Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by N13 »

novosadjanin wrote:Mogli bi jednom probati ovu formaciju sto je sad popularna i u reprezentaciji. Sa tri u poslednjoj liniji, a bekovi bi bili pomereni napred i imali bi vecu slobodu u igri. Imali bi prakticno dva para bekova, ofanzivne i defanzivne. Tako Djordjevic i Stojkovic ne bi ispastali zbog pravila dva bonus igraca. Cisto kao jos jedna opcija za rotaciju igraca.

----------------------Covic----------------------

---Vukadinovic-----------------------Bojic-----

--------------Drincic---------Topic--------------

Djordjevic-----------------------------Stojkovic

-------Devetak-----Sanicanin-----Andric-------

-----------------------Vuklis----------------------
Gotivim tu formaciju, ali u slucaju koji si ti naveo, izgubili bismo Andrica. Decko se kao lav bori svaku utakmicu, treba njemu ostaviti tu desnu stranu.
Tako da bi Bralic trebao na mesto Andrica, a Andric na mesto Stojkovica, a Stojkovic na mesto Topica :)
Sa tim da zbog pravila bonus igraca, morali bi rotirati Topic, Stojkovic, Zukic i Bojic.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Probao Stolica, izgledali smo kao amateri.
Pre njega i Ivanovic, ako se ne varam, sa sve Puskom koji je svajcarski noz od fudbalera.

To nije za ove livade. To je za ozbiljne terene i ozbiljne, tehnicki potkovane i disciplinovane igrace.
Pored toga, morali bismo da potrosimo sezonu da uigramo ovo, kako bi licilo na nesto.

To se u reprezentaciji fura samo zato sto bi u suprotnom na mesto beka morao zvati Gobeljica ili Gajica, posto su oni uz Arandjela i Andrica trenutno vodeci srpski desni bekovi. :frown:
Turija

Post by Turija »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1391464/ ... i-smo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bravo!
Cini mi se da je Lalatovic,konacno, shvatio koliko je Vojvodina medijski podcenjena i zasto su njeni navijaci toliko ogorceni na blizance.
Drago mi je ako ce se isprsiti i ovom drugom blizancu i ako je istinski proradio revolt u njemu.

Sad je pravi trenutak da pobedimo Zvezdu i primaknemo se na 3 boda od prvog mesta.

Ako ima zelju da se za taj trofej bori do kraja prvenstva, bilo bi dobro da ostane u Vosi i da se na zimu jos pojacamo ( jer, resena je i neizvesnost sa rukovodjenjem Srbijagasom, tako da bila bi steta odustati od borbe za prvo mesto).
Realno, ne zaostajemo kvalitetom u domacem ligaskom takmicenju, ali se moramo, daleko bolje spremi za evropske kvalifikacije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Kad god počnu priče o našoj tituli znam da su porazi odmah iza ugla.
Io odio Belgrado
Cane

Post by Cane »

Lepo zvuče ove priče o borbi za titulu i slično, ali treba biti svestan realnosti, da nas ne zaboli previše kad se sudarimo sa istom.
Ne kažem da je to apsolutno nemoguće ali za tako šta bi trebalo da se ispuni masa uslova, nešto od toga je Turija lepo pobrojao, a bojim se da je to prilično teško izvesti u situaciji u kojoj mi gotovo da i nemamo upravu. Ja bih bio zadovoljan da se svakoj utakmici pristupi sasvim ozbiljno i da od sebe sve što je moguće, pri tome posebno mislim na jednu utakmicu koja nam uskoro predstoji, a rezultati neka budu kakvi budu i shodno tome i pozicija na tabeli. Znači nemojmo sad nepotrebno da poletimo i bavimo se nekim promišljanjima i maštanjima, nego se posvetimo sebi, poboljšanju onoga što nije dobro i igrajmo. To se očekuje i tako treba raditi, a ne samo pričati o tome.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nema nista od titule.Ne zanosite te se.Treba Backu pobediti.Ako kiksnemo protiv Backe ili Metalca, Turija snosi deo krivice za unapred uknjizene bodove :whistler:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Lalat počeo i navijače da motiviše, kao što to radi sa igračima. :mrgreen:
NS DUNAV

Post by NS DUNAV »

MiSmoFKV! wrote:Lalat počeo i navijače da motiviše, kao što to radi sa igračima. :mrgreen:
Лалат је већ одавно заслужио две плате,како тренерску тако и плату директора маткетинга.Од Тозе Веселиновића на овамо нисмо имали тренера који је толико промовисао и уздизао наш клуб на метсо које му и припада,зато Лалате :lala:

