ovde naš bivši trener umešao prste i tvrdi pazar za svog ljubimca? 8)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ristoo7

Post by ristoo7 »

Red Marquis wrote:Samo nek ode negde, ako treba, i ja ću priložiti koji evro.
и ја :D
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Jedna bitna stvar koju bih dodao:
Samo za javnost (čitaj - nas) cifra je 150.000 evra...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Kakav je takav je,ali ja mislim da ispod 500.000 netreba da ga prodamo,ako ga dovedu u red u inostranstvu(kamo srece Werder) kasnije ce moci da za njega dobiju dobre pare...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

trelos gia fcv wrote:Jedna bitna stvar koju bih dodao:
Samo za javnost (čitaj - nas) cifra je 150.000 evra...
Kolika je onda zapravo cifra, ako već znaš da nije 150.000 evra?
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Djisa

Post by Djisa »

ristoo7 wrote:
Red Marquis wrote:Samo nek ode negde, ako treba, i ja ću priložiti koji evro.
и ја :D
Evo i mene,samo da ga vise ne gledam
Kup je nas!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Uvek sa tobom wrote:...ako ga dovedu u red u inostranstvu...
AKO ga dovedu u red. Veliko AKO.

Steta, jer kadgod sam imao prilike da ga gledam imao sam utisak da bi od njega mogao biti igrac samo kad bi hteo. Jer izes fudbalera koji jednostavno ne moze vise od sat vremena da odigra bez da mu je dusa u nosu, i koji se na svakoj drugoj utakmici jednostavno ne pojavi vec posalje umesto sebe nekog ko izgleda isto kao on ali kao da je operisan od fudbala. Mario bi uz samo malo zalaganja mogao postati igracina - ali on to jednostavno nece!

Hvala mu za onu golcinu Partizanu i za sve smekerske poteze kojima nas je umeo obradovati, ali mislim da je stvarno doslo vreme da se razilazimo.

Pa makar, ko sto neko rece, i za tepsiju ribe...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ako treba ja cu ga peske nositi na ledjima do Nemacke!!! :D :lol:

Salu na stranu,nadam se da je ovo istina.Sta je uradio uradio je, vreme je da nadje nove poslodavce i navijace cije je zivce kidati.

Inace posle odlaska Milovica u Albaniju ostalo je upraznjeno mesto cetvrtog centarhalfa.Kako sam procitao u Sportu klub ce vratiti Stefana Zogovica koji je proteklu polusezonu odigrao na pozajmici u Palicu.On je pre dve godine potpisao profesionalni ugovor sa Vojvodinom,u to vreme se spominjalo da su i neki premijerligasi poput Porsmauta i Fulama zainteresovani za njega.On se ubrzo posle toga tesko povredio i dugo je pauzirao,i nekako nestao sa scene.Ocigledno da ga je polusezona u Palicu vratil u zivot.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Što se tiče štopera tu može biti dosta problema, ako se jedan od dvojice startera povredi, jer Karan i nije baš kvalitetna alternativa i konkurencija. Ali to ćemo nekako i moći da progutamo.

Ako ostavimo sa strane potencijalni problem štopera, mnogo veći problem po meni je nemanje dovoljno adekvatnih bekova, sa obe strane. Eto, Smiljanić je suspendovan do kraja sezone, a Nestorovića i ne gledam kao fudbalera (nema svrhe više nositi ga na grbači klubske kase). Šta ako se kojim slučajem (verovatnoća za tako nešto je izuzetna) Vule ili Pavlović povrede, ili čak u najgorem slučaju obojica nebudu u mogućnosti da igraju? Da li iko u Klubu ko se brine transferima ima odgovor na to pitanje?
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
kowalski

Post by kowalski »

Brane wrote:Ne pricajte gluposti. 150.00 je toliko uvredljiva cifra da ja jedino mogu da zamislim da je neko zaboravio da doda nulu iza. Pa i 1.5M mi se cini 'nako.
Uporedite Maria sa npr Lekicem(2,6M), Stevanovicem (1M), Milovanovic (2M), Djordjevic (1,5M). Ovo su 10x veci iznosi!!!

Za 150.000 ja bih ga ostavio da igra do kraja ugovora pa nek ide dzabe.
Ergotelis nudi 70.000

Za 150.000 dve i po sezone mozes imati u timu nekakvog Lazetica npr. Ili kupiti dva reflektora...
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako ce nam zamena biti Zogovic, onda je bolje da igramo sa samo jednim stoperom. Najiskrenije. Decko mi ne uliva nikakvo poverenje, ne znam kojim je on to vezama potegao do naseg kluba. Nema on sta da trazi ni kod nas niti kod bilo kog prvoligaskog kluba, jednostavno decko nema kvalitet, sa lop[tom u nogama Karan je za njega Ronaldo(ali onaj pravi, ne ovaj nasminkani cigan).

PS. Sta god pricali za Karana, za mene je on sasvim ok zamena i moze da posluzi itekako. Dokaz, polufinale sa partizanom gde je prebio Klea i sada tekma sa ciganima u bgu. Jeste, zna da kiksne, ali ga se ne treba tako lako odreci. Nego treba raditi sa njim da sto vise napreduje kao igrac. Kao treci stoper, decko je sasvim dobar.
Neka onog malog Kovacevica medju Kuljanima i na prolece, jer ipak prednost kod nas imaju Mojsov i Trajko. Tamo ce da igra, a ovde bi bio rezerva i nema potrebe da sedi na klupi u tim godinama. Nek' se kali u Kuli, a na leto praviti igracinu od njega.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:Decko mi ne uliva nikakvo poverenje, ne znam kojim je on to vezama potegao do naseg kluba.
On mu dodje neki rodjak nasem Pres'jedniku, tako sam negde procitao?
igoork

Post by igoork »

Dobro si procitao, ne znam samo sta tacno, ali uglavnom dodje mu... :?
Post Reply