Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare

Post by Mare »

Grof Žekula wrote:Potpuno je tačno i 100% sigurno:

Mario nije više član FKV, već Metalurga iz Donjecka.

KUD Idioti su pevali "Zbogom Marija", ja ću "Zbogom Mario"!
Grofe, znaju li se neki detalji transfera, tipa cifra, period na koji je potpisao ...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Krle wrote:Konačno! :cheers:
Dočekah i to.
Sad sam zadovoljan prelaznim rokom. Trula jabuka raus!
Io odio Belgrado
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Neka mu je sa srecom,i nadam se da ce napolju promeniti radne navike,i samim tim pokazati svoj talenat u pravom svetlu...
simicpk

Post by simicpk »

Da dodje na pozajmicu pred utakmicu sa partizanima. :D
uporan

Post by uporan »

Odoše svi moji "ljubimci" - kapiten Dragan, Slaven Stjepanović i sad metro farmer Mario...
Kako dalje :(
Šalu na stranu, neka mu je sa srećom...
UH!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

simicpk wrote:Da dodje na pozajmicu pred utakmicu sa partizanima. :D
:lol:

Pa taman bi mogao, s obzirom da mu je to jedini protivnik protiv koga je uvek bio 100% motivisan, barem za onih 60-tak minuta dok jos moze da trci!

Gre'ota coveka, mogao bi od njega strasan fudbaler biti samo da nema tu ludu glavu... No, u svakom slucaju, sad vise nije nas problem Bogu hvala vec nekog drugog.

Zato - sa srecom, Mario!
Turija

Post by Turija »

Na rastanku, samo da poželim Mariu Đurovskom više uspeha u Ukrajini. Sve dalje, u sportskoj karijeri, zavisi isključivo od njega samoga - kao i do juče u Vojvodini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Đurovski oduševljen Metalurgom

MARIO Đurovski, veznjak Vojvodine i makedonske reprezentacije, sada je fudbaler Metalurga iz Donjecka.

On je u utorak u ranim jutarnjim časovima bio najpre u Novom Sadu, gde je potpisao raskid ugovora s Vojvodinom, zatim sa Surčina odleteo u Beč, a iz austrijske prestonice u Donjeck, gde će u sredu da bude i zvanično predstavljen.

- Sve se desilo munjevito - kaže Đurovski u telefonskom razgovoru. - Ugovor sa Metalurgom sam potpisao u petak, u Antaliji, a iz Turske sam se u Beograd vratio u nedelju uveče, da bih u pet ujutro već bio u Novom Sadu, a evo me sad u Ukrajini. Prezadovoljan sam uslovima i činjenicom da sam realizovao međunarodni transfer, u čemu su mi mnogo pomogli čelnici Vojvodine i Stevica Kuzmanovski. Ovde u Donjecku je sve super, a prvi meč igram već u subotu, kada nam u goste dolazi Dinamo iz Kijeva. Imam i sjajno društvo jer tu je i Đorđe Lazić, bivši igrač Partizana.

Đurovski ne krije radost zbog promene sredine, ali naglašava da mu je period proveden u dresu Vojvodine najlepši u karijeri.

- Pamtiću život u Novom Sadu i igre u dresu Vojvodine po dobru. Stekao sam neka trajna prijateljstva, igračku afirmaciju, ali morao sam da idem dalje. Vojvodini želim da na proleće bude još bolja nego jesenas, da osvoji trofej jer ima odličnu ekipu i sjajne igrače - poručio je Đurovski.
Ipak je Metro-Mario ispao faca na kraju 8) Neka mu je sa srećom!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
:)

Post by :) »

novosadjanin

Post by novosadjanin »

Ovde bi mogla da se podvuce crta sto se tice ovog prelaznog roka, jer izgleda da od odlaska Adjurua u Kinu nema nista.
Dosao: Naumcevski
Otisao: Djurovski
Vracen sa pozajmice: Novakovic
Na pozajmici: Milovic, Mudrinski, Zogovic, Susnjar, Drinic, Kovacevic
Kesic prekomandovan u omladince.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
lazarr

Post by lazarr »

Otisao Mario. Dobro, sve u redu, ima tuznih a jos vise srecnih ljudi zbog toga.Nesto drugo mene zanima. On je bio jos uvek pod ugovorom a to znaci da za njegov odlazak sledi obestecenje.
Kao i uvek do sad, to niko ne spominje. Gde, kome i koliko para ce se za to uplatiti. Posebno me zanima ono "kome"!!!???
Pa i da jedan stub reflektora moze od njega da se dobije bilo bi dovoljno..... Ili mozda nekom kuca, lokal, stan, auto.......
simicpk

Post by simicpk »

lazarr wrote:Otisao Mario. Dobro, sve u redu, ima tuznih a jos vise srecnih ljudi zbog toga.Nesto drugo mene zanima. On je bio jos uvek pod ugovorom a to znaci da za njegov odlazak sledi obestecenje.
Kao i uvek do sad, to niko ne spominje. Gde, kome i koliko para ce se za to uplatiti. Posebno me zanima ono "kome"!!!???
Pa i da jedan stub reflektora moze od njega da se dobije bilo bi dovoljno..... Ili mozda nekom kuca, lokal, stan, auto.......
Pise gore u budababinom postu da je raskinuo ugovor.
lazarr

Post by lazarr »

Sad videh. Znaci "finansijski strucnjaci" su ponovo odradili posao.
:)

Post by :) »

Pa bolje i tako nego da ga na silu gledamo... Sigurno bi ,,morao" da igra da je ostao
Post Reply