Auuu Onda nije ni čudo, što od mlađih trenera, malo ko ima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Zagorčić je jedan od onih koji je nažalost nemaju (to je saopštio na SOSu), a verovatno tako isto i Grujić?Kad je već tako, ne znam zašto mladi ljudi koji su u našem fudbalu ne polože taj ispit, kad već znaju da će biti žestoko hendikepirani nemanjem te famozne licence?
Cena "B" licence je 500 eura + troskovi prevoza u zavisnosti gde se odrzavaju predavanja (15 dana). Sa "B" licencom trener stice pravo vodjenja ekipe od 4. lige na nize.
Cena "A" licence je 1000 eura + troskovi prevoza i smestaja u hotelu (15 dana - pun pansion). Sa "A" licencom trener stice pravo vodjenja ekipe u 2. i 3. ligi.
Profi licenca kosta 5000 eura + svi troskovi. Trener stice pravo vodjenja ekipe u 1. ligi.
Last edited by Alan Ford on Sun Oct 04, 2009 11:01 am, edited 1 time in total.
Turija wrote:A koliko su propisi daleko od realnosti, govore apsurdne situacije da čak i treneri koji imaju završen DIF, pa makar bili i magistri i doktori nauka moraju na polaganje?
I to na polaganje kod ni manje - ni vise, nego Bata Djore
Zamisli da te za trenersku licencu obori Bata Djora Kako je to nizak udarac ... (inace ume(ju) da obara(ju) ljude i po 10ak puta).
Koral wrote:Mozda bi trebalo pokusati i sa nekim inostranim iskusnim trenerom
Nikako.
Dosta mi je već tih senilnih staraca koji forsiraju fudbal iz prošlog veka.Obavezno dovesti nekog mlađeg trenera,naravno može i iz inostranstva,na primer pominjani Katanec.
Koral wrote:Haha pa sta Katanec nije iskusan? Iskusan a ne star, a svaki trener koji je prosao malo dalje od ove nase lige je za nju i veoma iskusan
Pa dobro,iskustvo se obično vezuje za godine,mada i mlađi treneri mogu biti relativno iskusniji.Nije Katanec nešto previše iskusan,ali svakako bi bio zanimljiv i ima radnog staža.Meni je jedino bitno da ne dovodimo te stare i islužene trenere,kao ni ove neke naše domaće propalitete koji se svuda reklamiraju.