Један клуб на свету волЕм јааааа....!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ali kako me je Lalatović nasmejao kada mu je rekao novinar sa Arene da je najtrofejniji trener Vojvodine
A on sa onom njegovom facom odgovora kako on nije najtrofejniji. Sjajna igra i pobeda. Čestitke Lalatu na rekordu !
Brane

Post by Brane »

Ja ne mogu da verujem da se ovde uopste spomenula titula. A i Lalatovic u pozitivnom tonu.
Po meni je on zvezdin pion. Mi smo mu kruna karijere. U dva namestena mandata je uspeo da postane nas GOAT trener. Mene je sramota. To samo pokazuje da je nasa istorija bila jedna velika golgota, od 1914 pa do pojavljivanja presvetog Lalata.
Ako je njemu dovoljno da se bori za drugo mesto, nama ne sme biti. Neka ide u klub kome je to plafon. :evil:
Turija

Post by Turija »

Brane, iako je tako, kao sto pises, ali on je jedini koji, trenutno, medijski promovise Vosu ( razumem da je i iz licnog trenerskog interesa), ali je to cinjenica.

Ne primecujem da ijedan nas bivsi igrac, osim Brkica i Sergeja (a on ima najvise licnih problema sa sportskom javnoscu, bas zbog toga) spomene Vosu u nekom intervjuu.

Tu imam konstantnu i najvecu zamerku Tadicu, jer krije, kao zmija noge, ko mu je trasirao put u Evropu, posto, sada, afirmisati Vosu nije profitabilno u domacoj javnosti.

Tako da Lalatovic ostade jedini koji napominje kakav je Vojvodina klub i fudbalska institucija. Nekad spretno, nekad i ne bas, nekad iskreno, nekad mozda ne, ali prica se o Vosi.
Inace, ne bi bilo ni reci.

Nije on Boskov i Toza, pa da sa tim zarom prica o Vojvodini. Takve trenere i igrace ne znam da li cemo i kada imati?
Mozemo samo da sanjamo, mastamo i divimo im se i da im verujemo u svaku izgovorenu rec da je 100% iskrena i sa ,suzom u oku" izgovorena o Vojvodini i Novom Sadu.

Tako da postade Lalatovic jedini ovde.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Неки бивши функционери и тренери су најављивали борбу за титулу итд. па на крају нису били ни трећи. Може неко да га не готиви што је циган али резултати све говоре.
Cane

Post by Cane »

Pošto sam Lalatovića podržavao praktično i pre njegovog povratka u klub nema potrebe da se sada ponavljam, ali samo ću reći sledeće. Zamislite da se na svim pozicijama u klubu, od domara pa do predsednika uprave, bez obzira čiji su navijači u duši, svi za FKV bore i zalažu onoliko koliko to čini Lalatović. Mislim da bi nam klub izgledao neuporedivo jače i ozbiljnije od onog što on sada predstavlja. Naravno da Lalatović nije nikakav svetac ali u poslednje vreme nesumnjivo predstavlja možda i najsvetliju tačku kluba i napadati ga sada pored svih onih koji to zaslužuju mnogo pre njega je nepošteno i promašeno.
Turija

Post by Turija »

Da, zaboravio sam Milosa Krasica da spomenem ( a, verovatno i jos nekog), od bivsih Vosinih igraca, pa evo njegovog danasnjeg datog intervjua:
Mozda ce se, uskoro, javiti jos neko od nasih igraca i podrzati svoj bivsi klub?

https://www.maxbetsport.rs/milos-krasic ... re-243078/" onclick="window.open(this.href);return false;
slanobarac

Post by slanobarac »

Cane wrote:Pošto sam Lalatovića podržavao praktično i pre njegovog povratka u klub nema potrebe da se sada ponavljam, ali samo ću reći sledeće. Zamislite da se na svim pozicijama u klubu, od domara pa do predsednika uprave, bez obzira čiji su navijači u duši, svi za FKV bore i zalažu onoliko koliko to čini Lalatović. Mislim da bi nam klub izgledao neuporedivo jače i ozbiljnije od onog što on sada predstavlja. Naravno da Lalatović nije nikakav svetac ali u poslednje vreme nesumnjivo predstavlja možda i najsvetliju tačku kluba i napadati ga sada pored svih onih koji to zaslužuju mnogo pre njega je nepošteno i promašeno.
Ne volim ga ne zato što je zvezda već što javno podržava ovog što nam se svima posrao u život. Inače, dobro vodi Vošu, to mu ne mogu zameriti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply